Bak buna katılırım işte.
Printable View
Adamları kapalı alanlardan ettiniz zam tavan yaptı bi de toptan kaldırılsınmış :)
Kötü kokmasa katlanılabilinirde aşırı kötü kokuyor
Hey maşallah :)
Helal olsun size be.
Devamı: http://haber.gazetevatan.com/iste-iz...72325/1/MansetQuote:
İşte İzmir bu!
İzmirli işini gücünü bıraktı gazileri için kan vermeye koştu. Otobüs şoförleri, taksiciler kan vermeye gidenleri bedava taşıyor
İzmir Foça'da askeri servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından çifte bombalı saldırı yapıldı. Hain saldırıda bir askeri personel şehit oldu, 11 asker de yaralandı. Yaralı askerlerin kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi her gruptan ama özellikle 0 Rh (-) grubu kan aradığını Twitter'dan duyurdu. İzmirliler bu çağrıya uydu ve 20 dakika gibi kısa bir süre içinde ihtiyaç duyulan kan fazlasıyla karşılandı. Hatta öyle ki sadece İzmir değil İzmir'e yakın illerde yaşayanlar kan vermeye koştu. Kızılay kan bağışı yapmak isteyenler için hastane önüne mobil araçlar gönderdi. İzmir'de taksiciler ve otobüsler kan vermek için hastaneye gidenleri bedava taşıyor.
Ege Üniversitesi'nin Twitter hesabından saat 11.00 sıralarında yapılan çağrıda şu ifadeler kullanıldı:
'Yaralı Askerlerimiz Üniversitemiz Hastanesinde Acil Her Gruptan Kana İhtiyaç Vardır. Ege Üniversitesi Kan Merkezine Bekliyoruz..'
KAN İHTİYACI 20 DAKİKADA KARŞILANDI
Twitter'da Ege Üniversitesi'nin kan çağrısının büyük yankı uyandırması ve hurriyet.com.tr'nin haberinin ardından İzmirliler kan merkezine koştu. Kan ihtiyacı 20 dakika gibi kısa bir sürede karşılandı.
Hastane twitter sayfasından ikinci bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:
"Hastanemizde şu anda kan ihtiyacı kalmamıştır, askerlerimiz için gerekli olan kan temin edilmiştir. Tüm İzmir halkına teşekkür ediyoruz.. Yaralı Askerlerimiz için Kan Merkezine intikal eden ve iyi dileklerini ileten tüm herkese teşekkür ederiz"
İZMİR SEFERBER OLDU
Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, sadece İzmir’de değil İzmir'e yakın tüm illerde kendiliğinden oluşan büyük bir kan bağışı kampanyası gerçekleştiğini söyledi. Yaralı askerlerin kan ihtiyacını karşıladığını kaydeden Gök, bağış yapmak isteyenler için Ege Üniversitesi’nin önüne üç mobil araçlarını yönlendirdiklerini belirtti. Gök, “Çok büyük bir akın var. Sadece İzmir’den değil tüm Ege’den vatandaşlar kan vermek için merkezlerimize koşuyor. Araçlarla kan takviyesini İzmir’deki ana merkezimize taşıyoruz” dedi.
[youtube="xAU5cFPErig"]Lig Tv[/youtube]
[youtube="fg1ZTb4s7Gk"]Lig Tv[/youtube]
[youtube="B1d-bGm366k"]Lig Tv[/youtube]
Çok güzel olmuş bu reklamlar :)
Hepsi birbirinden güzel.Geri kalanlarıda burda http://www.ligtv.com.tr/haber/ask-6-harflidir
[YOUTUBE="NTswMI0KBIU"]sfsaf[/YOUTUBE]
Buna çok güldüm. :D
Manisa Nasıl Yerdir Arkadaşlar Alaşehir Falan (Komando) Çok Ağır Olduğunu Duymuştum Piyadeler İçin Nasıl Bir Yerdir ?
Kıbrıs'a kısa dönem olarak gideceksin abi, Kırkağaç'taki komandolarla kıyaslanmaz bile, çekeceğin en büyük sıkıntı sıcaklar olur, hayırlı olsun, su gibi gelip geçer umarım.:)
Valla Manisanın tam olarak neresini sorduğuna bağlı olarak değişir bu soru. Piyadeler için doğu ve batı kışla var benim bildiğim oralar rahat. Ammaaaaaa gel gelelim kırkağaç jandarma komando er eğitim alayına :icon_confused: 1 yılım geçti orda. Acemilere sıkı eğitim yaptırılıyordu fakat kardo askerler dokunamazdı yani rahattılar. Kadro askerler ise daha sıkı denetleniyordu. Ben ordayken bütün KISA DÖNEM askerler rahattı hiçbir şikayetleri yoktu güzel güzel askerliklerini yapıp gittiler. Bizim dönemimizde kısa dönemleri kantin işleri disiplin subaylığı kantin gibi yerlerde birde alay binasında yazı işlerinde felan görevlendiriyorlardı. Gerçi ben batıda olupta zor askerlik yapan kısa döneme rastlamadım , rastladığımda kendi kendine sıkıntı yapan adamlardı. Şimdilik yazabileceklerim bunlar. Hayırlı teskereler şimdiden. Şafak karanlık yaw :D:D
Sağolun Bakalım Şafak Karanlık Ama Allahın İzniyle Aydınlatırız :D
Biletimi Aldım Kamil Koç'tan Yarın Akşam 9 Buçukta İzmir Yolcusuyum Ardından Manisa Batı Kışlasına Gidip Acemilik Süresince Doğu mu Batı mı Onu Orada Anlayacağız. İzmir-Manisa Arası Kaç Dakika Sürer Sabah İndiğimde İzmirde Bir Kahvaltı Yapayım Yoksa Bir Daha Birliğe Girersek Çıkamam Aç Kalırız :D
Sabah İzmir'de Beni Karşılamaya Gelen Olursa Buradan Beklerim Bir Kahvaltı Edelim Seko'cana Duyurulur :)
Reis arası fazla değil ufak minibüsler felan gidiyodu. Fakat Şehirler arası otobüsten inerken dikkat et İnzibatlar almasın seni. Hele saçları kestirmişsen hiç kaçarın yok :D ama yaş büyük belki ordan yırtarsın :) kahvaltı iyi fikir. Öğlene doğruda git katıl birliğe çok geç kalma sonra sıkıntı çekersin.
Otogardan kahvaltı edecek yere gidene kadar Manisa'ya gidersin.:p
Manisa Seyahat var, İzmir'den Manisa'ya gitmek zaten en kolayı, elini sallasan Manisa'dan geçen araba bulursun.
Kahvaltı olmaz abi, niyetli olurum, pazar sabahın köründe kalkmak zor olur, İzmir'e öğleden sonra gelseydin.:p
http://c1208.hizliresim.com/10/b/bqg69.jpg
KING oldum yine :D:D:D
Abartmasa mıydın abi :D