Arif abi evlilik nasıl gidiyo :D
Printable View
Arif abi evlilik nasıl gidiyo :D
Senin haberin yok tabi Aygün evlilik işi yatmış Arifin :D kızın annesi istememiş sanırım :D
Zaten formalite icabı diil miydi neyini istememiş :D Adamın tek kötü alışkanlığı İddaa :D
Arif vaftiz olamamış herhalde o yüzden yatmıştır evlilik :p
Vay anasını 3 sezonluk dizi senaryosu çıkar burdan :D
Arif bize bavul ticareti yap :D
aynen kizin annesi istemedi ve noter"de evlilik sozlesmesi yapcagimiz sirada noterci adam dediki sizi 3 yil takip etcekler falan kiz iyice korktu ondan dolayi vazgecti halbuki 3 yil takip falan yalan yani iste 1 yilim kaldi vatandasliga onu beklicem artik :D
Ya şu lig tvnin 16:9 format olayı nedir bi türlü anlayamadım ?? Bunu neden yapıyolar resmen eziyet izleyenlere
Vay arkadaş. Bitti güzelim tatil P.tesi git çalış şimdi. Vay anam yhaaa..
Yarın pazar yahu :D
bizde yedi kocalı hürmüz diye bi karakter var kimse ondan bahsetmiyor :D yahşi batı :D
Arif'im kefeni yırtmışsın okuduğuma göre :zuhaha
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=NQQkTTn08bs"]Yeni Rakı, Yeni Reklam[/YOUTUBE]
Yine çok güzel hazırlamışlar
Millet nasıl su içer gibi içiyo bu rakıyı anlamıyorum tadı çok acayip ya :D
Garanti kredi kartım var Cepbank başvurusu yapacağım acaba hemen oluyor muyum şifreyi yoksa onlar mesajla yada arayarak iletecekler mi ?
Başvurudan hemen sonra sitesinden öğrenme şansım yok mudur ?
Sergen'den tüpçü lafı
http://video.fanatik.com.tr/Sergende...779.htm?auto=1
o program çok güzeldi sergenin kahvede konuşur edasıyla muhabbetine bayılıyorum :D
ya fener uefaya gitse ne oluuuur gitmese ne olur şampiyonlar ligi gittikten sonra :D
adam haklı :D
Sonunda döndüm yahu Ankara'ya.Tamam tatil iyi güzelde kendi evin gibisi yok arkadaş.Evinde yatacan ''kafa raad'' olacak.
Bu süperonline ne kadar hızlıymış arkadaş ya :D
Vay anasını şu fake üyelik organizasyonunun aslı astarı ne acaba. Ban show yapıyor Aydın reis :D
Aynen, Aydın abi olası transferleri gölgede bıraktı. :D
Ağır patlak verdi, örgüt çökertildi, üzüntü içindeyiz.
Ben Engin'le Arif'in atışmalarını çok merak ediyorum şu an :n: