@Forza_Tv
TRANSFER | Beşiktaş, Nijeryalı sol bek Elderson'la yıllık 1.5 milyon avroya anlaştı ancak Braga'yla bonservis konusunda uzlaşamıyor
Printable View
@Forza_Tv
TRANSFER | Beşiktaş, Nijeryalı sol bek Elderson'la yıllık 1.5 milyon avroya anlaştı ancak Braga'yla bonservis konusunda uzlaşamıyor
Elderson iyi transfer olur. Gökhan Süzen'den sonra Evra etkisi yapar.
Eboue'nin sol bek versiyonu resmen, keşke alabilsek.
Süzen'den harbi umut yok. Bir sol bek alınsa çok iyi olacak. Herif hazırlık maçlarının en kötüsü diyebilirim. Olcay ve Dentinho varken sol önde oynaması da çok zor gözüküyor. Yedek olmaktan öteye gidemeyecek. Benim şahsen umudum vardı hala kendisinden ama yok adam pek düzeleceği yok. Ne diyeyim inşallah alınır en azından Süzen'den iyi oynar. Köybaşı'dan umutlu değilim. Toparlaması bir sezon daha sürer.
Bilic'de Süzen'i birşey sanıp deniyor işte ama bence o da anlamıştır artık onunla olmayacağını. Samet Aybaba'nın tarihi kazığı oldu bize. İsmail'in ise maç eksiği var, koca bir sezon oynamadı. Zaten ligin ilk 5 haftasını garanti kaçıracak, o ilk 5 haftada çok önemli maçlarımız var. Ayrıca dönünce de tam performans sağlayacağının garantisini kimse veremez. Hele önümüzde Ersan örneği varken. O tür sakatlıklar üst üste gelince eski haliyle dönmesi imkansız oluyor. Formunu tutması, eski haline gelmesi, sonra eski açıklarını kapaması ve iyi bir bek olması kısa vadede imkansız gibi gözüküyor. Süzen, Boral gibi devşirme beklerle bu iş olmayacağına göre transfer şart.
Dış basında Corluka ile ilgilendiğimiz yazıyormuş. Bu adam stoper değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Forvet lazım bu takıma, sol bek lazım bu takıma!
Corluka hem stoperde hem bekte rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu ligimizde iş görür diye düşünüyorum.Kaliteli bir transfer olur.
FM'de baktım şimdi, sağ bek koyu yeşil, sol bek sarı renkte.
corluka sağ bek ama stoperde oynayabiliyor
Corluka, Serdar olmasaydı kesinlikle gerekli bir isim olabilirdi; fakat hem Serdar hem Tanju hem de sağ bekte de oynama özelliği olan Atiba'dan sonra çok gereksiz olur. Stoper için de gereksiz, çünkü o bölgede zaten 3 yabancımız var, 4.'süne gerek yok. Sol bek ve Almeida'nın yerine pırpır bir golcü alalım ve transferi kapatalım.
@AlperUstundag
SON DAKİKA! Brezilya'nın "Terceiro Tempo" Gazetesi, BJK ile masaya oturan "R10"un menajeri Roberto Assis'in, ön anlaşma yaptığını yazdı!!!
Ben de şimdi baktım, esas mevkisi stoper; ama bununla beraber her iki bekte de oynayabiliyor. Kullandığı ayak ise, sağ.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/v...ler_34393.html
Ronaldinho da, ocakta gelecek sanırım. Ön anlaşma, bu yüzden olmalı. Şimdi alamayacaksak, akıllıca bir hamle; çünkü boşa çıkınca alıcısı çok olur. Ön anlaşma sayesinde tazminat bile alabiliriz, başka takıma giderse.
Quaresma'yı geçen sene istemeyenler, şimdi Ronaldinho'yu istiyor. Kendinizle çelişiyorsunuz. :) Ronaldinho gelmeyecek yahu, gel-me-ye-cek ! Acil sol bek ve forvet lazım, zaman kaybetmeyin.
Quaresma çok para alıyor, hiçbir şey yapmıyor diye yollandı. Ronaldinho 33 yaşında ne yapacak ? Quaresma'dan daha mı az para alacak ? Hani sizler yıldız transferine karşıydınız ? Hani sizler yıldızsız, genç bir takım istiyordunuz ? Hani bu zihniyet YD zihniyetiydi ? Ne oldu da birden değişti.
Ronaldinho Galatasaray'a gelse evden çıkar,maraton koşarım,hoş 11/12 yılında alma ihtimali vardı ama Terim veto etmişti.
Kısacası Ronaldinho yıldız değil dünya starıdır,ayrı bir adamdır,bana ve bir çok yaşıtıma,abime futbolu sevdiren adamdır.Türkiye'de ortalığı toza dumana katacak adamdır.
Quaresma ise kısa bir zaman parlayıp hemen sönüp giden olağanüstü yetenekli bir beyin yoksunu futbolcudur.
