4 şehit daha vermişiz. Bunu yapanalar hepinizin Allah bin belasını versin şerefsiz köpekler yettiniz artık siz nefes almayı bile hak etmiyorsunuz itler.
Printable View
4 şehit daha vermişiz. Bunu yapanalar hepinizin Allah bin belasını versin şerefsiz köpekler yettiniz artık siz nefes almayı bile hak etmiyorsunuz itler.
Bu teröre göz yuman herkesin Allah belasını versin. Teröristlere diyeceğimi buraya yazamıyorum zaten.
Öyle bir zamandayız ki
Yiğit belli değil Mert belli değil
Herkes yarasına merhem arıyor
Dert belli değil derman belli değil...
Allah geride kalan ailelerine sabır versin. Allah bu ülkeyi bölmeye çalışanların planlarını baş aşağı etsin Allah insanımıza fkir versin Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin
Allah ülkenin başındakilere ayrı sabır versin
zor zamanlar insanlar teröristlerden önce devlete laf sokar oldu terörstler propagandada biraz da olsa başarılı oldular
aç elini dua et be adam devletine lanet okuyacağına...
Böyle bir durum var ve benim sipariş yaptığım yerden henüz 27 gün oldu ve ses seda yok. 30 gün dolduğunda bana ek süre talebi gelecekmiş onu bekliyorum eğer gelmez ise bu durum için nereye başvurabilirim arkadaşlar.Quote:
MADDE 6 -MAL/HIZMETIN TESLIM ZAMANI:
Teslimat; stokun müsait olması ve mal bedelinin Satıcının hesabına geçmesinden sonra mümkün olan en kısa sürede yapılır.. Satıcı, mal/hizmetin siparişinden itibaren 30 (Otuz) gün içinde teslim eder ve bu süre içinde yazılı bildirimle ek 10 (on) günlük süre uzatım hakkini saklı tutar.
Hala devletin başındakilere laf söylemeyin yha.s.s.s onlar müthiş über süper insanlar diyenler var.
BOP'un ne olduğuna BOP'ta Türkiye'ye biçilen role bakarsak ülkenin bölünmesi çok uzak değil.Yakın zamanda çok ilginç gelişmeler olacak gibi.ABD'nin planı yavaş yavaş müthiş bir şekilde işliyor.Devletimizin başındaki über insanlarda ise plan program hak getire.
Nasil bi zihniyet bu aygun
Bazen diyorum biz hakediyoruz bu acilari yasamaya insanlar daha ozunu toresini unutur olmus hakediyoruz biz
Ladron he aslanim haklisin
Ekincan onlar sogukkanli dusunmek zorunda milleti daha da panige dusurecek aciklamalar yapilirsa ulkede kaos cikar dostum
RTE bir piyon. Kendisini ustaca başkalarına teslim etmiş ve uzaktan kumanda ile yönlendirilen bir piyon sadece. Zaten böyle bir lider başta diye kaybediyoruz her şeyi. Bizden biri olsaydı bütün bunlar ve gelecekte bütün olacak olan şeyler olmazdı. Olay bu kadar basit. Ayrıca bizim ülkemiz bu zihniyetle daha çok bu adamı başta görecek. Kimsenin RTE'ı oradan ineceğine dair bir düşüncesi olmasın. Adam kendinden emin bir şekilde belirtmiş hedef 2023 diye. Neyin tribindesiniz :)
Devlette bir yere kadar. Yakın tarihi okuyacak olursanız bu kavga hiçbir zaman bitmemiştir. Etnik kökenli başka vatandaşlarımış hep hak sahibi olmak istemişlerdir. Benim kanaatim artık bi referandum yapılıp belirli illerin istenilen kişilere verilmesi yönünde.
Bunu ciddi olarak mı yazdın ? Senin haberin yok sanırım ama anayasa diye birşey var.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
Haklısınız da biraz gerçekçi olmak lazım. Tepki toplayacağımı bile bile fikrimi söyleyemediğim için bu haldeyiz zaten. Kişiselleştirmeden şöyle açıklayım. Her gün 3 asker 5 asker şehit vererek nereye kadar idare edebiliriz? ben de Gaziantep'de oturuyorum. Tamam olanlar bi şehrin sorunu değil milli bi sorun ama vahşeti bizzat yakından gördüm. Zaten Orta Doğuda yapılmak istenen de şu anda dediğime çıkıyor. Türkler ve Kürtler farklı bölgelere ayrılarak ilişkisini tamamen kesmeli bence. Bu kavga o zaman biter. Bitmez ise "tek millet", "tek vatan", "tek bacak" olarak ne mehmetler hiçe sayarız.
Son yazısına katılıyorum da ilk yazın gerçekten samimi gelmedi banada.
Sen eğer böyle birşey yaparsan Türkiye'de ekonomi diye birşey kalmaz.Bu ülkede iş adamlarının zenginlerin en az yarısı kürt.Sen ülkeyi ayırırsan böyle adam niye bizim bölümümüzde kalsın ? Bu sadece çıkacak binlerce sorundan 1 tanesi.Ya zaten tartıştıgım şeye bak böyle birşeyin olması imkansız.
