Pühüüüüüü :uzgun: Birbirini seven iki insan niye ayrılıyor gençler. Ne biçim bi hayat bu :uzgun:
Printable View
Pühüüüüüü :uzgun: Birbirini seven iki insan niye ayrılıyor gençler. Ne biçim bi hayat bu :uzgun:
Aşağıdaki dörtlük, aşk acısını atlatmayı başarmış, başaracak olan ve aşkı anlamsız bulan arkadaşlar için gelsin.
I forgot the tekerleme called aşk,
I stopped literature ezberlemeyi.
Icimdeki bow got broken long ago,
I abandoned that asilsiz philosophy.
Bkz. Gökhan Akar - Felsefe.
(v)(v)(v)
Geldim başladınız mı ?
Geldim yazıyorum :D
(Vay arkadaş saat 01:30 takılmasına denk geldik, gönderemedim bi türlü mesajı :) )
Şimdi gençler nerden başlayayım bilmiyorum. Sondan başlıyorum :)
A kişisiyle 11 aylık bi geçmişimiz var. Bu 11 ayın içinde o 2 kere başkasıyla çıktı. İkisi de kısa sürdü. Sonunda hep yine bana döndü. Ben de mallık yapıp 2 kere şans verdim. Sevdiğimizden yaptık tabi :/ Şuan arkadaşlık seviyesindeyiz.
Ama bu sırada son 2-3 haftada benim hayatıma B diye bir kız daha girdi. Bu B A'ya göre benim hayatıma, standartlarıma daha uygun gözüküyor. Henüz 2-3 buluşma gerçekteştirdik. Bu yorumu yapmak için çok erken. Belki de sevmediğim özellikleri çıkacak karşıma. Her neyse. Şuan oyun kartlarındaki puanlama olarak düşünürsek B A'dan daha önde. Ama ben sanırım hala A'yı seviyorum. O da beni. Ama çok kararsız bir yapıda. İstediği kişi benim ama "E hadi gel sevgili olalım o zaman" diyince kararsızlığa düşüyor.
Bugün A'nın evine gidip 4 saat konuştuk. B diye birisiyle görüştüğümü anlattım. Bu arada A'la B'de arkadaşlar. Ama ben birbirinden bağımsız olarak tanıştım. Yani "Beni arkadaşımla mı aldatıyorsun" tarzı bi olay yok. A, B karşısında yenilgiyi kabullendi. O benden daha iyi birisi, onunla yarışamam tarzı şeyler söyleyip geri çekildi. Bende "Böyle bir tepki vereceğini beklemiyordum. Benim beklediğim tepki "Cihan o böyle böyle ama bak bende böyle böyleyim, senin için şunlardan vazgeçerim" di." dedim
Şuan kafam çok dolu ve yorgun olduğu için tam net olarak anlatamıyorum. Ama işin özeti şu :
Ben kafamda hala A varken B ile yola çıkmak istemiyorum. B ye umut vererek onun vebaline girmiş olurum. Ve bir süre sonra ben B ye umut verip A'ya dönersem ben bunu vicdan olarak kaldıramam.
Bugünkü konuşmamızda "Ok yaydan henüz çıkmadı. Ama yay çok gergin bir şekilde bekliyor. Gel bu oku çek elinle. Ya da ok gitti mi bir daha istese de dönemeyecek" dedim.
"bence" ikisinide seçme.
Bi yandan da bırakayım kendimi, ikisi de napıyorsa yapsın diyorum ama A başkasıyla sevgili olursa canım yanacak bunu biliyorum.
a biliyor senin onu sevdigini madem onunda sana karsi bi hissi var neden 11 ayda 2 kez sevgili degistirdi ? fazla canini yakmadan ikisinden birini secme neden b ve a arkadas o yuzden arkadas olmasalardi b olurdu
A kişisi seni sevmiyor, kafanı bulandırma. B ile de hemen sevgili muhabbetlerine girme, girersen kız da üzülür sen de. Kafandan tamamen A kişisini atana kadar bekle. Ama A kişisini mutlaka at kafandan, yoksa okul bitene kadar çok çekersin.
