OnLive diye bişey buldum bilgisayarınız 6 yıllıksa bile crysis 3 oynayabilirsiniz internetten araştırın süper bişey
Printable View
OnLive diye bişey buldum bilgisayarınız 6 yıllıksa bile crysis 3 oynayabilirsiniz internetten araştırın süper bişey
Selamunaleykum TSI milletinin insanları yıl olmuş 2013 hala tartışma çıkaranlar mı var.?
Noldu bu forum a kimse yok :(
fm13 de herkeste mi sorun var yoksa sadece bana mı steam sizinle ilgilenecek kadar müsait değil sunucu meşgul diyor bi hevesle indirdik hevesimiz gursağmızda galdı :)
directx sürümü güncel mi ? ya da eksik dosya var mı bi bunlara bak derim çünkü bu hatayı tetikleyen bu 2 durum.
Hallettim dostum teşekkürler
Dört menüden deniyorum sırayla bakalım ne ayak fm13
Sorun neymiş peki halletmene sevindim :)
Merhabalar arkadaşlar. Keyifler nasıl?
Uğraşıp duruyoruz ciğerler iflas etmiş gibi her halı sahadan sonra 1,5 saat öksürüyorum :) Sizleri sormalı :)
Cuma günü üniversiteye gitmediğimden dolayı, ki bunu Allah'ın bir lütfu olarak değerlendiriyorum, daha bugünden Pazartesi sendromuna kapıldım. Neyse ki geçti. Mağlum sebepten mi öksürüyoruz?
Canı sıkılan gençler varsa, okeye beklerim...
Bu guzel havada pazar gununde oturup ders calisiyorum.Umarım emeklerim bosa gitmez
Yok ya... dünya bu kadarda adaletsiz olamaz :m:
[YOUTUBE="o-3j4-4N3Ng"]Bar Refaeli[/YOUTUBE]
Bide öpücük kondurma falanda değil baya yardırıyorlar :n::n:
Shop beyler inanmayın :n:
Bu eleman youtubeda şarkı söyleyen bücür değil mi, o değilse bile çok benziyorlar :n:
Yanakları kızarmış lavuğun. :D
Çirkin şansı böyle bir şey olsa gerek :D
Video eğer fake değilse, bu videonun silinmesini talep ediyorum. :s7: :icon_frown:
O Ses Turkiye'deki benzerlik gercekten akla zarar.Onur Ogus'un tipi , sesi herseyi Baris Akarsu'ya benziyor.Baris Akarsu'nun anneside cikip agladi .
PCden nete giremiyorum ama aynı nete cepten girebiliyorum. Pcden de her şey oluyo msn,steam vs. Ama mozila ve diğer tarayıcıların hiçbirinde açılmıyo sayfalar. Nedeni ve çözümü bilen var mı ?
DNS'yi otomatiğe al Aygün :zuhaha
Denedim olmamıştı :uzgun:
Modemi kapat 1 dakika kadar bekle sonra bi tane yapıştır aç Aygün :D
Herkese iyi geceler, kafama bir soru takıldı sizlere sormak istiyorum.
Bu Facebook'ta, önerilen arkadaşlar var ya o neye göre öneriliyor. Mesela hiç ortak arkdasım yok belkide hayatımda hiç görmedim biri, ancak önerilen arkadaşlarda çıkıyor. Bununu önerirken Faceboook neyi kriter olarak alıyor acaba ?
Abim interneti yapamadı ben yaptım. :D Emekli olma zamanı geldi bu işlerden artık onun. :( Nasıl yaptım derseniz hiçbir şeye dokunmadım kendiliğinden oldu. :n: