Nedense ben tam tersini düşünüyorum, Türkçe 27 soru yaptım 3 boş var, matematik 20 soru falan ancak yapabildim.
Gerçi ben hazırlanmadım ciddi bir şekilde, hala 5 sene önceki bilgilerle kpss, ales ne bulursak giriyoruz. :D
Printable View
Nedense ben tam tersini düşünüyorum, Türkçe 27 soru yaptım 3 boş var, matematik 20 soru falan ancak yapabildim.
Gerçi ben hazırlanmadım ciddi bir şekilde, hala 5 sene önceki bilgilerle kpss, ales ne bulursak giriyoruz. :D
Demek ki bu da göreceli. :)
Bizim Hastane'de;
Lise Mezunu 8 Hemşire
Lise Mezunu 5 Hasta Bakıcı
Ön-Lisans Mezunu 1 Laborant
Lisans Mezunu 10 Hemşire
Lisans Mezunu 1 Odyolog (İşitme Testi)
Bize Katılan Arkadaşlara Hoşgeldin Diyor Meslek Hayatlarında Başarılar Diliyorum
Yıl olmuş 2012 hala KPSS Sınavı diyenler var :D
Onceden genel kulturde daha yoruma dayali sorular oluyordu sanki, bu seneki cok fazla ozel bilgi istiyordu. bayaa osmanli tarihi falan okuman gerek uzun uzadiya. her sene daha da zorlastiriyorlar sinavlari. turkce falan da daha kolaydi sanki onceleri, dilbilgisi daha cok yer aldi sorularda ve zamaninda iyi bir dilbigisi ogrencisi oldugum halde sorularin cogunu guclukle anladim, cok farkli bir dilbilgisi bu sinavdaki :) puan beklentim yoktu zaten, sinava girmis olmam yeter ama ogretmenlerin isi zor. iyi bir puan alsalar bile uzun sureler atama bekliyorlar maalesef. ustelik her iki senede bir girmek zorundalar, gecerliligi kayboluyor 2 yilda. verdikleri paraya da emege de yazik oluyor gercekten.
Memurluğu ne yapacaksınız yahu, en güzeli özel sektör.
9-10 gibi mesai biter, mesai ücreti alamazsın, cumartesi şimdi eve girdim, dolu dolu yaşıyorum hayatı, sıkılmaya fırsat bile yok, memur olup boş boş oturup can sıkıntısından patlar insan.:D
aygün sende gireceksin o sınava :D
mesai saatlerinde hiçbir şey yapar diyo ya yılmaz erdoğan aynen öyle :D
Yatın Kalkın Sağlıkçı Olmadığınıza Dua Edin, Sağlığa Gelinde Yatmayı Görün
bende senin gibi diyodum olunca göbek attım yeğen büyük konuşma :D
memurluk en kebap is beyler, ozel sektorde calistin cok para kazandin diyelim. E zaman mi var onlari harcayacak. kendi isini kurarsan o baska, ne mutlu sana derim :] Aygunun de baba zengin galiba, memur olup da napicak, hakli tabi :n:
Elim ekmek tuttuktan sonra mesleği pek önemsemem.Birilerine muhtaç yaşamadıktan sonra ,benden kralı yok.
Elinin ekmek tutması en önemlisi birde zevk aldığın bir işe kapağı atarsan ölene kadar senden iyisi yok hoş sevdiğim iş daha yokta daha önümde koca seneler var.Şuanda babamın yanında çalışıyorum tekstil işyerimiz var Baskı üzerine valla düşünen varsa yanından geçmesin Kışları çok rahat olur düşüncem bu fakat yazları musluktan su akar gibi ter akıyor 6. Kattayız yer ile aramızda rahat bir 80 M vardır fakat terasta bile hava alamıyorsun insan Babasının yanında çalıştıkça ne zorluklarla eve geldiğini anlıyor.
Bende yazları bizim dükkana gidiyorum.Esnaflık zor iş :( Sadece bunu söyleyebilirim.
Sana fazla yüklenmezler zaten :) Babanın yeri olmasa asgari ücreti verip,eşşek gibi çalıştırırlardı :D :D
Rusya'da sel felaketi: 134 ölü
Burdaki yağmur oraya gitti galiba. Dahada artıyormuş sayı.
Ben ARGE'de staj yapıyorum. Bu havada üşüyorum tutsun diye içime atlet giydim. :D :D
İstanbul'da çok fena yağmur var şu an.Ama çok iyi oldu sıcaktan ölüyordum serin serin oturalım biraz :)
İzmir yaniyo hala
Ben de babamın yanındayım ama babam PC mühendisi olunca :D
her eve lazım :D
66 ile atandın he ulan şansa bak yahu.Lisans olunca böyle oluyor işte.Lise mezunu olunca heleki düz liseysen yandın.Yardırman lazım 90+ almak için yoksa bşr işe yaramıyor.Bu 5. tercih mi ne hala 94 ile adamlar yerleşiyor.
Skyrim için TR yama var mı beyler ? Bir tane buldum ama sadece menüler Türkçe.
onun okunuşu tehlikeli sanki karadenizli biri küfrediyomuş gibi :D