Ne zaman sarhoş oldun da galdıramıyon golları :zuhaha
Printable View
Ne zaman sarhoş oldun da galdıramıyon golları :zuhaha
Sarhoş da değil zarhoş :zuhaha Geçen düğünde ne oynadık o şarkıda arkadaş :D
Oynatıyor ama abi :D Yerinde duramıyorsun bir de diline dolanıyor.Beni kurtarırsa bu durumdan Duman kurtarır.1 hafta sabah öğle akşam Duman dinledim mi bir şeyim kalmaz.Başladım bile :n:
Oynatmaz mı ya en son ufaktım oynadığımı hatırlıyorum 11-12 yaşındayken falan. 10 sene olmuş bu şarkı oynattı sonra :D
Valla biz sınıfta her teneffüs oynuyoruz.Allah kimseye vermesin :n:
Bugün gittik mülakata. Gayet güzel, istediğimiz gibi gerçekleşti. Kamera karşısında ne tutulduk ne de rahat davranma sorunu yaşadık. Mini oyun tarzı şeyde de birkaç yanlışımız çıktı ama zaten adam cevaplar değil muhabbet, tepkiler önemli demişti. O konuda da elimizden geleni yaptık baya güldü bazen şaşırdı ama hoşuna gitti galiba vücut dilinden öyle anladım. Bakalım artık inşallah geri dönüş olur, 2. mülakat filan da varmış galiba. Hayırlısı :)
En zevkli işte onların he. Sizin veya bizim için demiyorum da millet geliyor önlerinde şaklabanlık yapıyor, eğlendiriyor felan :D
Aynen öyle aslında çok garip insanlar vardı kötü anlamda söylüyorum :D Bizim şansımız onların yanında iyi gibi duruyor tabi performanslarını bilemiyorum ama. Yapmacık da değildik doğal ve eğlenceliydi valla olsun ağlarım herhalde araba hayallerim var :D
Hayırlısı olsun Kaan. Büyük ödülü alırsan bizi de görürsün artık :zuhaha
Turksportal'ı yeni siteye ben geçiricem Özgür :zuhaha Sağ olasın bu arada.
Ben daha çok kişisel bir talepte bulunmuştum ama o da olur Kaan :zuhaha
Sıraya girin yahu. Önce ben.
Büyük ödülü alayım güzellik yapmayan Kaan'ı hayattan banlasınlar :D
Şu an sadece hayal aşamasında olan birşey üzerinden kavga çıktı arkadaş :D Valla güzel bir para alırsam meraklanmayın. :) Araba hayalim var o yüzden ufak ödül'e ses çıkaramıyorum.
Boşver arabayı olm. Parayı bize gönder direk bize :s: (66)
edit : Ne bizesi lan bana gönder :zuhaha
Sen bakma bunlara aç gözlü bunların hepsi doyuramadık gitti :zuhaha
Payımı isterüm :/
bence bu hükümet 4+4+4 olayını çok yanlış yaptı. şahsen ben olsam 6+4+2 felan yapardım. defansı sağlam tutup kanatlardan atağa çıkarak gol aramak daha mantıklı bence.
(:D)
Yahu _yolcu_ nerede kaç gündür göremiyorum ?
Edit : Dün yorum atmış tamam en azından yaşadığını biliyoruz :D
Duyulan garip sesin sebebi belli oldu
http://www.youtube.com/watch?v=d4VH1...layer_embedded
Metin Diyadin'in gönderildiğini unuttum Tahmin Yarışması'nda patates gibi Kasımpaşa'ya verdim oyumu. Neyse sürprizciyiz :D
http://b1209.hizliresim.com/11/v/dg17c.png
Vay vay, kimler varmış burda :D
Maç konusunda paylaştı Cihan
ben yeni görüyorum ama.
Uzunmuş la boyun baya maşallah :D
Maça gelirsen Cihan, Giresun'a da uğra. Ordu - Giresun 45 dk mesafe, gezdiririm seni buralarda :)