günaydın siyasi içerikli adamlar :D
Printable View
günaydın siyasi içerikli adamlar :D
Günaydın.Şu an Kuşadası'na doğru yoldayım ve hayatımda ilk defa yolda intenete bağlanabildim :D Tek sıkıntı laptop'ın şarjı.Valla hem yolculuk yapıp internete bağlanabilmek paha biçilemez.Yola çıkalı 1 saat 20 dk oldu sanırım.Yaklaşık 10 saat sonra kısmetse varacağız gibi gözüküyor :)
Cıbırlara selam söyle Oğuz :zuhaha
Şu zamanda görürsem kesin söylerim abi :n:
Ada iyidir, az günler geçmedi Kuşadasında.. İyi tatiller sana.
Şuan orda Avukat arkadaşım var. Cuma günü satışa gittiydi hala dönmedi şerro :D
Abi şimdi avukatlığı ile ilgili olan bir satışmı yoksa mesleğini mi vurgulamak istedin ? :D
O zaten aşikar :D Ben arkadaşının mesleğini neden söyledi onu merak ediyorum :D
Adam avukat ve araç satışına gitti. ama hala orda. bunu söylemek istedim la sadece :)
Eskiden tek silah kullanılırdı fakat onlarda bizden kat kat silah vardı.Eğer bazı ülkelerin ayaklarının altında paspas olacağımıza işlemez silahlarla savaşarak ölelim daha iyi .Zaten şuan yaptığımız başka birşey mi var ? Her hafta onlarca şehit haberi ? Bizim tavrımız Sabrediyoruz.
Oha lan Call Of Duty MW3'te oyunun yüzde 22'lik bölümüne geldim o bölümde sokaktan geçince reliable command buffer overflow diye hata verdi. Dedim ne diyo la bu sonra sokaktan değilde binadan gidilcekmiş :D
http://g1.milliyet.com.tr/Detail/201...ar-1320338.jpg
Quote:
Emniyet kemeri takmak istemeyen kimi sürücülerin bulduğu bu yöntem herkesi şaşırtıyor. Kemer yerine üzerinde siyah çizgi olan tişörtle araca binilince, dışarıdan bakıldığında kemer varmış izlenimi yaratıyor. Bu şekilde cezadan kurtulunsa da, olası bir kaza anında yaşanacakları düşünmek bile kötü...
Nasıl diyimki ? tanktaki taramalı ile tarıyosun sonra tank 1 kat aşağı düşüyor ardından senin üstüne araba düşüyor sonra tanktan çıkıyorsun sağa dönüp ilerliyorsun, Sanırım Sandman'ı takip et diyor ediyorum o hatayı alıyorum googleye yazdım binadan devam edip sonra dışarı çıkcakmışız :D
Obaa "Bir Alex Değil." https://twitter.com/kralspor/status/...246336/photo/1
camiye yatmaya geldim sakin olur diye.ikindiye kadar 2 saat sakindi,ikindiden sonra ipini koparan camiye gelmiş
Olm ben seni çözemedim la facede ateistim yazıyor burdada camiye yatmaya geldim yazıyorsun.
yatmaya geldim lan :D
Sagol abi ama ben oruç tutmuyorum.