Slender Game neymiş abi ya. Hala 3.5 atıyorum. :n:
Printable View
Slender Game neymiş abi ya. Hala 3.5 atıyorum. :n:
Neyse yüzümüz bir futbolcu görmüş oldu,şükür diyelim :D Ben kalitesine bir şey demedim zaten kaliteli olmasa o kadar ün yapmaz :D Ama o kadar ucuz üretime bu kadar büyük satış gelirleri çok absürt yani.Hadi 70 ise 60 olsun 50 ise 35 olsun.Ama işlerine gelmez artık.Paranın gözüne vuruyorlar :D
Ben indirim döneminin hayranıyım. 80 liraya sattıkları malın indirim döneminde etiketini değiştiriyolar 100TL yapıyolar %20 indirimli diyip yine 80'e satıyolar. Bi de normalde 100 liraya sattıkları malı 20 liraya kadar düşürüyorlar ya hakkaten ayıp. Arkadaş demekki 20 lira yapıncada kazanıyon milleti kazıklamanın ne alemi var.
Eğer o malı 20 liraya satarsa ileride indirim yapamaz. Ama sen 100 liralık mal 20ye düşmüş diye gidip alırsın.
Ayrıca markalar belli fiyat standartları var. İsimlerini korumak için o fiyatların altında( kampanyalar dışında) mal satmazlar. Bunlar hep pazarlama teknikleridir.
Tuncelide 1 Sehit 4 Yarali.Artik bir konu acilsinda uyumadan once tahminlerimizi yapalim.Nasilolsa her gun sehit veriyoruz.
Barcelona maçını izliyordum da bizim spiker Messi'nin çok kızgın olduğunu, Villa ve Sanchez'e kızdığını söyledi. Bunun üzerine de Messi acaba Bienvenu ile oynasa ne yapardı çok merak ediyorum dedi :) Koptum...
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=veXc3e18RDc&feature=share"]oldu [/YOUTUBE]
güzel olmuş güzel
Dün tanımadığım birinin düğünündeydim :)
Bugün teyzem evlendi onunkine gittim.Bir kız görmüşüm of ya of Emma Memma alayı gitti aklımdan şuanlık sadece adını öğrendim Gamze imiş.
Dans'a kaldıracaktım dayım olacak hain benden önce gitmiş kaldırmış kızı dans'a :(
Teyzeme sorup öğrenicem çok güzeldi ya..
Arkadaşların ayın 21inde duyulmaya başlayan bi ses varmış incide duydum.Çoğu kişide duyduğunu idda ediyor aynı şey ekşide ve youtubede videosu var.Ne kadar doğru bilemem ben duyamadım sesi
video : http://www.youtube.com/watch?v=1tC2-R95wz4
Fake ya. Birileri başlattı sözlükte diğerleri de inandı.
Şu videodan belli oluyor kandırmaca olduğu.
[YOUTUBE="9vP3bazC8OM"]ses[/YOUTUBE]
Gecenin köründe kuş cıvıltısı ? Şimşek çakıyor ama peşinden gök gürültüsü gelmiyor ?
Ayrıca bu gerçek olsa haber kanalları boş durmazdı. Amatör çekimlerden önce onlar kayıt altına alırlardı.
Bilmiyorum artık haberleri bir kaç günden beri seyredemiyorum verip vermediklerinden haberim yoktu bide taos uğultusuymuş bu sesin adı.
Kutuplarn değişikliğinden meydana geldiği de söyleniyor. Fazla takmadığım için araştırmadım. Hayır zaten ne olacak yani uzaylılar mı gelecek ? Yarın kıyamet mi kopacak ? :)
Yarın kopsa ne olacak yani onu diyorum. Elimizden gelen birşey yok :)
Burdada bilgi verilmiş onun hakkında fakat sadece bi bölgede oluyormuş
http://www.amasyahaber.com/haberdetay.php?id=961
Şaka maka bende az önce bi ses duydum videodakine benzer :D Çıkıp bakayım belki gerçektir dedim ama ses yoktu. Oysaki inanmaya çok yakındım :uzgun:
Eskişehir'de bizzat kendim duydum. 6-7 kere kendini uğultu şeklinde tekrar etti.
