eralp kaleciliği seko'ya ver, topla ayağı fazla temas etmesin :p terlik de giyse olur :n:
Printable View
eralp kaleciliği seko'ya ver, topla ayağı fazla temas etmesin :p terlik de giyse olur :n:
seko bende 1 krampon 2-3 halısaha varda gel gör ki 45 numara giycek bi psikopat yok evde :D
Karambol Golcüleri ;
Ben
Oğuz Kağan Abi
Eren Abi
Mehmet Abi
Serhat Abi
Ofsaytçı Gençlik:
Alican
Serkan
Anıl
Cengiz Abi
Batuhan Abi
Nasıl olmuş ? :)
Seko'nun ayakkabılarının içinde kedi yatıyo :n:
yahu yazın olsaydı bu halı saha organizsayonu, gol nedir öğretirdim size doya doya, sıkılmadan :n:
Yalnız serkan seni listeye yazdık geleceksin o kadar :D
Roma'da ne Cassano ne Montella kaldı. Bence kadrolar böyle iyi :D
Ayrıca ben bizim takımın taktiğini veriyorum şimdiden :D
GK
DC
DM
MC
AMC
ST
Taktiği anlatmaya gerek yoktur herhalde :D
6 Kişi ettik böyle taktik olmaz :D
O zaman AMC'yi çıkartırız.Ben forvette fiziğimle ve yüksek top tekniğimle top tutarım o zaman zarfındada geriden destek gelir çoğalırız ilerde... :D
serhat sen kaleciysen rakibin olmak istiyorum lütfen :D
ALican ın takımını seçin beyLer, çok iddiaLı.Bayağı goL atacaktır :D
Abanmak yasak :D
Selamlar birkaçgündür giremedim. Ben Buluşmaya Kesin gelicem ama nası gelicem orası muamma :D Alican bugün mutlaka görüşelim. Birde buluşmaya gelecek abilerim , arkadaşlarım profilimden msnyi ekliyebilirlermi :D
Anıl nerede oturuyorsun? Birde fazla forması olan var mı? Mümkünse medium :D Ben kaleci olurum diye Samsun'dan sadece kaleci formamı getirmiştim. :D
Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Alican beraber gidelim gerekirse ben oraya gelirim. Abi Kaleci formanı getirirmisin benim için :D Birde benim eldivenim patlamıştı bu hafta içi iyice açıldı kullanılamaz halde eldiven bulmaya çalışıyorum :D
Abi Patlıyan 8'di ama 9'da olur sanırım. Maşallah bir elim var.. :D
Birde bende Raul'un forması var ama eski biraz, Frankfurt var oda eski, GS 10 var eski.. :D
Anadolu yakasından gidecekler le buluşalım beraber gidelim ben bulamam o sahayı:D Batuhan yardım eet:)
Serhat abi raul formasını getirebilirim istersen eski ama hala sağlam. Tekamı İekamı neyse o reklamlı. :D
Alican ve Eren abi gelince msn den yazarmısınız, ben akşam 6 gibi gideirm giremem bidaha konuşalım.
Ben sana kar eldiveni getirebilirim Anıl :D. Zira bende kaleci oldugumdan 9 Numara Nike eldivenleri ben kullanacağım Forma isteyenlerede seçeneklerimiz şunlar ;
Juventus
Sporting Lisbon
Chelsea
Tottenham
Beşiktaş
Hepsi orjinaldir Juve ve Lisbon Medium Chelsea Tottenham Beşiktaş XL.
Son durum nedir arkadaşlar?
Kaleci eldivenini ben temin ederim size, bende var 1 tane 10 numara :D benim el biraz büyük :D
Top işi ne olacak olan getirsin yoksa bulunur bir yerden elbet ama olan getirirse güzel olur.
Halı Sahanın kendi topu vardır. Yokmuymuş? :D
Bu halı saha bildiginiz sahalardan değil :D.
Eralp kaleciyse paso gömün uzaklardan...:D
Ben çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar. :)
Ayakkabı bulamadım malesef ama maça geliyorum spor ayakkabıyla oynıyacağım artık:D Formayı sağolsun Eralp getiricek heralde, yol paramı,yemek,ps vs. vs. ihtiyaclar için Serhat arkadaşım maddi destek olacak onada buradan teşekkürler :p :D ordan burdan toplayarak geliyorum :D
o nasıl halısahaymış ya:) topu bile yok:D off heryerim ağrıyo bugün maç yaptım halısaha 4-6 arası geberdim resmen bakalım yarın napcaz:D
Toplu halde Mecidiyeköy'den 29Ş'ye binilip İTÜ durağında inilecektir. En kısa yol olarak bunu bulabildik. :)
Foturaf makinası getiren var mı dicital?
N81 var bende. 2 MP açık havada iş görür. Ama makina getiren varmı bilmem.
Ha bu arada top bulamazsak İstinye Park'tan pamuk eller goes to the cep yapıp ortaklaşa bir top alırmıyız ?