Yeni forum degil de site bambaska bir havaya burunecek deniyordu. Bizim Aslantepe'ye dondu o is biraz :D
Printable View
Yeni forum degil de site bambaska bir havaya burunecek deniyordu. Bizim Aslantepe'ye dondu o is biraz :D
Bugün Coşkun'un doğum günüymüş. İyi ki doğdun dostum.
Şükürler olsun köpeğimiz geri geldi kendi kendine :) O kadar rahatladım ki
Vur ağzına burnuna köpeğinde aklı başına gelsin :icon_evil: Yüreğimize indiriyordu burda :)):
Gözün aydın kardeşim :)
hobaaa gözün aydın çok sevindim :)
Çok sağolun, tam civardaki çobanların ağıllarına bakmaya gidecektik ki kendiliğinden bahçeye geri döndü kerata. Biraz ürkmüş ve çok acıkmış ama şükür durumu iyi. :)
Herkese teşekkürler :)
[YOUTUBE="_knfxY8ujGo"]kanarya[/YOUTUBE]
Fenerlilere gelsin :icon_smile:
İşte Benim Araba :)
Gayet Memnunum Performansından
http://img5.hyperinzerce.cz/x-cz/inz...-2-0-16v-1.jpg
Abi bu zaten Vectra'nın efsane kasası. Opel'in İnsignia'ya kadar en ciğerli aracı denebilir.
Herhangi bir taşıt kafi benim için, minibüs otobüsten gına geldi :D
El arabası.
Avatar değişikliği düzelmiş. Ama ne diyoruz ?
#BugünAvatarınıDeğiştirenYarınNickiniDeğiştirir
gif ekleyemiyorum. yoksa değiştirecektim.
bu arada ilk arabam olacaksa opel insignia olsun.
Sonunda avatarımı değiştirdim. :)
Arkadaşlar HTC Sensation XE kullanan var mı ? Herhangi bir bilgi verebilecek olan ?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98084
buraya bi yaz istersen belki ilgilenen çıkar
Ve sonunda Semih Kaya :)
Bugün tercihlerde bitti hayırlısı ile yerleşme sonuçları açıklansın bana göre manisaya gidiyorum bakalım
Beyler bu nick değiştirme olayı için kime başvurucaz.
ben destek alanına konu açmıştım yöneticiler ilgilendi
Haberiniz vardır bugün kirli damacana sular sağlık bakanlığı tarafından açıklandı (Kendi markalarınızı da kontrol etmeyi unutmayın). Şimdi benim anlamadığım neden açıklıyıp bırakıyorlar ? Yani madem kurallara uymadan su üretiyorlar neden kapatmıyorsun o firmayı ?
İfşa ediyorlar, müşterinin güvenini kırıyorlar, gelirlerinin düşmesini sağlıyorlar. Tek hamlede değilde acı çeke çeke ölmelerini sağlıyorlar insanların hayatlarını tehlikeye attıklarından dolayı ki bence en güzeli. Ayrıca bir şans da vermek istiyorlar demek ki yani adam olun düzeltin kendinizi sizde kazanın bizde diyorlar.