edit......
Printable View
edit......
Uyanınca bi 3 4 saat kendime gelemiyorum kurşun yemiş gibiyim :D
FLAŞ...FLAŞ... Dünya şampiyonu olduk!
http://fotograf.gazetevatan.com/newp...69476011_3.jpg
Benzinden sonra bir başka dünya şampiyonluğumuz daha var artık:
"Hapis gazeteci sayısının dünya genelinde en yüksek rakama ulaştığı ülke Türkiye oldu."
Ne kadar övünsek az...
haberin detayları...
Gülüyorum ama sebebi yok gerçekten :)
Goal serisinin ilk filmini tekrar izliyorum şuan. Santiago' nun Zidane, Beckham ve Raul ile tanışma sahnesi mükemmel :D
Facebook'ta profil fotosunu kapatmak istiyorum. Diğer fotolarım değil, sadece profil fotoma tıklanmasın istiyorum ama bulamadım. Nasıl olduğunu bilen var mı?
Abi fotoğrafı aç , sağ tarafta adımızın yazdığı yerin altında tarih var onun yanında iki yada üç profil insan tipi var ona tıkla oradan gizliliği ayarlayabiliyorsun istediğin fotoğraflara yaparsın onu profil fotoğrafına yaparsan tıklayamazlar ama albümlerden profil fotoğraflarına girip o fotoğraf hariç diğerlerini görebilirler.
İyi Geceler Ahali :) Bizim Torun Torba Poşet Takımı Botlarını Bağladı Yokmu Buralardan Benim Torunlar ?
Sende çok geç giriyorsun foruma be Mehmet abi :D İzinlerin gecemi oluyor ne oluyor ?
Bu arada dün dudağımda uçuk çıkmıştı minnacık kutusu olan vectavir adlı krem mi diyeyim artık sihirli alet mi diyeyim bilemiyorum,onu kullandım 1 günde yok etti uçuğu :D
Gözlüğümün çerçeveleri değişti, ilk gözlük taktığım zaman ki gibi hissediyorum. :D
Ben de yakında gözlük takacağım herhalde,dün uzağı göremedim yorgunluktan,önceden yorgun olsam da görüyordum ancak dün bir kaç saat uzağı net göremedim.
Bende 7. sınıftan beri var uzağı görememe, çok kötü bir durum.
Benim bilgisayar intel core i 5 2.5 ghz
ekran kartı 1 gb paylaşımsız
ram 4 gb
win 7 home basic var sizce home premium veya win 7 ultimate yükleyeyim mi
win 8 e berbat diyolar
Windows 7 varsa Windows 8 e para vermeye gerek yok bir 7-8 yıl sonra çok daha iyi bir işletim sistemi çıkarsa ben o zaman o çıkan işletim sistemini kullanırım.
Ben ne zaman bilgisayar alsam yeni işletim sistemi çıkıyor :icon_biggrin: Dolayısı ile o işletim sistemine uygun driver hiç bulamıyorum. Bu sene yeni laptop aldım ve W8 çıktı. 5-6 yıl sonra yenilediğimde W9 çıkar heralde :icon_biggrin:
benim bilgisayar kasmaya başladı ama arkadaş ultimate al yükle gteçer diyo sizce etkiler mi ve bilhgisayarı hızlandırmak için başka ne yapabilirim
Aralık ayı geldi, Oscar ödülleri olmayacak mı bu sene forumda? :)
Forumun artık eski tadı yok mu yoksa bana mı öyle geliyor? :)
Aynen Cenker'e ben de katılıyorum. Yaz dönemlerinde Fm ile alakalı konu başlıkları pek rağbet görmez, Fm dışı alanlarda rağbet yüksek olurdu şimdi tam tersi. Farklı sebepleri olabilir tabi ama en büyük etken, Aktif iş, eğitim vb. sezonu.
Valla katılmıyorum, yazın da belli başlı kişiler dışında kimse yoktu forumda.
Valla yaz da olsa kış da olsa eski tadı yok bana kalırsa. Sanırım bu jenerasyon değişikliğinden kaynaklanıyor. Bakalım eski tadı ne zaman gelecek.
Yeni jenerasyon meşgul abi :D