Kesinlikle Atletico madrid bu sene defansa godini falanda aldılar real ve barcaya kafa tutabilirim
Printable View
Kesinlikle Atletico madrid bu sene defansa godini falanda aldılar real ve barcaya kafa tutabilirim
Adana demirspor
galatasaray
real madrid
Fenerbahçe..!
Schalke bu sezon yaptigi transferlerle buyuk sukse yapti , alip denemek lazim almanya ligi rahat domine edilebilinir
Sanırım sırayla Fenerbahçe - Schalke - Atletico Madrid - Valencia - Ajax - Chelsea - Beşiktaş 'ı alacağım. Özellikle transferlerini ve oyuncu CA değişimlerini merak ettiğim takımlar bunlar.
Fenerbahçe, Kayserispor, Schalke, A.Madrid ve Rubin Kazan
Galatasaray Ve Boluspor. :)
Çorumspor ile başlar fenerbahçe ile bitiririm.
Eğer antreman beklediğim gibi değişti ise 5 büyükler dşında bir takım alıp süper oyuncular çıkarmak :D mesela antep kayseri karabük gibi taraftar potansiyeli olan
1-Galatasaray (Çünkü tutuyorum.)
2-Bursaspor (Çünkü şampiyon ve yaşadığım yer.)
3-Valladolid (İkinci ligten çıkarıp şampiyon yapıcam. :D)
4-Real Madrid (Kadrosu mükkemmel)
5-Man City (Her 09 dan beri her fmde kariyerini yaparım çünkü para basıyor.)
Beşiktaşımm
Galatasaray,Bursaspor,A.Madrid sırayla deniyeceğim :)
Sampdoria ve Everton ile başlayacağım.
Galatasarayla başlarım Avrupayı feth ederim :) Daha sonra
Roma & Fiorentina :icon_lol:
Leeds United :icon_cool:
Çorumspor (2)
:0:
2. ligden bi takım olabirir, sonrasında ya Fenerbahçe ya da Real Madrid.
BEŞİKTAŞŞŞ KARAKARTALL....bide hercules i deniycem beyler güzel kadro kurdular....ayrıca kocaelisporuda şu çukurdan çıkarmam lazım..
Tavşanlı Linyit.
Mersin İdman Yurdu
Hercules
Galatasaray
sonrasınada kafama göre. :D
Fenerbahçe...gerisi zevk vermiyor çünkü. :D
Ama değişik takımları kesinlikle deneyeceğim!
Beşiktaş ! :))
Galatasaray .. her zamanki gibi ..
fenerbahçe-fiorentina-roma-sampdoria
rosenborg!!!
bi değişiklik olsun diyip şehrimin takımı mersin idman yurdu ile oynayacağım :) daha önce galatasaray dışında hiç bir takımla oynamadığımdan zorlanacağımı düşünüyorum :)
benim alacağım takımlar liverpool galatasaray real sociedad v.b takımlar işte :D :
Fenerbahçe ve Valencia..valencia acaip bir transfer geliri elde etti finansını merak ediyorum
Beşiktaş JK
Arsenal'ı yönetmek istiyorum. Bu sezona bomba gibi başladılar; oyunda da umarım öyledir.
İlk takımım Galatasaray olacaktır akasından Pedro Leon ' lu Mesut ' lu ' Canales ' li Ronaldo'lu Real Madrid 2 i yöneteceğim.
Transfer sezonunun tamamlanmasıyla bir liste yaptım kendime.
1. Bandırmaspor
2. Genoa
3. Schalke
4. Hoffenheim
5. Fenerbahçe
6. Ajax
7. Bursaspor
Bunların dışında GS ve BJK'yi de denemek istiyorum.
Kaf-Sin-Kaf ile başlayacağım.
Citta di Palermo!!! her seneki gibi Plarmo'yu alıp italyada tek dev yaparım...
Herzamanki gibi ilk takimim Galatasaray olacak, sonra avrupadan favorim Barcelona. Daha sonra transfer manyagi oldugum icin Manchester City. Tabiki bu kariyerlerde Milli Takim'danda teklif gelecegini dusunerek Milli Takimi'da yönetmis olurum. Ondan sonra ise oyundan nasil bir zevk aldigima göre takim sececegim.
Yani. Denemek ortalama 0.5,1 sezon ilerlemektir.