Turksportal yöneticilerine laf yok.. Deett :D
Printable View
Turksportal yöneticilerine laf yok.. Deett :D
İyi akşamlar herkese. :)
Günaydın ahali. Max Payne 3 oynayan varmıdır ?
Ben oynadım. Grafikleri falan çok güzel, oynanış bakımından da çok güzel ama o kadar çok video giriyor ki araya sıkılıp sildim oyunun yarısında. Film mi izliyorum oyun mu oynuyorum anlamadım. En heyecanlı yerinde film giriyor.
Hayırlı pazarlar herkese!
Ben indirene kadar 15 saat kaldı diyor. Bu arada o yama işi yalan söylemedi demeyin. 8 ağustosta başlamış rahat bi aralığı bulur bitmesi. O zamana kadar AC3 çıkacak bilmem ne bilmem ne.
Hadi ya yemin edermisin ? L.A Noire, MW, AC gibi serilerini hep ordan aldık yamalarını.
Yanlış hatırlamıyorsam oyun Haziran'da çıktı. Ve yama yapımına 8 ağustos'da başlanıyor. Max Payne gibi bir oyunu 1 ayda yapamayacaklarına göre. Benim için o iş yaş, Seni bilemem, bu forumda çok saygı duyduğum insanlardan biride sendin abi. Yavaş yavaş insanlar gözümde değerini kaybediyor ya da ben değişiyorum.
Kardeşim benim demek istediğim saygı duymamız lazım böyle çalışmalara. Adamlar bir emek harcıyor çaba sarfediyor. Senin dediklerine katılmıyorum. Ayrıca yama haziran ayında başlandı ve 1 ay gibi bir süreyle çıkacağını da kimse söylemedi ki. üstelik 1 ay da adamlar kendi dillerini ekleyemiyor oyuna :) Beni yanlış anlama ama çokta ön yargılı olma derim.
Lafın beni mutsuz etti sadece.
Sitelerinde başlangıç tarihi olarak 8 ağustos demişler. neyse sorun yok. İngilizce'de oynarız. Yemin edermisin klasik mizahi anlamda söylemiştim ben.
Şu anda zaten % 60 bence iyi ilerlemişler. Tabii bunu yaparken CoD'u da seslendiriyorlar diğer bütün oyunları Türkçeye çeviriyorlar.
Assassin's Creed: Revelations
% 30
Guncelleme : 26.07.2012
Call Of Duty MW3 Türkçe Seslendirme Aşaması
% 70
Guncelleme : 26.06.2012
Assassin's Creed Brotherhood Türkçe Yama Testi
% 95
Guncelleme : 23.08.2012
Deus Ex Human Revolution Türkçe Yama
% 50
Guncelleme : 02.08.2012
Max Payne 3 Türkçe Yama
% 60
Guncelleme : 04.08.2012
Fallout 3 Türkçe Yama
% 60
The Elder Scrolls V: Skyrim Türkçe Yama
% 10
Star Wars Knights of the Old Republic Türkçe Yama
% 85
Fazla kişide değiller bunlar galiba, seslendirmeye ne gerek varki normal yama çok daha iş görüyor bence. Alışmışız CoD'da Price Yurgi felan :)
Sizde de net sorunlu mu ? Kotayı falan geçtim yavaşlaması normal de birçok site açılmıyor bile hata veriyor sürekli.
Bende yok.
Bende yok.
Bende yok.
bendede yok
Bende de yok
Bi bende var yani :D Katılım için teşekkürler :D
Evet bi sende var yani.
Bende yok:
Cenker sen ne gıcık bir insansın ! Evlat olsan sevilmezsin :icon_evil: