Aynen bu durumdayım şu anda. :D
Printable View
Ramazan'ın ilk günü ve bugün hastaneye gittim.Evdeyken bir nebze kolay da,dışarıya çıkınca çok zorlayıcı oluyor gerçekten.Allah çalışan oruçluların yardımcısı olsun.:)
Hep söyledim hepte söyliycem... Yaşasın yemek , yemek
iftarın değişilmezi pilav bugün yine yalnız bırakmadı bizi.
Bulgur pilavı vardı bende de, yanında da hardallı tavuk sote.
Yemekten ziyade bu sıcakta susuzluk daha çok etkiliyor, sahurda su içiyorum ama su içtikten sonra daha çok susuyorum.
Patates, Köfte, Pilav, olabildiğine soğuk meşrubat ve dondurma.
Bilgi ve saygılarımla...
sahurda bi tane haşlanmış yumurta yiyin tok tutar ayrıca 7 yada 8 bardak su için ama bir yudum da değil yavaş yavaş için. midenizi yakacaz ağır yemeklerden kaçının ve kahvaltı tarzı şeyler yiyin.
Yaw ben öyle holigan felan değilim. Galatasaraylıyım , Emreyede taammül ederim ama Volkan isminden de kendisinden yanlış anlamayın ama nefret ediyorum ya. Artık ne söylese doğru yada yanlış ona olan nefretim daha da artıyor ve Volkan bunun için yıllardır özenle çalışıyor. Neyse şimdi tartışma çıkarmayalım burda :) takılıyorum sana fakat dediğim gibi Volkanı sevmediğim bir gerçek birçok Gs taraftarı gibi. Ayrıca Emre , Engin Baytar ve bunlar gibi gelip geçmiş birçok futbolcudanda haz etmediğimi söylemek istiyorum. :):)
Vay arkadaş...
Noldu abi ?
Nolacak dün en son ben yazmışım. Bugun bu saat oldu yine ben yazdım. Durum vahim reyiz...
Bu arada senin bu imza ne demek istiyor? Ben almadım da :D
Her dakika sohbet mi dönecek msn mi sandın sen burayı (cc)
Boşver abi :D Haklısın forum gündüz bomboş oluyor :)
Emma gelse çıkmazsın burdan artiz seni :D
Artık iyi anladım ki Türkiye'de fikirlerini ve duygularını kendine saklayacaksın.Yoksa böyle espri konusu oluyorsun :)
Herkes senin gibi değil maalesef.Bazıları hiçbir şey yokken alınabiliyor bazen.
Millet yemeklerini saymis. Ben de yazayim 4 gundur iftarda ve sahurda ekmegi sivi yaga baniyoruz.. Su olarak da musluktan iciyoruz.. Orucunuzun kiymetini bilin.. Yediginiz yemekleri kucuk gormeyin..
Ruyamda van persie ile bizim mahallede takiliyoduk hayirdr insallah goztepe mi alacak yoksa rvpyi :d
Bence göztepe bunu alacak :zuhaha
http://shop.sportsworldcards.com/ekm...er-37182-p.jpg
Fm 2011'de harika takımım Viborg ile bir kariyer açtım bakalım özlemişim. :)
Uzun sürmez diye foruma açmayacağım zaten :D
Açın NTVSpor'u 14/16'yı izleyin arkadaş. Dilara Gönder > Emma Stone, net.