Milan-Empoli 0-1
Printable View
Milan-Empoli 0-1
Milan'a birşey diyemeyeceğim artık ben İtalya'da desteklediğim takımdır ama artık büyük revizyona gidilmesi şart...
Bugün Empoli'nin Milan'ı deplasmanda 1-0 yenmeyi başardığı maçta Claudio Marchisio milan ortasahasına karşı mükemmel performans gösterdi.
Empoli'nin sağ beki 23 yaşındaki Raggi'de sezon başından beri en başarılı isimlerden biri.
Pazzini bügün mükemmeldi :)
Biraz istatistik
Juventus futbolcularına 24 sarı kart gösterildi.(Zanetti 5, Nocerino 3, Nedved 3, Legrotagllie 3, Chiellini 3, I a q u i n t a 2, Zebina 1, Criscito 1, Trezeguet 1, Salihamidzic 1, Del Piero 1) ve 3 kırmızı kart ( Nedved, Zebina, Ranieri)
Juventus'un karşısında oynayan takımlara 19 sarı kart,1 kırmızı kart gösterildi.
Juventus penaltıdan 3 gol yedi.2 gol attı.
Milan
12 sarı kart gösterilmiş.(Seedorf, Ambrosini, Gattuso, Jankulovski, Dida, Emerson, Inzaghi, Pirlo, Kaka, Kaladze, Gilardino, Favalli)
0 kırmızı kart gösterilmiş.
Milan karşısında oynayan takımlara 20 sarı kart,1 kırmızı kart gösterildi.
Milan penaltıdan 0 gol yedi.4 gol attı.
Ligdeki puan durumu
Juventus 17
Milan 10
Juventus sezon başından beri hakem hatalarından 7 puan yitirdi,Milan'ın ise konumunu etkeleyen hatalar olmadı.
juvenin kırmızı kartlarının hepsi birbirinden güzel.uzun bir süre unutmam.:icon_cool:
İngiliz gazetesi “The Daily Star” ın haberine göre Milan, Boltonlu golcü Nicolas Anelka’ya 12.5 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Milan, Fenerbahçe'nin eski golcüsünü transfer ederek forvet hattındaki krizi çözmek için ilaç gibi görüyor. Zira bu sezon golcülerinin formsuzluğundan yakınınan Milanlı yöneticiler, Ocak ayından bu yana gol atamayan 34lük Inzaghi, Lazio'ya attığı 2 gol dışında hayâl kırıklığı yaratan Gilardino ve kronik sakatlığını bir türlü aşamayan Ronaldo'dan sıkılmaya başlamış durumdalar.
Tek umudu Ocak ayından itibaren forma giymeye başlayacak olan genç Alexandre Pato olan Kırmızı-siyahlı takım, yine de işini garantiye alacak bir formüle sıcak baktığından, Bolton Wanderers'ta forma giyen Nicolas Anelka'yı yakın takibe aldı. Daha önce Fenerbahçe'nin yanısıra Arsenal, Real Madrid, Liverpool gibi takımların da formalarını giyen Fransız yıldız, 42 maç çıkardığı Fransa Milli Takımı formasıyla da 11 gole imza attı.
Milan'ın iyi bir forvet oyuncusu yok bana göre anelka milan için çok iyi olur. İnzaghi ile Ronaldo zaten patates olmuşlar , gilardino'yu oldum olası beğenmiyorum . Anelka ilaç gibi gelir milan'a.
Milanın forvet eksiği bu sene çok belirgin bir şekilde belli oldu ama Anelka çözüm olmaz bu soruna
inter yine kendinden beklenen sonuç aldı 0-0 udinese deplasmanında roma ya üzüldüm berabere kaldı
milan da yeniliyo tahmin ettiğim gibi 2-0 palermo ya
İyi olur ama daha iyileri var.
