Allah'tan 2. öğretimim, bu halde arada gidiyorum, 1. öğretim olsam hiç gitmezdim heralde. :D sene boyunca 1 kere sadece bayramda 9'dan önce dışarı çıkmışımdır. :D
Printable View
Allah'tan 2. öğretimim, bu halde arada gidiyorum, 1. öğretim olsam hiç gitmezdim heralde. :D sene boyunca 1 kere sadece bayramda 9'dan önce dışarı çıkmışımdır. :D
FOrumda Gta Sa-mp oynayan varmi?
bir puan hesaplayım dedim , 85-88 arası bir şeyler çıkıyor. yetmez bana bu :) sabah sabah boşuna kalktık gittik onca yolu :) neyse hayırlı olsun ..
Dün yoğun bir gün geçirdim. Bu sabah geç kalktığım içinde sınava giremedim :) Çokta önemli değil bu sınava girip girmemem ama sınava kabul edilip girmeyenler için bir yaptırım uygulanıyor mu ? Boşuna kayıt yaptırdım. Bu yaptığım sorumsuzluktan başka bir şey değil oda ayrı bir konu. Sınava gidip girmeliydim ne olursa olsun.
Oo şeker de mi veriyolar :D Neyli acaba :D
Bi olips naneli bir de meyveliydi..
Ben birini hocaya verdim şekerin :)
Puanı nerden hesapladın bende bi hesaplıyayım :D
nette yaz çıkıyor. kpss orta ögretim puan hesaplama :)
[YOUTUBE="auve6-FCy9c"]Tecavüz edilen atlar[/YOUTUBE]
:zuhaha
Herşeyi geçiyorum ama o gözler bitiriyor beni :D
http://img9.imageshack.us/img9/52/adszxog.png
Nedir bu Smallville falan mı :D
Kedidir kedi. :0:
Onlar! Her yerdeler!
Sıkışmamış bu arkadas. Hızır olduğunu sanmıyorum.
İlgi çekici. Sanırım normal hızından bir kaç kat hızlı oynatılıyor, ışınlanma da efekt. O kamyonun o hızla o kadar kısa mesafede durabilmesine imkan yok gibi. Daha inandırıcı yapılabilir, ben hayır diyorum :D
uçan guşlar martılar.. :0::0: :c:
Yalnız o biraz eksik, hatta baya bir eksik puanlama : )
Orada sadece 1 kişinin puanını yansıtıyor, genelin durumu, puan katsayılarında oynama, standart sapma vs. devre dışı. Örnek vermek gerekirse Üni'yi kazandığım yıl sınav sonunda hesapladığım net'e gelen puan 299 iken açıklanan sonuçta aynı net'e gelen puan 317 olmuştu. 90-100 bin kişilik yer değiştirmeye tekabül ediyor.
Eğer hesaplarına göre öyle bir puan geliyorsa sınavın genel ortalamasının düşük olması o puanı yükseğe doğru çekecektir.
Arkadaş ne kadar yol varsa denedim ama olmuyor Youtube'a girmiyor nedir bu anlamadım.