36 yapabildim :uzgun:
Printable View
36 yapabildim :uzgun:
39 oluyor 42 son saniyede atıyorum saymıyor :D
Bende 14'e Aboneyim Yahu :n: Bir Geçemedim 14'ü :(
gol 2 deki munyez hangi futbolcu bilen var mı beyler
selam uşaklar.
10 yıl Kurtlar Vadisi izlersen sonunda rüyada da 0lsa Irak'a girersin :)
Adam Einstein beyler.
http://g1208.hizliresim.com/10/8/bn0dh.jpg
KING oldum olm :D:D:D
Ben hala engelli atlıyorum :D
Bugünkü rekorlarınız kaç beyler ?
2. denememde 16.7 sn yaptım.
15.2 yaptım. Haritanın sürekli değişmesi güzel olmuş :)
İnsan bi forumu değiştirir 2 sene oldu girmeyeli arkadaş :D
Akıl alır gibi değil, senin personeline komando kursunu verdiğin yerde teröristler mayın döşüyor, döşemekle kalmıyor, yardıma geleceklere de aynı tuzağı kuruyorlar sonra da üzerine ateş açıyorlar.
Bu ne cüret ben bunu anlamıyorum, orada subayından, astsubayından, uzman jandarmasına kadar, 200 personelin var, hepsi eğitimli, hepsi doğu için orada eğitim alıyor, orada eğitim veren personel doğuda pek çok defa operasyona katılmış personel ama çıkıp o bölgede terör saldırısında bulunabiliyorlar.
Bakıldığında çok da güvenli değil, daha doğrusu bu kadar donanımlı personel olmasına rağmen arazi açık alan, çok rahat bu kadar rütbeli personelin eğitim gördüğü alana saldırı düzenlenebilir, bunu bilmelerine rağmen buna buna cesaret edecek cüretleri yoktu, yarın bir gün bununla ilgili haberler görürsek de şaşırmam.
Hala aklım almıyor, Foça'da bu adamlar nasıl mayınlı saldırı düzenleyebiliyor, ne hale geldi memleket.
Yazıklar olsun ülkeyi bu hale sokanlara !
Vatandaşların kan vermek için hastaneye akın etmesi, anında, binlerce kişi;
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21188492.asp
ve taksilerin bunun için para almaması.
izmir'i gavur sayanların allah belasını versin.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde, dün gece vatandaşlar ardı ardına yankılanan silah sesleriyle irkildi. Daha sonra silah seslerinin jandarma karakolundan geldiğini fark edip ‘Koşun karakola teröristler saldırdı. Yardıma gidelim’ diyerek jandarma karakoluna doğru koşmaya başladı. Jandarma karakoluna geldiklerinde ise ortalık sakindi çünkü gerçek çok farklıydı. Vatandaşların geldiğini fark eden askerler komşularının boğa saldırısı sonucu öldüğünü ve bu olay yüzünden ateş açtıklarını söyledi…
Haberde ne var diye bilirsiniz belki güle bilirsiniz, ama benim dikkatimi çeken ve paylaşma gereği duyduğum nokta yöre halkının bu sözü oldu ;
‘Koşun karakola teröristler saldırdı. Yardıma gidelim’
Ulan kaç gündür 1 saat girebildim ancak ne bir Ceko nerde ?
Ceko yok falan hiç umrunda değil milletin :(
Oğlumuzda ilgi eksikliği var :zuhaha