Kardeş zaten her şeyin bi getirisi götürüsü elbet olacaktır. Sadece verdiğin örnekle sınırlandırmak yanlış olur. Haksızsın demiyorum ama cefasına da katlanacaksın -ki- zaten aklı başında bi insan böyle bi ayrıma gitmeden nereye yatırım yapacağını bilir. Milliyetçilik kavgası cahillerin işidir. Şu anda olduğu gibi.. Ne kadar saçmalıklar içindeyiz, nelerle uğraşıyoruz. Böyle bir şey imkansız değil, benim istememle de olur demiyorum. Sadece fikir yürüttüm. Ama yakın zamanda hükümet sıfatını nasıl taşıdığı belli olmayan kişilerin yaptırımıyla böyle bir yola girilecek gibi gözükmekte.. Not: (Kürtler bi millet olarak anılamaz. Ancak Kürt Halkı denilebilir. Bu ülkede sadece "Türk Milleti" vardır. Türk"-iye"
Yahu tamam da kürtlerin bizim memleketimizde ne işi var ? dün tatilden geldim. paralı yoldan geçiyoruz parayı ödediğimiz adam bile kürt ya 2-3 tane kürtçe kelime söyledi resmen. rezillik başka birşey değil.
Osmanlı Devletine kadar dayanan bi köken bu. Osmanlı zaten "tek millet" felsefesini baz alamadığı için bitti denilebilir. Ümmetçilik mantığını bi yere kadar güttüler. Sonucunda da daha çağdaş bi devlet olarak kurulan Türkiye'de Osmanlının kalıntıları etnik kökenli vatandaşlarımız yine soylarını devam ettirdiler. Zaten Kurtuluş Savaşında da bir çok cephede Kürtlerle yan yana çarpışmışızdır. Ama iş siyasi boyuta gelince hak hukuk işte. Bırakın arkadaş ya...
Ne demek ne işi var Kürtlerin bizim memleketimizde. Kurtuluş Savaşı'nda doğuda sadece Türkler mi mücadele verdi ? Çanakkale'de falan ölenler sadece Türkler mi zannediyorsun. Sen insanların etnik kökenine göre kalacağı yeri mi seçeceksin. Bu nasıl bi düşünce. Onlarda bu ülkenin insanıdır. Kürtlerin hepsi Türk düşmanı mı ? Bende Kürt'üm n'olcak şimdi. Yaşamıyım mı burda, PKK'l ımıyım ben. İşte böyle düşünerek hiçbir yere varamazsın. Sen dersen ki ne işleri var burda PKK'lı olmayan adam bile bunlar bizi istemiyor, öldürecek vs psikolojisine girer askere karşı savaşır. Burda yaşayan İngilizler, Almanlar kendi dilinde sabaha kadar konuşunca zorunuza gitmiyorda Kürtçe konuşulunca mı gidiyor yani. Bütün Kürtleri terörist olmaktan vazgeçerseniz sevinirim. Son bir şey eloğlu Müslümanları teröristmiş gibi gösterince konuşuyoruzda biz niye aynı şeyi Kürtler üzerinde yapıyoruz ?
Aynen haklsıın. Irk faşizmi yapan Türk Milliyetçisi olmaktansa ölürüm daha iyi...
Çözüm toprak vermeyle olmaz. Zaten hükümette bu anlayışı güttüğü için bu hale geldik. Bazı şeyleri verelim, olaylar durulsun. Demokrasi, hak hukuk diye verilen tavizler sadece terörün şehirlere girmesine neden oldu. Sonrada helal olsun AKP'ye nasıl da KCKlıları içeri tıkıyor. Sen bu kadar taviz vermesen KCK olur muydu?
Senin karşında kürtçe kanal açınca, şehirlerin adını kürtçe değiştirince, okullara kürtçe dersi ekleyince vs. vs. duracak bir oluşum bulunmuyor. Verdikçe isteyecek, istediğini aldıkça azacak bir yapı var. Toprak verince de bir şey değişmeyecektir. Hatta Türkiye'nin tamamını verdiğinde bu seferde Türklerin dağa çıkmasını sağlayacak destek dış güçlerden gelecektir. Çünkü işin temeli kürt meselesi değildir.
Terör olayının çözümü bellidir ama bunu yapacak cesarette adam yoktur. Niyetli olanlarda bir operasyonla öldürülür. Gaffar Okan hesabı...
Kendin diyorsun şehirlere girdiler diye. Dediğin tavırda bu işi bitirmek halkı da vurmak olacaktır. Operasyonlar falan hikaye.. Ama dediğin gibi yapmaya cesareti bulunan kişiler vardı onları da kendi elimizle bitirdik. Ayrıca bi Anayasa hazırlayıp belirli şehirleri verdiğin zaman kutuplaştırmaya gidiceksin. Zaten Türklerin yaşadığı bölgeye geçemedikleri sürece pek bi sorun teşkil etmez bence. Ya da hapsolup terörü de kurbanları da kabul edeceksin..
Beni tamamen yanlış anladınız ama birşey demiyorum ben. Benim istediğim şey burada Türkçe konuşulup, ona göre uyulmasıdır. Bir ara gündeme gelmedimi kürtçe okutulması, din derslerinin kaldırılması. Gözünüzü açın Allah aşkına küçük küçük şeylerden adamlar bizi bölüyor. Sonra biride gelsin desin bu nasıl bir mantıktır desin yok öyle arkadaş.
Şu sözün bir açıklaması olamaz bence
Quote:
kürtlerin bizim memleketimizde ne işi var ?