Size de çok geçmiş olsun ekin ciddi birşey yoktur inşallah
Printable View
Size de çok geçmiş olsun ekin ciddi birşey yoktur inşallah
Teşekkürler arkadaşlar, çok ciddi bir durum yok Allah'a şükür.
Çok geçmiş olsun her ikinize de.
Polislere sene başında ne kadar para toplaması gerektiği devlet tarafından söylenir.Sora o parayı toplamak için gelene geçene ceza yazarlar baktılar sene sonuna doğru para toplanamadı her gördüklerine ceza yazmaya başlarlar :D
evet, temmuzdu. tekirdaga giderken canakkalede feribota varmadan, radara yakalanmisim 68le giderken :zuhaha adrese postalamislar usenmeden. 1 ay sonra haberim oldu, odedik pasa pasa cezamizi ama fena koydu. hadi normal hiz cezasi olsa neyse, hem 68le gidiyormusum hem de x2 ceza odedim :D
Şu aileye bakarmısınız. Dünya'ya örnek.
http://g.mynet.com/i/151/453111-uzunkarikoca3.jpg
Yahu hız sınırı 55 olan yerde ben 56 ile radara girmiş adamım nedir yani :)
Gecmis olsun anil
Antalyadan sevgilerle bu arada :)
Keyfimizden gelmedik olum.:icon_biggrin:
Yemeye niyetlendim ama ketçap-mayonez yokmuş,vazgeçtim.:icon_razz:
Valla abi ben böceğe de,köpeğe de rastlamadım.Ayrıca burada çok değişik köpekler var evet. Bazıları acayip tatlı.:)
Selam beyler, bu ara Kadıköy tarafındayım fazla online olamıyorum.Son günler tatilde bizde değerlendirelim dedik.. :)
Cumanız mübarek olsun ümmet-i Muhammed.
memurluga cabuk adapte olmussun emre :zuhaha
320 galiba, 15 gun icinde odedigim icin indirimli 300un altina dustu :)
56 ile gitsem normal ceza odeyecektim en azindan, 68 ile 55 hiz limitini astigim icin cevre yolunda 140 yapanla ayni kefeye konup x2 ceza odedigime yaniyorum. yuzde hesabi yapilirken 55 hiz limitli yerlerde normalle x2 ceza arasinda 5-6 kmh fark var. cok sacma bir uygulama.
Cuma saatinde internette olanlar görüyorum :p
I see dead people :icon_evil:
Girne'den Selamlar :)
Herkes bir yerlere gitmiş arkadaş nedir bu yahu :)
Baya bi uzak kaldım bu aralar forumdan. Çoluğu çocuğu olan var mı peki? Emre abi de memur olmuş maşallah :icon_biggrin:
Tatil de bitti :uzgun:
La o değilde okula kaçta gideceğimi bilmiyorum :(
Fikir verecekse burdan(yoldan) irili ufaklı baya bi öğrenci geçti.:)
Okulun ilk günü tatil Bandırma'da :D
Okul sabahın 7.30 unda imiş.9.sınıflar saat 8 e kalmasın diye bizi 1 saat erken getirtmek zorunda kaldı okul,ayrıca 10,11,12 ler sabahçı, sadece 9 lar öğlenci.900 tane 9.sınıf öğrencisi var :n: