Evet biz de seçeceğiz...
Printable View
Fen liselerinde her zaman seçmeli ders vardı bu yeni birşey değil. Ama hiçbir zaman öğrenciler seçmedi bunları :)
Siz daha küçüksünüz sizin yerinize hocalarınız seçer rahat olun :D
Artık foruma pek fazla vakit ayıramayacağım, daha fazla taraftar forumuna dönmeden biraz ara vermek en iyisi gibi. Ara ara ilgimi çeken başlıkları okurum artık. Umarım en kısa sürede tekrar eskisi gibi olur.
selamlar saygılar.. uçan guşlar martılar..
A.s lar saygılar.
ooo hoşgeldin Oğuz abi ama ben giderken geldin yeminle üzüldüm :( hadi iyi geceler hepinize.
Titanik var Sinema Tv 2'de ve ben yine izledim yine izledim
Duygulanmadım da değil hani.. :zuhaha
Gunaydin Herkese.
Bir internet sitesi/ program vardi oyunu seciyorduk bilgisayar kaldirabilirmi kaldiramaz mi soyluyordu.
Eyvah DisCo geri dönmüş :zuhaha
Can You Run İt'e güvenme derim, Max Payne'i kaldırırmı diye baktım Ağır olur dedi şimdi Herşey High'ta oynuyorum :n:
Yalandır o ya güvenme ona :zuhaha
Can You Run it laptoplarda sıkıntı yaratıyor bir tek. O da ekran kartı yüzünden. Paylaşımlı olanı kaale alıyor çünkü. Eğer bilgisayarınız masaüstüyse %98 tutuyor dedikleri.
Edit: DisCo efsanesi de geri dönmüş, vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun.
Benim masaüstü ama yanlış hep.
DisCo nerde dönmüş ? Hala bir devir kapandı yazıyor ama umarım dönmüştür. Üşüyoruz reyizzz :n:
disco disco partizani
Disco Geri döndü !
http://img152.imageshack.us/img152/3226/bjixv.gif
:zuhaha Süper yaa :D
DisCo'nun yine rengi solmuş :D
[YOUTUBE="zu3FlOksBjY"]İnanılmaz Kurtuluş[/YOUTUBE]
Harika ya ne bulsa yiyor :icon_biggrin:
Her gün izliyorum bir kere Diyarbakır'a geldi bu ayı gryss :D
Yoo Bizde iki kanal var HD Showcase birde Normal. Denk gelirse izliyorum zaten yani her gün olup olmadığını bilmiyorum. Bildiğim tek şey HD Showcase'de her sabah 10:35'de Mythbusters var.
erman abi çay bana..
Yorganda kene var
Kopar kopar gene var