Milan gibi takıma daha iyi birisi gerekiyor.Anelka son tercih olarak düşünülmeli;)
fiorentina yavaş yavaş yükseliyor :D
milanin bu sene sampiyonluk sansi tükeniyor,inter bu sene sampiyonlugun en büyük adayi.eger olmazlarsa su futbol bilgisinden süphe ettigim manciniyi artik kovarlar.(gec kaldilarda hadi neyse),fio ise bu sene kesinlikle uefaya katilacaktir
milana yazık yaw:D
tabii adamlar geriden başlıcakta önündekileri geççekte
Real Madrid’in defans oyuncusu Fabio Cannavaro, eski takımı Juventus’un sezona muhteşem başlamasına şaşırmadığını ve ellerindeki kadronun şampiyon olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.
Şüphesiz İtalya’da ve dünyada çoğu kişi, geçtiğimiz sezon cezası nedeniyle Serie B’de mücadele eden ancak bu sene tekrar Serie A’ya geri dönen Juventus’un sezona bu şekilde muhteşem bir başlangıç yapmasını beklemiyordu. Juventus şu ana kadar ligde oynadıkları sekiz maçın beşinden üç puan alarak ikinci sırada bulunuyor.
Eski takımının performansını yorumlayan Real Madridli futbolcu Cannavaro, “Juventus’un bu performansı açıkcası beni şaşırtmadı. Her zaman için Juve’nin soyunma odasında olağandışı bir atmosfer bulunur. Juve’nin kadrosunun şampiyonluğa çok yakın olduğunu düşünüyorum. Takımda şampiyonluk için daha önce ter dökmüş bir çok oyuncu bulunuyor. Çoğu takımda da Buffon, Camoranesi, Nedved, Trezeguet ve Del Piero gibi yıldızlar yer almıyor,” diye konuştu.
İtalya milli takımının son durumu hakkında da yorum yapan başarılı defans oyuncusu, “Önümüzdeki İskoçya maçı bizim için çok önemli. Dünya Şampiyonu olduğumuzu tamamen unutup bu maçı soğuk kanlılıkla ve profesyonel bir şekilde kazanıp Euro 2008’e gitmek istiyoruz,” dedi.
Hiç sanmıyorum Juve'nin şampiyon olacağını bu sene;)
Juventus bu sezon rakipleriyle karşılaştırılamayacak kadar az olanak ile mücadele veriyor eğer sonuna kadar götürürse bu bir şampiyonluktan öte birşey olur.
İtalyan Basını Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın Ocak'ta açılacak ara transfer döneminde son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Espanyollu sol kanat oyuncusu Albert Riera'yı reklerine bağlamak istediğini iddia etti.
Mallorca altyapısında yetişen, bu sezon La Liga ve İspanya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Espanyollu 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Albert Riera transferin gözdesi..
Kontratında 17 milyon Pound karşılığında serbest kalacağı maddesi bulunan yıldız oyuncu için Espanyol'un daha düşük bir teklife de sıcak bakabileceği belirtilirken başarılı oyuncu için Serie A takımlarından Fiorentina'nın istekli olduğu iddia edildi. Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino ise bu iddiayı yalanladı ve oyuncuyla ilgilenmediklerini belirtti.
Jankulovski ameliyat oldu
İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) güçlü takımlarından AC Milan'da, defans oyuncusu Marek Jankulovski'nin ameliyat olduğu bildirildi.
AC Milan'ın geçtiğimiz hafta sonu ligde Empoli'yle oynadığı ve 1-0 kaybettiği karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Çek savunma oyuncusu Marek Jankulovski ameliyat oldu.
Jankulovski'nin bir aydan fazla bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.
26.10.2007
Kaynak : İHA
Çok çok çok beğendiğim bir oyuncu tahminim İspanya'nın büyük kulüplerinden birine gidecek bu adam çok yetenekli bir forvet kadar golcü...
juventusa gitse keşke nedved'in yerini rahatlıkla doldurur.sol kanat olarak.
izleyenler bilir bu adamı.