Sıkayrim :schaf:
Abi senin için fesat :zuhaha
Printable View
http://haber.gazetevatan.com/banyo-y...463352/7/Yasam
Bu isimde birinden beklenecek türde davranış.
Bir bilgisayarda 70 trojan olma ihtimali nedir :D
Anıl abi verdiğin haberi gördüm soyadları görünce 5 saniyelik kahkaha attım :zuhaha
İsimle bir bütün ama aralarında bir ahenk var :D Aslında isim sıfat işin güzel yanı :D
Kadının isim soyisim uyumu kahkaha attırdı :)
Ah pembe ah :zuhaha
mahkemede bağırıyolar ya pembeee dööl duruşmaya falan ne hale gelir insan:D
İnanılmaz Örümcek Adam'a gittim ve harikaydı.
Ama filmden daha harika olan birşey vardı ki hayatımda birçok güzel kadın gördüm :)
Ama Emma Stone muhteşem cidden hasta oldum,aşık oldum oldum da oldum.Kimi verirsen ver ben yine onu seçerim.O nasıl bir güzelliktir abi ölüyorum kahrımdan neden Türkiyedeyim ben :(
Bu haftasonu bende gitmeyi düşünüyordum ama bir sonraki haftaya kaldı.Haftaiçine sıkıştırmak istemiyorum. Örüncek Adan her zaman güzeldir :D
Bence film kötüydü ve kızda kurbağa gibiydi.
http://img4.ressim.net/out.php/i5879...en-stacy-2-jpg
Aşkım hayatım herşeyim budur işte.Çok pis aşık oldum böyle şeylere pek kapılmam ben sonuçta burada kalır ama çok değişik bişey oldu bu bildiğin aşık oldum ben buna :(
Kararlıyım gideceğim :)
Hatun çok tatlı ve güzel fekat benim tarzım değil :D
Share on facebook Share on email Share on favorites Share on print | More Sharing ServicesDiğer
Virüs için internet kesilecek!
FBI'ın internet ağlarını istila eden ‘DNSChanger' virüsüne karşı atak başlatması sonucunda bugün dünya genelinde yüzbinlerce kullanıcı internete erişemeyecek.
09.07.2012 - 10:52
Dünya genelinde 1 milyona yakın bilgisayar kullanıcısı, bugün itibariyle aktif hale gelen DNS Changer adlı virüsten etkilenebilir. Yetkililer, söz konusu hacker yazılımının Windows programındaki bir açık üzerinden binlerce bilgisayara bulaştırılmış olabileceği konusunda uyarıyor. Bu virüse karşı korumasız bilgisayarlardan internete erişimin mümkün olmayacağı belirtiliyor.
Yaklaşık 568 bin bilgisayara bulaştığı tespit edilen bilgisayar virüsüne karşı önlem almak üzere harekete geçtiklerini kaydeden FBI yetkilileri, bugün DNS sunucularını kapatarak virüsün yayılmasını engellemek ve internet ağlarını temizlemek amacıyla önlem alacak. Antivirüs yazılımının korumada etkili olmadığını belirten yetkililer, Mac bilgisayarların da risk altında olduğunu söylediler.
DNS ayarları değiştirilmeliİlk kez 2011'de tespit edilen virüs, kullanıcısının karşısında sahte bir Windows ya da Mac OS X yazılımı olarak çıkıyor. Böylece bilgisayara sahte bir yazılım olarak indiriliyor. Bu kötü amaçlı yazılım programı bilgisayarlardaki alan adı sistemini ve bilgisayarı yönlendiren ağların ayarlarını fark ettirmeden değiştiriyor. Virüs böylece kullanıcıyı başka internet sitelerine yönlendiriyor. Uzmanlar, bilgisayarı zarar gören kullanıcıların DNS ayarlarını değiştirmesi gerektiğini söylüyor.nternet kullanıcıları, www.dns-ok.us sitesinden bilgisayarlarına virüs bulaşıp bulaşmadığını tespit edip, virüsten kurulma yollarını öğrenebiliyor. Siteye tıklandığında arka planının kırmızı görünmesi bilgisayarın virüsten etkilendiğini gösteriyor. Yeşil sinyaller iyi haber ancak buna rağmen bilgisayar risk altında olabilir. www.dcwg.org sitesinden de bilgi almak mümkün.
Sitede kullanıcının önce 'Detect'i ardından da 'Manually Checking if your DNS server have been Changed'i tıklaması gerekiyor. Ardından sisteminiz için seçeneğini tıkladıktan sonra adım adım klavuzu izlemek gerekiyor.
Geçmiş Olsun.
Ben beğendim ama ben de nişanlıyım.
Ben beğendim Ceko :n: gözlere bittim ben ya ah Ceko ah gidicektik şimdi bunla filmin galasına :n:
Ulan Emma Stone'a güzel değil diyeni Allah taş eder :D Filme gitmemdeki en büyük etken Emma Stone'dır.
Yiyorsa düello yapalım,kazanan kızı alsın :D :D
Zaten ben işin ironisindeyim :D Ben asıl diğer Emma'ya bitiyorum.Emma Watson :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...37881463_n.jpg
Bugün bir kaç bilgisayara Windows 8 yükledim. Çok şey bekliyordum 8'den ama 7'den pek farkı yok, belkide Beta olduğundan. Sonuna kadar XP :)