Selam arkadaşlar çok önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum da. Forumun yetkilileri bana ulaşabilir mi lütfen..
Printable View
Selam arkadaşlar çok önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum da. Forumun yetkilileri bana ulaşabilir mi lütfen..
Ulaşılmıştır. Hayırlı geceler :)
İstanbul sallandı mı bana mı öyle geldi?Var mı hisseden?Benim sandalye gitti geldi valla.Ama haber siteleri ve kanalarda bir şey göremedim.
ben de hissettim , tv gidiyordu :)
Büyükçekmece'de olmuş 3.8 şiddetinde.Bizim okul B.Çekmece'de ama hissetmedim :D Dışarda maç yapıyoduk içerdekiler hissetmiş sıralar falan sallanmış :)
kac gundur soyleniyordu marmarada deprem olacak diye. teknoloji gelismis :)
Beyler samsung galaxy s2 kullanan varmı? varsa memnun musunuz yani sarj kalite bakımından falan . Almayı düşünüyorumda bide Hepsiburada.com güvenilir mi yani 2.el mal vermesinler bize 0 ve normal bir mağazadan alır gibi değil mi ???
Hepsiburada.com yıllardır hertürlü ürünü sorunsuz olarak temin ettiğim çok güvenilir bir sitedir. Tavsiye ederim. S2'de iyi telefondur.
Vay anasını ya.Mezun olduğum ilkokuldaki sınıf öğretmenlerinden biri terörist çıkmış.Üstelik 6 yıldır okuldaymış.
Ben hiç mi hiç tavsiye etmiyorum. Satın almak istediğim tek sepetteki 100 liralık 3 parça ürünü 1 ay tedarik sürecinde beklettiler. Ben 1 hafta sonra iptal etmek için talepte bulundum. Acil olarak ilgilenilmesini sağlayacağız dediler. 10 gün, 15 gün oldu hala tedarik sürecindeydi. İptal için tekrar aradım, acil konulu konuşmalar yapıldı tekrar. Ama iptal talebimden vazgeçmedim. Sipariş üzerinden 1 ay geçene kadar iptal etmediler. Kargom geldi, iade notlu olarak kabul etmedim. Sipariş üzerinden 2 ay geçmişti yaklaşık olarak param hesabıma geri yattığında.
Firma hakkında Ekşisözlük'te yazılanları okuyabilirsiniz. Benzer şikayetler ve mağdur sayısı oldukça fazla.
Telefon muhabbeti için ayrı konu var beyler :)
Steam sitesinin açılmaması ve çok ağır işlemesi normal mi?
Günaydın Millet...
Görmeyeli Bayağı Değişiklikler Olmuş Görkem Bile Yönetici Olmuş :( Durum Tsi Adına Felaket ki Ne Felaket:s7:
Hişştt! Kaşınma Emeklerimi Boşa Çıkarma Çok Emeğim Var Üzerinde Unutmazsın İnşallah :icon_evil:
Neyse Hayırlı Olsun Kardeşim :)
86 Gün Sonra Çok Kişinin Kellesi Gidecek Sabredin :D
Vay didem gelmiş geç otur şöyle.
Didem mi ? Hani la nerde Didem :icon_eek:
Geçen yıl yaptığım taktiği bu yılda yaptım FM 12'nin çıktığı günden itibaren 1'er lira koydum kenara ve pre-order'i verdim :) Sarkmalar olmasıydı Borderlands'ıda alacaktım tabii.
Beyler bana duz beyaz çerçeveye siyah el yazısı ile OnLy God Can Judge Me ! Sozunu yazabılirmisiniz ben anlamam pek paint felan fark etmez . Yapandan şımdiden allah razı olsun .
İyi akşamlar beyler. :)
Bugün itibari ile 4 demo kaydını bitirdik stüdyoda. Bayram sonunda müzik şirketlerini gezmeye başlıyoruz grupçak. Şans dileyin bize genjler :)
''genjler'' yerine ''genşler'' yazsaydın dilerdim abi :n:
İyi şanslar,umarım müzik şirketlerinden biri beğenir çalışmalarınızı :)
Menajer boyutuna gelemedik işin henüz :) Canımsın