Özür diler geçiştirirler, ee siz de Acun çıkınca kanalı kapatırsınız artık. Yapılacak tek şey bu.
Printable View
Özür diler geçiştirirler, ee siz de Acun çıkınca kanalı kapatırsınız artık. Yapılacak tek şey bu.
Çok garibime gitti şimdi.. Hadi kapatanları geçtim, bu olay sahneye çıkınca hiç kimse tarafından da mı farkedilmedi?
Günaydınnn
Acun' dan açıklama ;
Quote:
Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj saglamasına izin verilmemektedir.
Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmistir. Yaşanan bu durum tamamen teknik bir hatadan ibarettir."
Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj saglamasına izin verilmemektedir.
Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmistir. Yaşanan bu durum tamamen teknik bir hatadan ibarettir."
Yetenek yarışması olarak biliyodum ama bayrakla falan oy toplama değişik bir sistem galiba ?
Tıraşşşş! Çevir kazı, yanmasın!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...87438706_n.jpg
Kelinde ne yazıyordu acaba, onu merak ettim. Bugün, menfaati için bayrağından ve ülkesinin adından vazgeçen; yarın, namusundan da vazgeçer!
Armamız yeter abi boşver.
http://www.itusozluk.com/gorseller/a...a%F0%FD/313386
Böyle enteresan bir rastlantı?! da var.
O bayrağa gerek yok. Herkes biliyor çünkü, Acun'un kimin adamı olduğunu!
Acun'dan pek haz etmeyen biri olarak iyice kıl oldum. Kolay kolay hiç programını izlemem. Cins herif.
Bugün yaşlı bir amca yürürken durdurdu beni.
İlk başta tırstım ancak bana bak oğlum dedi samimi bir şekilde gazete de ki haberi gösterdi, ülkenin gittiği yeri görün dedi. Haber de de bu olay vardı :)
Biraz yürürken konuştuk falan, gazetesini almış evine giden biriydi ilk başta biraz tırstım ancak soradan baktım iyi birisi.
Altta yapılan Acun Medya açıklaması kadar saçma bir açıklama olamazdı sanırım. Türkiye bayrağını kapattılarsa gelecek oylar nedeni ile Beşiktaş formasını da çıkarttırması gerekir, ya da bunun bir de ters yönü var. Beşiktaş formalı olduğundan diğer takımların taraftarı oy vermeyebilir.
Acun'un nası birisi olduğunu biraz araştıranlar zaten net bir şekilde bulur, he kişilik olarak iyi bir insan ancak birazcık ülkeye diğer ülkelerin işlerini kazandırma çabasında.
O ses Türkiye'de de skandal olmuş dün akşam. Acun'dan nefret etmek için çok sebep var. Dünkü yarışmada herkes Ayda'ya oy atmasına rağmen öbür herif kazanmış. Ayrıca Survivor'da da yarışmacılara yemek verildiğini,adanın arkasında şehir olduğunu,o buldukları muzları onlara yerlilerin verdiğini biliyor muydunuz? Ne kadar üçkağıtçı bu Acun.
Herkes Ayda'ya atmasına rağmen Mustafa kazanmış dersen gülerim şimdi.Diğerleri olabilir,olabilitesi var.
İstanbul Ümraniye'de Belediye Otobüsü su borusunu patlatmış, Yolcular boğulma tehlikesi geçirmiş.
http://f1302.hizliresim.com/16/m/k8t06.jpg
ben yetenek sizsinizdede hile var diye dusunuyorum seyircilerin oy vermesi falan sahsen o kadar kisi iyi gosteri yapmisti %60-70"i falan geçememisti. acun yoksa ordada bi oyunmu yapiyor :D
Selam arkadaşlar...
Aleyküm selam.
Laptop bozulmuştu, tamirden bugün geldi. Hard disk'i okumuyormuş.
Okumazsa nasıl iş bulacak o Hard disk ? :n: