budur işte .Quote:
Originally Posted by robben.161-Oyunun 3D olmasını isteyen arkadaşlar var Fm zaten yavaş bir oyun bide 3D eklenirse vay halimize
2-Ronaldinho çok iyi bir oyuncu olabilir ama abartmayalım çok eleştirilebilirim ama bence Robben ayağı kırılmadan önce hatta şu haliyle bile ayak hızı için söylüyorum Ronaldinho'dan daha iyidir.
3-Oyuncuların dışında birşeyler eklenmesini istersek bir kaç tane fikir var aramızda mesela bir arkadaş finans konusunda daha yetkili olmamızı istemiş.Ben oturup oyuncuların maaşını hesaplıyorum haftalık aldığı maaşı 120,000 € yılda 6,240,000 € eder.
Bu sadece bir oyuncunun yıllık maaşı bir takımda en az 25 oyuncu var ortalama 3,500,000 € alsalar 87,500,000 € eder.Buna yedek takım ve
18 yaş altı takımı eklersek etti size 95,000,000 € .Bunun daha imza ücretleri(bir oyuncuya 5,000,000 € ya kadar imza ücreti verebiliyoruz) antrenör masrafları gibi ıvır zıvırlarıda var rahat 130,000,000 € buluyor.kemal derviş olsak bu işten çıkamayız ki o da çıkamadı zaten .Daha da ayrıntıya girersek takımın maç için kullandığı uçaklar, oteller,otobüsler aklıma gelmeyen bir sürü gider.Gelirlerle bunları karşılayıp özellikle üstüne birde transfer bütçesi ayırmamız çok zor.(GS'li olduğumu çok mu belli ediyorum:) )
4-Ses konusunda kendilerini geliştirebilirler mesela takım marşlarını abartıya kaçmadan maçlarda çalabilirler ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi sponsor reklamları olabilir kendilerinede güzel bir gelir sağlamış da olurlar hatta iki boyutlu ekranımızın kenarına dönen reklam panoları koyabilirler bilinen reklamlar olursa daha profesyonel olur.Gidip sadece kendi ülkelerinden kimsenin adını duymadığı reklamları koyarlarsa çok amatör olur düşüncesindeyim.Hakem eleştirilebilir maç sonu basın toplantısı yapılabilir.Bizim teknik direktörlük yeteneklerimizin başlangıçta 10 olması benim hoşuma gitmiyor.Oyuna başlamadan önce Futbol Akademisinden çıkmış yeni T.Direktör gibi başlayabiliriz bunun için de oyundan önce deneme oyunu oynayabiliriz yeteneklerimizi ona göre değerlendirirler hepsi 10 olmaz.
Daha başka... aslında bu konu da kendi kendime düşündüğüm zaman çok fikir geliyor aklıma ama şimdi ancak bu kadarını toplayabildim.
aklıma birşey daha geldi mesela şampiyonlar ligi maçı öncesi ş.l marşı kısa bir biçimde çalınabilir benim çok hoşuma gidiyor doğrusu