Habertürk'te de haberini gördüm.
http://www.haberturk.com/yasam/haber...ulan-garip-ses
Daha cok sesler duyulur :)
Gunaydin arkadaslar guzel bi pazar umidiyle. Konya da su sesleri hic duymadim sahsen ama gercekten duyanlar var galba. Gunes patlamasi vs diyenlerde var. Bizim ulkemiz disinda baska ulkelerde de rahat duyulmus
Ben deniz kenarına kahvaltıya gidiyorum. Ne olur ne olmaz. Bi tadını çıkarayım da :n: Öteki tarafta çok terletecekler zaten.
Sestir bu duyulur deyip konuyu kilitliyorum.
Hepinize hayırlı pazarlar olsun ahali.
Bu arada oguzhanin isyanı içimi parçaladı :D ama sonuna kadar haklısın kardeşim. bir tane su jordan sortlari varya alayım dedim 60 lira en ucuzu mübarek. he ben verdim aldım orası ayrı :p şaka bir yana toplumda dengenin d si yok. Annemin işyeri hitap ettiği kesim bakımından pahalı bir yer. cuma akşamı kendisini almaya gittim içerde otururken bir tane yarım dünya geldi (büyük beden mağazası) audi a6 dan şoförle indi falan. Yarım saatte iki buçuk milyar bıraktı gitti gacı. Aldığı da üç parça elbise. Vay dedim milletin kafası rahat.
O Jordan serisinden bende gördüm abi :n: Fiyat etiketi içindeydi,çıkardım.Çıkarmamla içine geri sokmam bir oldu :n: Valla artık sırf kıyafet almak için İddaa'ya başlayacağım :D
Bugün KPSS'nin lise düzeyindeki sınavına girdim. Allah'tan Lise düzeyinde :D
Ben daha önce Tarih ve Coğrafya'da bu kadar çok bilgi sorusunu bir arada görmemiştim.
Türkçe'yi bitirdikten sonra kafamda oluşan klasik bir sınav algısı tarih ve coğrafya'ya gelince bir tokada dönüştü. Bildiklerim bilmediklerimden daha çoktu ama Üni son sınıf öğrencisi ve daha önce bu kadar sınav çıkarmış biri bu kadar ters köşe oluyorsa normal düzeyde sınava çalışan biri için nasıl geçmiştir, bilemem. Belki bana zor gelmiştir bu da bir seçenek :D
Kısaca lise düzeyi böyleyse şimdiden sene sonundaki Lisans sınavı için gözüm korktu diyebilirim.
O seslere inanasım gelmiyor ama az da olsa tırsma belirtileri var bende. :D
Aynısı banada oldu o soruları görünce şok oldum.Ben sözel bölüm mezunuyum tamam uzun zaman oldu okul biteli ama genel kültürü gözüm kapalı yapardım,son sınavlar baya kazık olmaya başladı Genel Kültür kısmı.2010'da 60'Da 47 netim vardı bu sene herhalde 30'u anca bulurum.
Türkçe soruları ise bilidğin çocuk oyuncağıydı.Matematikten zerre anlamam ama bu sınavdan önce biraz çalışmıştım baya soru yaptım yanlış çok olacaktır orda.Geçen sınav matematik sorusu yapmadan 74 almıştım.Bu sefer matematik yaptım ama sözel zayıf kaldı.
Tarih beklediğim gibi bilgiye dayalı geldi güzel geçti sayılır kronoloji soruları koymuşlar deli oldum bi onlar sakat tarihte :)
Coğrafya baya zorlaşmış 2010 sorularına bakmıştım onlara nazaran uçurum var
Türkçe zor değildi güzeldi
Matematikte normaldi
80 üstünde bir puan bekliyorum inş :)
Yarın okul başlıyor, vallahi böyle iyiydi.