Heheh.
O zaman Serkan abi biz kararlaştırdık.
Karşıyaka Vapur İskelesi önü.. Saat: 15.30
Disco Burak abimizde gelse ya.
Printable View
Gelemez ki gelemez ki.:n:
Arkadaslar şimdi son durum nedir, birisi detaylıca açıklasın :D Arada Karşıyaka muhabbeti geçmiş, o da uygundur benim için. Konak'ta bazı arkadaşlarla buluşup, oraya geçeriz.
Şimdi mesaj attım herkese, daha doğrusu İzmir diye forumda gözüme çarpan herkese.
Pazar günü saat 4 kesin. Buluşma yeri olarak da Alsancak ya da Konak. Karşıyaka'ya geçilecekse beraber geçeriz artık.
Karşıyaka'dan beraber karşıya geçelim diyenler de 15.30'da iskelenin önünde olmalılar.
Ben gelemiyorum Serkan abi :( Ablam geldi onunla ilgilenmem gerekiyor :D Eh bi de malum tercihlerle ilgili randevularım var sürekli. O yüzden bir kez daha sizi kendimden mahrum bırakıyorum :D
Seneye gelmek istiyorum dersen bu sefer ben sana gelme diyeceğim.:D
Ben diyorum ki ben, Baran, Fıtih ve gelicek olan diğer arkadaşlar(hiç sanmıyorum) Konakta buluşlaım saat kulesinde, ordan KSK ye geçip Serkan abilerle buluşuruz.Ama siz nedersiniz bilemem tabi.
Bana kalırsa Yaşo'nun fikri iyi. Biz Konak'ta buluşup, Karşıyaka'ya geçelim. Orada sizlerle buluşup, takılırız.
Olur bana uyar, Karşıyaka'da takılırız.
Mesaj attım, dönüş yapanlarla listeyi güncelleriz şimdiki durum;
Sekopej
El Comandante
Homer J.S
Kage
Uchiha Itachi
ben ve umudily nickli arkadaş çok çok büyük bir sorun olmadığı takdirde geliyoruz
Noldu İtachi geliyo adamlar :D
Tamam sizleri de ekliyorum listeye, peki Karşıyaka'ya direk gelir misiniz yoksa Konak'ta diğer arkadaşlarla buluşup mu geçersiniz?
Gerçi son kararı vermedik herhalde ama Karşıyaka'da olacak gibi buluşma.
Sekopej
El Comandante
Homer J.S
Kage
Uchiha Itachi
benbenim
umudily
Coşkun sen de fazla sıkma kendini, sen ne zaman uygun olursan, ağustos olur, eylül olur o tarihlere de bir buluşma daha ayarlarız.:)
biz direk karsıyaka'ya geliriz
Tamam o zaman, bekleriz.
konu iyice dağıldı gibi
24 tü 25 oldu konaktı karşıyaka oldu maçtı playstation oldu oyun olsa ben evde de oynarım ondan gelmemeye karar verdim maç yaparsanız çağırın selamlar.
Maksat oyun oynamaktan öte, hep beraber zaman geçirmek.Halı saha yapıcak kadar kalabalık değiliz o yüzden hiç konuşmadık bile bunu.Yo buluşma yerleri aynı.Ya Ksk'ya yada Konak'taki gruplardan birine dahil olma şansınız var.Sonra bir araya gelicez zaten.24 ü 25 i olayıda bir kaç kişi bende dahil müsait olmadığı için oldu.
Konu iyice dağıladı, sizlere zaten dün de mesaj attım, ayın 25'i olacağını söyledim. Karşıyaka ya da Konak olması fark etmez, daha 3 gün vardı (dün) ve sonuçta neresi olursa olsun, 2 grup buluşacak ve bir yerde birleşecekler. Son konuşulanlardan sonra Karşıyaka ağır bastı ve Karşıyaka dedik.
Maç yapacağız demedi kimse zaten maç yapacak kadar kişi olmuyoruz, kim dediyse maç yapacağız diye sizi yanlış bilgilendirmiş.
Maksat maç yapmak ya da playstation değil, belki gitmeyeceğiz bile playstation oynamaya, maksat Yaşar'ın da belirttiği ve benim sizlere attığım mesajda yazdığım gibi, beraber vakit geçirmek, sohbet etmek, eğlenmek.
Halı saha maçı oynayacak kadar asla kalabalık olamayacağımız için, halı saha da asla oynamayacağız maalesef. Yine de bekleriz, ama halı saha maçı beklerseniz, daha çok beklersiniz bu pek mümkün gözükmüyor.
Son geleceklerde hala bir değişiklik yok, biz Çağdaş ile Karşıyaka'da 15.30'da buluşacağız, sizler de Konak'ta kaçta buluşacağınıza karar verin. Karşıyaka'ya gelmek isteyenler Karşıyaka iskele önünde, Konak'ta olacaklar da Saat Kulesi'nin orada buluşacaklar.
Şu ana kadar gelecek kişilerin düşüncelerine göre, Konak'ta buluşanlar Karşıyaka'Ya geçecek, ben çoğunluk nasıl isterse ona uyarız diye ısrarcı olmuyorum, Karşıyaka bana ters, onun için gelemem diyen çıkmadı henüz, bunu diyen olursa da durum değerlendirmesi yaparız.
Agresif olmaya gerek yok, maksat eğlenmek.:)
Yarın sabah tatile gideceğim için katılamayacağım. Birdahaki sefere artık..
nete girseydim erkene aldırmak isterdim buluşmayı. bugün istanbula 1 haftalığına gidiyorum maalesef. son anda gitmem gerekti. herkese iyi eğlenceler diliyorum.
Sizlerle de başka zaman birlikte oluruz artık arkadaşlar.
