Poff. Bu tatsızlık çok kötü zamana denk geldi. Neyse belki daha hayırlıdır. Haftaya Universite olarak TT Arena'ya geliyoruz. Statta yaparız bişeyler :)
Printable View
Poff. Bu tatsızlık çok kötü zamana denk geldi. Neyse belki daha hayırlıdır. Haftaya Universite olarak TT Arena'ya geliyoruz. Statta yaparız bişeyler :)
Sıkma canını be oğlum yarın vesile olur işte barışırsınız ;)
Birine de bu anı kaydettirmeyi unutma bence :)
Kızları kandırmak ve ikna etmek için onların en zayıf noktası onları alışverişe çıkarmak. Hela bir de takıcı tokacıya girerseniz yanınızdaki kız arkadaşınızla birlikte sizden mükemmel insan yoktur dünyada :)
Öte yandan Cihan sana kolay gelsin. Her zaman ters köşeyi sevmişimdir evlenme teklifini de öyle yapmıştım. Senin kız arkadaşında yemekte birşeyler beklerken salonda mı yapıcaksın.
Valla kendisi de ultrAslan olduğu için stat, salon gibi yerlerde yapma beklentisi olabilir :D Hatta 1 kere şakasına demişti ama öyle gelip geçici anlık bir şakaydı. Bakalım ya. Şuan konuşuyoruz ama istediğim seviyede değiliz. Yarın sabah normale dönersek salonda, olmadı haftaya statta :D
Maçın öyküsü dedin de Orduspor maçının öyküsü çıkmadı mı ya hala :D
Hiç bulaşma öyle işlere :D
Çek bi yere otur konuş :D :D
Ne gereği var abi :D :D
Şahsen ben baba olsam ve kızıma böyle yazsa birisi bu kadar romantik biçimde garanti bulur döverim :D
Niye dövüyosun ne güzel birbirlerini bulmuşlar görmüşler beğenmişler bırak sen ne karışıyon Ceko :n:
Hey Allah'im :D Dolmusta sesli guldum yorumlara :n: Dun salondaydik. Yani basket maci oynandi. persembe aksami grupla hep beraber istanbula giderken otobuste mikrofonla bi konusma yapmayi planliyorum :)
Hollywood'u kıskandıracak cinsten, büyük prodüksiyonlu bir rüya ile uyandım bu sabah.
Evde miskin miskin otururken (kimin evi bilmiyorum ama dışarı çıktığımda babaannemin köydeki bahçesinde buluyorum kendimi) kasvetli, karanlık bir havada dışarıdan değişik sesler duyuyorum. Merak ağır basıyor ve dışarı çıkıyorum. Yeşil bir bahçe içindeyim ama gökyüzü çok farklı, karanlık ve gri-kızıl karışımı birşey. Derken alev topları beliriyor, düşen meteorlar görüyorum. Bahçede bir o naya bir bu yana ne yapacağımı bilmeden koştururken arkamda giderek artan bir uğultu oluyor. Arkamı dönmemle rüyanın sonu geliyor (bkz: meteora kafa atmak.)
Aynen Kasım ben de bazen içinde inanılmaz senaryo barındıran rüyalar görüyorum, bunları toplayıp yazsam sağlam Roman olur : )
Bende geçen gördüm, Yolanthe, Sneijder ve Ben benim memlekette geziyoduk onu gördüm. Sneijder'le halısaha maçından çıkmıştık Yolanthe onun sevgilisiymiş. İşte öyle geziyoduk yollarda yürüyerek ama ingilizce konuşuyodum ikisiyle. :)
Beyler bir sorum olacak :
Ben ehliyetsiz polise yakalandım ama yanımda babam vardı memur babama ehliyetsiz araç kullandırma ek olarak bana da ehliyetsiz araç kullanma cezası verdi. Bana verdiği ceza 353 lira babama verdiği ceza hakkında bilgisi olan varmı ?
Dün akşam haberlerde dönüyordu bu mevzu, ilginç. Keşke haberi benim yerime sen izlemiş olsaydın da dikkat etseydin geçmiş olsun. Haberden anladığım kadarıyla aynı miktarda cezayı aracın sahibine de (aracın sahibi babansa eğer) kesiyorlar. Tabi yine de ehlinde sormak gerek.
--------------
http://www.milliyet.tv/nevidyo/video...JBlLqdbqV.html
Kesinlikle izlemelisiniz.. Çok güldüm ya :n:
Bir şey soracağım burger king you you are my dream şarkı sözü bulunduran bir şarkı dinledim acaba bu şarkıyı bileniniz var mı yoksa yarın gidip cdlerini alacağım :D
Bir de bu var. Dün mü ne olmuş? Puahahah:)
[YOUTUBE="DjmguwZMENg"]Müthiş İngilizce-Tarzanca[/YOUTUBE]
Uche hiç İngilizce bilmiyor diyorlar bir de...:)Kendileri süper.:)