Sağol Cihanım :)
Printable View
Şimdi bende bulamadım, fakat şurada olması lazım.
http://www.fm-base.co.uk/forum/downl...?do=cat&id=157
Tamam Tesekkurler biraz arayayim
Oh be buldum sonunda o haberi. 10 dk dır arıyordum arşivlerden.
http://ekonomi.haberturk.com/teknolo...-bugun-geliyor Göktaşını görmek isteyenler doğuya doğru bakabilirler. Yere yakın mesafede Kuvvetli şekilde yanıp sönen bir cisim var. O cisim bu haberdeki cisim oluyor işte. Sağa doğru yavaş yavaş kayıyor.
Twitter'da dünyanın en etkili 10 diplomatik aktörü ve takipçi sayıları şöyle:
1. ABD Barack Obama 20.823.285
2. ABD Bill Gates 8.520.046
3. Çin Dalai Lama (Tibet) 5.273.532
4. Venezuela Hugo Chavez 3.611.626
5. Suudi Arabistan Muhammad Al-Arifi 2.868.383
6. ABD Al Gore 2.522.812
7. Venezuela Henrique Capriles R. 1.710.685
8. Türkiye Abdullah Gül 2.310.261
9. Meksika Felipe Calderon 2.149.700
10.İngiltere David Cameron 2.119.304
12. Recep Tayyip Erdoğan 1.851.671 (Resmi hesap değil)
8. Abdullah Gül beyefendiden önce görülmesi gereken, 4.Chavez var.. Adam Amerika'ya kafa tutuyor..
yatın kalkın Turksportal'a dua edin konu dışı mesajları siliyor diye :D
bir ingilizce kursunu internette araştırayım dedim , bir topic e girdim 30 mesaj , oh iyi , buradan anlarız dedim ne olduğunu. 3.mesajda lisede neden ingilizce öğrenilmiyor/öğretilmiyor konusunu tartışmaya başlamışlar ve son mesaja kadar bu konu sürmüş :D
Atilla Taş twitter da gerçekten tepki vermek yerine olaya kendisi de dahil oldu çok güzel makara yapıyorlar :)
Geç kaldığı için binememiş bir işimiz de vaktinde olsun arkadaş :icon_smile:Quote:
Titanik'te 2223 yolcu vardı. Ama aslında gemide 2224 yolcu olması gerekiyordu. Satılan biletin yolcusu Titanik'e binmedi
Bileti olduğu halde gemiye binemeyen tek yolcu, Türk doktor Besim Ömer Akalın'dı..
Vikipedi :
Besim Ömer Akalın (d. 1 Temmuz 1862, İstanbul - ö. 19 Mart 1940, Ankara), Türk bilim adamı, sivil toplum örgütçüsü ve milletvekili.
Türkiye'de çağdaş doğum biliminin öncülerindendir; ülkedeki ilk doğum kliniğini açan, doğum üzerine ilk çağdaş kitabı yayımlayan kişidir. "Ebelerin ebesi" adı ile anılır; ebelik mesleğinin kurumsallaşmasına, ayrıca hemşirelik ve hastabakıcılık mesleğine büyük katkıları olmuştur. Ülkede tıbbi yayıncılığı başlatan bilimadamıdır.
---
Besim Ömer, 1912 yılında New York'taki bir sağlık kongresine gitmek için, ünlü Titanik'te, yolculuğun bir ay öncesinden kendisine kamara ayırtmıştı. Yolculuğa, Titanik'in sonradan uğrayacağı Fransa'nın Cherbourg limanından binecekti. Ancak Besim Ömer'in treni, Fransa'daki şiddetli yağış ve toprak kaymaları sonucu, 16 saat gecikti.
Ünlü doktor, Cherbourg'a geldiğinde, Titanik limandan ayrılalı 4 saat olmuştu. Ömer Besim, New York'a gidecek bir başka gemiyi beklerken, Titanik'in battığı haberi geldi. Üstelik ölen yolcular listesinde kendi adı da vardı.
Bu bilgiler yeni mi :)
Beyler dün gidip arkadaş hastaneden rapor almış.Saat 21 civarı geç olduğundan baş hekim sabah alırsınız raporu demiş.
Rapor 2 günlük rapor yazılan gün, Pazar günü de içinde midir acaba bu 2 günün yoksa Pazartesi ve Salı olmak üzeri 2 gün mü :)
Rapor pazar gunü yazıldıysa pazar gunü dahil.
Dominos'dan pizza söyleyeyim dedim 32 dakikada geldi ücretsiz aldım şansa bak :icon_biggrin:
Ah be benim öyle bi' şansım yok maalesef, Dominos bir sokak uzağımda :D
Yazıktır yaa kuryeden kesmiyorlar mı onu :D Bende 40 45 dakika ortalamayla geliyor hiç ses etmiyorum hata bende :D
Evet kuryeden kesiyorlar,ben şahsen iyi bir uygulama olsa da parasını veririm.Tabi parayı ben vermediğimden şimdilik bir seçme şansım yok :n:
Bizede olmuştu 40 küsür dakikada gelmişti ama biz acıdık verdik parasını ya...:)
Burda da biz işyerine söylemiştik, adam 1 saat sonra getirmişti. Açlıktan iliğimiz sünse de, verdik parasını, yolladık. :)
Bir kere Burger King siparişi vermiştim adamlar evi bulamamışlardı :D Ardından bunu dominosa uygulayıp beleşe getirmeye çalıştım pizzayı ama 25 dakikada getirdiler :(
Hıaağğğaaaa. Günaydın :i: