Benim durum biraz riske girdi.Cuma 9'da okulda olmam gerekiyor.12.30 gibi evde olurum.Metrobüsün orda da 13.20 gibi olabilirim.Bilmiyorum o saate kadar Avcılar'dan çıkar mısınız yola.En az 1 saat metrobüs sürecek çünkü.
Printable View
Benim durum biraz riske girdi.Cuma 9'da okulda olmam gerekiyor.12.30 gibi evde olurum.Metrobüsün orda da 13.20 gibi olabilirim.Bilmiyorum o saate kadar Avcılar'dan çıkar mısınız yola.En az 1 saat metrobüs sürecek çünkü.
İmkan olursa kaleden kurtulmak istiyorm .d
Bizim bu maç 29 ekimde di mi? :)
Evet abi :)
Ben gelemiyorum beyler, gece evinde kalacağım arkadaş yan çizdi başka bir gün gelirim
Heyyyyyyy millet maç yarın ne durumdasınız. Ses soluk yok... Yan çizen yok değil mi?
ben, Aygün ve MeMo'da sorun yok :D yani şu an için yok :D
Bu havada mı oynayacağız? :) Sakın bana biz karlı havada oynadık demeyin, bende vardım sonunu biliyorum. Hepimiz Rus erkeklerine benziyorduk yanaklar kıpkırmızı. Bir gün sonra yatak döşek. :)
sahanın üstü kapalıysa sorun değil de :zuhaha açıksa işimiz var :D
ben oynamasam mı ne yapsam bu hafta full yazılıyız başımıza iş almayalım :zuhaha:zuhaha
Şeker değilsiniz ya ne olacak, alt tarafı üşütürsünüz yatarsınız,
Ben biraz espiri ile karışık söylemişitm. Netleşirse sevinirim sabah 9-10 gibi bir nakliye işim var onu halledecem. Tekarar maç yapacak isek saat 15-16dan önce olmassa sevinirim.
Saha açık olursa bende gelemicem sanırım...
Beyler bu konu hakkında uğraşıyoruz. Akşam 4-5 gibi herşey netleşecek. Yeni sahamız kapalı olacak.
beyler cumartesiye alalım mı maçı? cumartesi olursa gelemem diyen var mı ya da cumartesi olursa bende katılırım diyen? sayımız az yarına maçın yapılması zor.
Cumartesi uyar bana.
Aygün veya Özgür geldiği sürece bana da uyar :D
Aygün satacak galiba millete kötü örnek olduk iyi mi :D
Takriben bir saat önce falan gelmesi en kesin kişi Aygün oldu.Kimse buluşmaya gelmese bile o gelecek.O derece.:icon_biggrin: