Maça geliyorum yarın. Daha doğrusu geliyoruz. Şahsi gelmediğim için gezme imkanım yok. UNI olarak gidiyoruz :)
Printable View
Maça geliyorum yarın. Daha doğrusu geliyoruz. Şahsi gelmediğim için gezme imkanım yok. UNI olarak gidiyoruz :)
Dönemin başlaması ile halı saha aboneliğimizi tazeleyerek açılışı yaptık bu akşam. Sahada kalmadığıma şükrediyorum. Geçen dönemin sonlarına doğru aboneliği haftada 3 maça çıkarmıştık ve çok da rahat çıkarıyorduk üstüne her akşam 5 km hafif tempo koşu yapıyorduk bir arkadaşla. Yazın sadece 2 maç yaptım keşke kondisyonu korusaymışım.
Arkadaşlar mevcut ram'imi satmaya karar verdim (1x1) 2 gb ram DDR2 400 MHZ düşünen olursa irtibata geçsin.
Hiçbir sıkıntı yok bu ramlerle bu zamana kadar her türlü oyunu oynadım, programı kullandım o yüzden performans açısından korkunuz olmasın.
Neden satıyorsun diye sorarsanız da 4 gb a yükseltiyorum sistemi o yüzden.
İlgi çok düştü hikayrelere.
İki film adıyla duruma açıklık getirelim: 1) Kuzuların Sessizliği, 2) Kasım'da Aşk Başkadır :D
FM 2013 çıksın, sen o zaman gör, 654749382 tane Fenerbahçe kariyeri, 747339726 tane Galatasaray kariyeri, 528347257 tane Beşiktaş kariyeri, 2 (yazıyla iki) tane Bandırmaspor kariyeri olacak burada!
Sonunda yazarlığımı aldım. :D
Nolmuştu ki :n:
Hergün 1 Yeni Bilgi @HergunYeniBilg
Zekayı açtığı iddia edilen şeker, ilk 2 dakika zekayı açmasına karşın sonraki 7-8 dakika beyin fonksiyonlarını yavaşlatır.
O zaman 5 dkda bir küp şeker atacağız ağzımıza.
Hahahahahahahhahahaha Aygün golle döndü :zuhaha
Twitter'da Yıldırım Demirören kalp krizi geçirdi söylentileri dolaşıyor.
http://www.samsung.com/tr/campaigns/ultrabook/
İncelik harika yarın gidip alacağım bunu özellik olarak oyun kaldıracak düzeyde değil belki ama duruşu yeter :)
İnce olunca ne oluyor ki?
Doüalgaza zammı biliyordumda elektiriğede olacağını bilmiyordum.Artık evdeki tüm elektirikli aletleri az çalıştırmak lazım.Heps sıkıntı arkadaş adamlar her açığı orta halli vatandaştan çıkartıyor.
Herkese kolay gelsin arkadaşlar...Hayırlı haftalar...
Sanatçı Berkant hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin.
"Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek"
Selam gencler ya ios 6 yuklicem de jb ye zarari olur mu yada jbden indirdigim programlar bozulur mu bilen biri varsa
Imageshack, sitesine yüklediğim tüm görselleri silmiş. Tahmin yarışmasındaki sonuçlar, maç konularındaki görseller falan gitti hep.
Son hafta lig tablosu görselleri ile yine son hafta tahmin yarışması sonuçları vardı, tekrar yükledim. Bir daha silinmez umarım.
Photobucket güzeldir, siz silmediğiniz sürece kalır hesabınızda. Upload'lar üzerinde editlemelerde yapılabiliyor oluşu ayrı bir güzelliği, tavsiye ederim.
Ressim.net candır :zuhaha
anaa çeko mod olmuş bi sen eksiktin başarılar deluanlı :D