Ben Ronaldinho ile Q7'yi karşılaştırmıyorum. Sadece zamanında bana bu konuda laf söyleyenler birden döndü ve Ronaldinho'nun gelmesini istiyor. Benim lafım onlara. Kaldı ki Ronaldinho geleceğine, o parayla sol bek ve forvet alırım daha iyi.
Yahu Ronaldinho kainatın en büyük yeteneklerinden biri :) Böyle bir adamı Quaresma ile aynı keseye koymak başlı başına yanlış. Tamam karşılaştırmıyor olabilirsin ama futbolculuklarını geçtim iki zıt karakterden bahsediyoruz. Ronaldinho gelsin takımdaki genç isimlerin yararına olur bir kere. Takımdaki genç oyuncular Ronaldinho'dan öğrenecekleri ile seviye atlarlar. En başta Muhammed ve Oğuzhan gibi oyuncular Ronaldinho'dan sonra bu takımın değişilmez isimleri olur. Quaresma ise Beşiktaş'ta iken genç oyunculardan birini takım otobüsüne almayan bir karakterde oyuncuydu. O zaman çıkan haberlere göre yazdım. Ne kadar doğru, yanlış idi o haber bilemem tabi. Ve takımda çoğunluk Quaresma'yı istemiyordu. Quaresma taraftarın güvenini dibine kadar boşa çıkartmış bir oyuncuydu. Onun takımdan gönderilmesi Beşiktaş'ın son yıllarda attığı en doğru adımlardan biriydi. Gönderiliş şekli yanlıştı tabi bunu kabul ediyorum ama ne ekersen onu biçersin. Quaresma hiç bir iz bırakmadan ayrıldı. Taraftarın yarısının gözünde hiç bir değeri yok. Fenerbahçe'de Alex'te daha beter bir şekilde gönderildi ama Fenerbahçe taraftarı adama hala değer veriyor. Guti bile 1.5 yıl dolmadan takımdan gönderilmesine rağmen sevilen bir isim oldu hep. Ronaldinho'da bu tarz bir oyuncu. Ronaldinho gelirse eğer geçireceğimiz değişimi hep beraber görürüz. Oynayacağı futbolu geçiyorum katacağı o kadar çok şey olur ki böyle bir oyuncuyu istememek aptallıktan başka bir şey olamaz. Gençleşme diyorsan Ronaldinho ile de yaparsın. Hemde alasını yaparsın. Sebebini mesajın başında yazdım.
Ben Quaresma'yı hala unutamadım, hele gönderiliş şekli rezildi. Şimdi o Quaresma hala bu takımda olsaydı, Bilic'in elinde kim bilir nasıl olurdu. Yeniden parlardı resmen. Neyse geçmiş geçmişte kaldı artık boşver.
Ben birbirlerini karşılaştırmıyorum abi tekrar belirteyim. Ronaldinho seçim malzemesi, ortaya attılar, şimdide görüştük ama anlaşamadık diyerek taraftarı uyutacaklar. Numaradan 1-2 görüşme yaptılar o kadar. Ronaldinho ismini ortaya atarak hata yaptılar. Başkan Ronaldinho'yu alamazsa (alamayacak zaten) belli kısım taraftarı karşına alacak, Ronaldinho'yu transfer edip sol bek ve forvet mevkiine sağlam oyuncular almazsa yine taraftarı karşına almış olacak. Her türlü hata yaptılar.
Benim korktuğum, taraftar Ronaldinho'yu istedi ama olmadı, sol bek ve forvet mevkiine zaman ayıramadık vs. diyerek kurtulmaları. Ligimiz sert, hakemlerde korumuyor biliyorsunuz Q7 örneği var önümüzde. Tek başına şampiyon yapamayacağı da belli birşey. Bu yüzden ben Ronaldinho'ya verilecek o parayla eksik bölgelerimi kapatırım daha iyi.
Büttner olacak sanırım, sol bek için. Fernandes'in de sözleşmesini uzatsalardı artık. Yoksa sonu Q7'ye benzeyecek.
Şimdi de soL bek için HoLebas sesleri yükseliyor. Umarım HoLebas gelir.
Büttner alınır umarım. Holebas'ı bir kez olsun izlemedim. Nasıl bir oyuncu olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Büttner yada Elderson'dan biri transfer edilirse iyi olur. Antonini kesinlikle Ersan'ı sol bekte oynatalım daha iyidir.
Holebes bitmiş.
Elderson, Büttner, Ruben, Fabricio, Antonini, Aogo, Holebas... Tek ortak yanları, Beşiktaş'ta olmaları. :icon_smile:
Yarın kimi getireceğiz acaba? :icon_wink:
Bence cok gereksiz sol beke transfer yapmak. Ligin ilk yarısı Ersan o bölgede çok rahat ve başarılı bir şekilde oynar. İsmail dönünce de formayı alır. Gereksiz transfer pesinde kosmamak gerek.
İsmail ayağına 2 senedir top değmemiş ve çok ciddi 2 sakatlık geçirmiş bir isim. Döndükten sonra tekrar sakatlanmayacağının, hemen form tutabileceğinin garantisini kim verebilir ki ? O bölgeye transfer şart.