Yarın 2 grup olarak buluşuyoruz, buluşma saati 15.30. Konak'tan gelecek arkadaşlar, Karşıyaka Vapuru 15.40'da. Ona göre bu vapuru kaçırmayın, olur da ben belki geç kalırım ya da başka yerde buluşabilirim diyenler varsa özelden bana mesaj atsınlar, telefonumu vereyim.
Karşıyaka tayfası ise, saat 15.30'da iskelenin yukarıya çıkılmayan merdiven tarafında köşedeki kolonun orada buluşacağız.:p Saat 4'e kadar sahilde takılırız, saat 4 olduğunda yine aynı kolonun önüne gider, Konak'tan gelenleri bekleriz.
Yarın ben, Yaşar ve Fatih Konak'ta buluşup, Karşıyaka'ya geçeceğiz. Umarım yine güzel bir buluşma gerçekleşir, yine keyifli olur.
Yarın görüşme üzere ...
Aynen biz geliyoruz.3 hatta 4 kişiyiz.Ona göre karşı tayfa kendinize dikkat edin.TSI Combat'a dönmesin ortalık.Zaten aranızda Sekopej die birisi var, neyse yarın görüşücem ben onla.:icon_cool:
Combat mombat ben anlamam, hepinize denize dökerim, o vapurdan indirmem.:n: Benim mekanıma geliyorsunuz, ona göre gelin ha.:D
Şişşş napıyorlarsa bunlar saat 8 oldu yok hiçbiri.
Evett gayet güzel bi buluşma oldu ben biraz erken ayrıldım resimler ve cok özel bi video birazdan video uzun sürebiilir uplaod etmesi.
http://img245.imageshack.us/img245/8599/25072010075.jpg
Soldan sağa dogru Uchiha İtachi Kage Sekopej El Commandante Homer J.S umdily benbenim
http://img153.imageshack.us/img153/1035/25072010079.jpg
Arka taraf soldan sağa Sekopej , Uchiha İtachi , El Commandante ön taraf benbenim , umdily , Kage , Homer J.S
Video upload biraz uzun sürücek benim elimde bu resimler var.
Fatih o video nun sesini kıs ban yeme.Biz sabotaj etmek için küfür kullandık bir çok kez :D Bende de resimler vardı bizde az önce dağıldık.Ben, Serkan abi, Baran baya takıldık.Ayrıntılarını artık yazarız bir ara.Maksat El barto bilmesin.
Kısma kısma bir şey olmaz :D
Kıs kıs.:n:
Terbiye yoksunu herifler.
Biz de buluştuk ama bizde küfür eden olmadı hiç.
Kulaklarım tevekkeli değil çın çın çınladı.
Çağdaş'ın fotoğraflarını istiyorum.Çok özel ve güzel kareleri var elimde.
Güzel bir buluşma oldu, geçen senenin rekorunu geliştirdik ve 8 kişi ile bluşmayı gerçekleştirdik.:D
Öncelikle Muhammet ve Umut'a teşekkür ediyorum, geçen seneden farklı olarak bu 2 arkadaşımız vardı, gerçi Fatih'in kuzeni de vardı ama o siteye üye değil yine de biz onu içimizden biri gibi sevdik.:p
Sonra da Baran, Yaşar, Çağdaş ve Fatih'e teşekkür ederim, güzel keyifli bir buluşmadan dolayı.
Agora Çaycısı'nda çaylandıktan sonra (çaycıya oturduk ama kimse çay içmemiş yahu) PS3 oynamaya karar verip, Karşıyaka çarşıda turlayarak PES oynayacağımız mekana adım attık. Şöyle bir rivayet var, hiç PES oynamamış da olabiliriz, duruma göre değişir.:D
PES oynamaktan çok arkadaki muhebbet daha keyifliydi kendi adıma.:p ORtam da loş garip bir mekandı zaten.
PES'te keyifli dakikaları geride bırakınca okey oynamaya niyetlik, Fatih ve kuzeni bu dakika bizden ayrıldı. Umut ve Muhammet'e karşı Yaşar ve ben ekip olduk, sonucu yazmıyorum, utandırmaya gerek yok adamları.:n:
Çağdaş ile Baran da türlü oyunlarla vakit geçirdiler, sonra aramızdan ayrılan Çağdaş oldu, biz de okeyi tamamlayınca kalktık ve Umutla Muhammet'i gönderdik, hava daha kararmamıştı ki sahile oturduk, midye yemeyi unutmadık yine elbette.:p
Sonra Baran ve Yaşar'ı vapura bindirip ben de otobüsle döndüm eve. Pek çok keyifli, bol kahkahalı sohbetler oldu, genel hatlardan sonra detaya gireriz herhalde yavaş yavaş.:D
Sezonun açılış maçı olan Bucaspor-Beşiktaş maçında tekrar buluşmak üzere sözleştik, gelmeyen arkadaşlar keyifli bir günü kaçırdı diyebilirim.
Küfüre karşıyız yahu.:p
Fazla dedikodu yapmadık, şöyle kıyısından hafif konuştuk, daha doğrusu site ile alakalı pek konuşacak zaman olmadı, site alakalı konuşmak adına bir buluşma daha yapalım gençler, cidden ilk mekan harici pek konuşamadık yahu.:p
Tüm görüntüleri paylaşmayacaklardır herhalde galiba, umarım.:p
belki bizde yaşamak istiyoruz o anı,paylaşmamak olmaz :p
Serkan abi, Baran'ın attığı fotoları sen atsana.Bendekiler bozulmuş görüntülenemiyor :D Ayrıca bende teşekkür ederim herkese.Baya güldük, eğlendik.Hele okey oynarken :n: Kahin gibi adamım ya :p
Bencede paylaşmamak olmaz özellikle pes maçlarını görmemiz lazım :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: