Peki neden yedin ?
Printable View
Şuan polis zırhlı araçlarla terör yandaşlarını kovalıyor. Bizim burada aksiyon oldu ve patlamalar derken birden evin içi gazla doldu. Gözlerim, nefes borum ve cildim yanmaya başladı.
Sanırım biber gazıydı. O yüzden diyorum 2. kattaki evimde bu kadar etkilendiysem direk temas edenin halini düşünemiyorum.
Geçmiş olsun hocam.
Teşekkürler.
Teşekkürler. Limonun iyi geldiğini bilmiyordum. Suya koştum ama o da çare olmadı.
Şuan Öcalan Öcalan diye bağıran gruplar birleşiyor.
Öcalan Öcalan diye bağırmakta çok abes arkadaş. Herkesin görüşüne saygı duyarımda şu tür insanlara zerre acımam. Polis bazen adaleti sağlayamıyor ama bu tiplere biber gazını köküne kadar sıkmaları lazım.
Herneyse bimden aldığım pizzaları fırına sürdüm :D Bir kaç gün bekar hayatı yaşayacağız. 1-2 inasanda olsa iyiydi ya.
pizzalar hakkında bildirim yaparsan sevinirim forumda full time bekar olanlar da var :D
Hocam bu davlumbaz fırına attım 10 dakikada pişti. Bim malı bunlar temiz :D
https://twitter.com/TogiSins/status/...157120/photo/1
Bim pizzalarını ben de tavsiye ederim, fakat altına yağı fazla koymayın sonra koku yapıyor :D
Çok sıcaaaaak. Artık su içmeyi bıraktım buzluktan buz alıp alıp ağzıma atıyorum leblebi gibi :D
Teröristlerin önceden döşedikleri mayını uzaktan kumandayla patlatmasıyla 15 polis yaralandı.
Olay bugün saat 14.45 sıralarında, Van'a 13 kilometre, Van- Edremit karayoluna da 4 kilometre uzaklıkta bulunan Bakacak Köyü yakınındaki polisin atış poligonunda meydana geldi. Atış talimi için poligona giden polisler minibüsten indikleri anda patlama oldu. PKK'lı teröristlerin, polis araçlarının duracağı yerde bulunan menfeze yerleştirdikleri tahrip gücü çok yüksek patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirerek gerçekleştirdikleri saldırıda, 15 polis yaralandı.
Ya bunların ben ta .. töbe ya bunları alıcan tek tek kafaya sıkacan arkadaş insan demicen.
Başbakan hala biz Selçuklu torunuyuz Osmanlı torunuyuz Suriye'de bu yapılanlar diye devam ediyor.
Önce yurtta sulh sonra cihanda sulh demişler. Sen böyle başı boş bırakırsan daha neler neler yaparlar.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Şuna baksın herkes İnci yapmıs heralde.2.5 milyonluk barca sayfasında ki haber. :n:
50 M € + David Villa = Henri Bienvenu. :n:
O sayfada sabri esprisi de yapılıyordu :D Türklerin işi o :D
Messi yeter para filan istemeyiz üstüne fazla zorlamanın gereği yok :)
Aşağıdaki Sorunumu Çözebilecek Babayiğit Yok mu ?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108818
Hocam bienvenu gibi efsanevi bir forveti Messi gibi 3.sınıf bir topçu ile mi takas edeceksiniz :D
Sende haklısın :) Ama Bienvenu satılmaz :D
Yok mu Soruna Yardım Edecek ? Evet Katılım Bekliyorum Arkadaşlar
Sorunu Halledebilirsem Askerde Hepinize Karpostal Atacam 1 Ay Sonra :D
Abi sen ne bahtsız adamsın :D Kesin sonuç veren yöntem bile işe yaramadı :D
valla bilsem yardımcı olucamda 5500 dan sonra telefonla pek haşır neşir olmadım
Taksim | Curcuna.
Selam arkadaşlar. Nasılsınız ?
Aleyküm selam Ahmet hoşgeldin, iyiyiz seni sormalı?
İyiyim ben de Anıl sağol , girip bir selam vereyim dedim , eskisi gibi giremiyorum foruma , insan alışkanlığı kaybedince geri kazanamıyor. LYS zamanı ara verdik sonra dönemedim. :/
Evet görünmüyosun bayadır :) Nasıl gidiyor bari, faydasını illa ki görmüşsündür.