Arif yaklaşık 4 senedir Rochas kullanıyorum. Yanıma gelip parfümün adını soranlar bile oluyor arada :D Kesinlikle 10 numara parfüm. Bu arada parfümü bir kıza seçtir. En iyisi o olur
Printable View
Kiz buldukta sectirmesi kaldi :D
Dükkandaki bayan müşterilerden yardım istersin :D
Yahu böyle saçmalık da ilk defa başıma geliyor. Bir haftadan beri telefonum yurtdışında kullandığım numaraya kendiliğinden mesaj atıp duruyor. Kendim atmak isteyip, birden fazla kez gönderilmiş olsaydı iyi; ancak kontrol edişimde dokuzar dokuzar artıyor gönderilen mesaj sayısı. Giden kutusuna bakıyorum; orada da mesaj gönderildiğine dair hiçbir şey yok. Müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim. Firmalarının bir hatası olduğu ortaya çıkarsa paramı geri verecekler. Pek umutlu değilim ama, bakalım... Ah İngiltere ah... Hiç de dedikleri gibi "Great" değilsin.
141 derim, sevgilim çok beğeniyor kıza seçtir diyosan al sana kıza seçtirilmiş parfüm :icon_biggrin:
1-2 ay once Opel Astra alacaktim almadim. Herkes kotuledi Opeli bizide caydirdi. Ve sonunda herkesin onayliyacagi birsey aldik. Depositini felan yatirdim arabaya son islemleri yapacaklar ve carsamba gunu teslim aliyorum.
1200 motor Clio'dan , 2200 motor Honda Civice geciyoruz :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...05614507_n.jpg
Hayırlı olsun.:)
hayırlı olsun honda sağlam arabadır kolay kolay arıza vermez ama civic lerin 1.6 motor olması lazım
Beyler bana şut antremanı 4 yıldız veya üstü bir antrenör önerir misiniz?
Hayırlı olmasıyla beraber geçmiş olsun abi. Bizde Civic Sedan var 2012 model 1.6 , 127 beygir benzinli otomatik. Su gibi içiyor maşallahı var keratanın :D
Honda dizel araç üretmiyor diye biliyorum daha doğrusu 2014'te ülkemize gelecek. Seninki bir de 2200 motor. İnşallah istasyon sahibi tanıdık vardır :D
Şaka bir yana yine hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
Football Manager Genel Tartışmalar bölümünden daha iyi sonuçlar alabilirsin yeri burası değil pek dostum.
Daha önce diş taşı temizlemesi yaptıran var mı aranızda ? Yarın randevum var internette okuduğum yorumlarda pek iç acıcı değil :o ( acıdığı , bolca kan aktığı vs yazıyor :D ) Varsa birde sizden dinlemek isterim nasıl olduğunu :)
İçimi rahatlattın diyebilirim yorumlar gerçekten korkutucu çünkü :n:
Ben de okumuş, resimlere falan bakmıştım gitmeden önce. Seninle aynı durumdaydım. Üstelik beklediğimden de çabuk geçmişti. Sen de yarın büyük ihtimalle "Bu muymuş?" diyeceksin.
Öyle bi durum olursa iyi olur şimdiden stres basmıştı çünkü dişçilerlede aram pek iyi değildir zaten.
Bi kaç gündür bu şarkıya sardım, süper değil mi temposu ya :D Say Hello To Robots diyor ya ora ve devamı bitiriyor beni :D
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=88tUS0tZ4gg"]...[/YOUTUBE]
edit : bu silinebilir iki tane yazmısım
arkadaslar varsa bi duanızı alırım. dun gece halısahada ayagım kırıldı. dualarınızı esirgemeyin de ameliyat gerekmesin. :) herkesten Allah razı olsun simdiden..
Sağolasın Ahmetim sana da geçmiş olsun.
Yok İbo ya dün gece hastanedeydim film tomografi falan kırık var. İşin kötüsü çok tehlikteli bir yerden kırılmış. Damarlara falan zarar vermiş biraz. Şimdi kendime dikkat etmezsem ameliyatla vida takılacakmış.
Sağolasın bu arada kardeşim.
Anıl abi çok geçmiş olsun,Allah şifa versin,inşallah ameliyatlık bir durum olmaz.
Vay Anıl Sen Bana Gel Direk Ortopedist Girişimleri Her Türlü Uygularım :)
Geçmiş Olsun Bizim Kliniğe Beklerim :) Başka Kliniğe Gidersen Gücenirim :( :D
Geçmis olsun anil uzucu bir durum.
Geçmiş olsun abi, dikkat et kendine.
Geçmiş olsun Anıl.Ameliyata gerek olmaz inşallah.Allah acil şifa nasip etsin.
Anıl'ım geçmiş olsun. Acil şifalar kardeşim. İnşallah ameliyatlık bir durum çıkmaz.
geçmiş olsun
bu arada http://www2.sporx.com/futbol/genel/s...SXHBQ326919SXQ gördünüzmü meirelese bittim :D