Benim yorumlamam bu kadar :)
Keşke "B" ile hiç karşılaşmasaydın derdim sana hani şöyle bir mevzu var A'yı severken B'de çıkıyor bir yerden kafanı karıştırıyor ya işin anlamadığımız boyutuda orada zaten.A'yı seviyorsan B'ye bulaşma ama şöyle bir durum daha var.A sana yenilgiyi kabullendiğini göster miş ama bu gösterme biçimi değilde senin ona sevginin olup olmadığını da düşünüyor olabilir yada o tamamen vazgeçmişte olabilir bunu bilecek tek kişi sen oluyorsun bu halde anlayacak kişi de sen oluyorsun normal olarak ama en son söyleyeceğim şey ise B'den uzak dur bir kere bulaştın mı düğüm olur çözemezsin bu sefer hepten canın sıkılır. :)
2 kez hata yapmasının sebebi biz bu 11 ay içinde ilişkimize bir türlü isim koyamadık. Bi sevgili gibi olduk, bi arkadaş gibi. Eğer başta "Sevgiliyiz" diye duyursaydık o 2 hatayı da yapmazdı. Zaten kendisi de o 2 olayın çok büyük bir hata olduğunu kabul ediyor.
A'la B geçen yıl aynı yurtta kalıyorlarmış. Benim haberim yoktu. B kişisi de benim geçen yıl A ile aramda birşeyler olduğunu biliyor zaten.
Ya ben mesela Salı günü B ile kahvaltı felan yapıcam. Başka bi gün kafeye gidip oyun felan oynayacağız. İster istemez bana bağlanacak.
En doğrusu B'ye "Benim aklımda hala A var. Aklımdan silene kadar seninle görüşmemize ara versek iyi olacak. Ya da bunu bilerek benimle arkadaşlığa devam et. Seni yarı yolda bırakmak istemiyorum" tarzı bi konuşma yapmam gerekecek.
Bu arada B'ye karşı henüz heyecan hissetmiyorum. Beni zaten asıl düşündüren bu. Onu düşünürken heyecanlansam belki şuan kafam net olurdu. Ama aklım hala A'da olduğu için B'ye karşı birşey henüz hissedemiyorum. Belli de olmaz, belki 1 ay sonra hissedebilirim.
Arif'e katılıyorum ben bırak kendi hallerine bakalım neler olcak A kesin olmaz B ile de arkadaşmış zaten yalan olur 2'si de. :D
o zaman b ile kahvaltiya falan gitme kiz yanlis anlicak kimsenin duygulariyla oynama
Asıl "Keşke hiç A ile karşılaşmasaydım" :) Çünkü B bana çok daha uygun karakterde.
İlk cümle hariç haklısın. Ama A kişisi beni seviyor. Bakışları, sözleri bunu net belli ediyor. Karakter olarak güçsüz bir karakterde. Kararsızlık var sürekli. Zaten bu yüzden şuan bu haldeyiz.
İkinizin de dediği gibi B ile sevgili muhabbetlerine girmemeye çalışıyorum. O tip duygusal mesajlaşmalara girersek kayış kopar.
O A'yı sanırım tanıyorum ben :icon_biggrin:
Öncelikle o son dediğini yaparsan A'dan bir farkın kalmaz zaten. Seni durmadan yüz üstü bırakıp giden bir A'nın peşinden neden halen kalbini sürüklediğini anlamıyorum.
Benim gerçekten aşık olduğum kişi farklı birisi idi. Ben gidip bana değer veren beni gerçekten seven birisini buldum ve mutluyum.
Onun adını duyunca etkileniyorum sadece birazcık o kadar. Sana değer veren her zaman 1-0 öndedir Cihan.
1 kere şans tepersinde 2. kez olmaz aşkta. Ben inanmıyorum buna.
O A kişisini de bildiğim kadarı ile durmadan senin aklını karıştırıyor. Düzgünce düşün ve karar ver o son kısımda yazdığını yapma B'ye umut verip A'ya dönersen daha önce A'nın sana yaptıklarını sende B'ye yapmış olursun..
Bu arada şu kısma da dikkat çekeyim.
Kızların klasik yaptığı bir şeydir bu. Bu tepkiyi vererek kafa karıştırırlar..Quote:
A, B karşısında yenilgiyi kabullendi. O benden daha iyi birisi, onunla yarışamam tarzı şeyler söyleyip geri çekildi.
Bu organizmalar o kadar iyi yapıyorlar ki bunu sende böyle efkarlı efkarlı dolaşıyorsun etrafta.
Quote:
beklediğim tepki "Cihan o böyle böyle ama bak bende böyle böyleyim, senin için şunlardan vazgeçerim" di."
Bu tepkiyi daha çok beklersin kardeşim. Böyle bir tepkiyi kızlar hiç bir erkeğe vermez..
İleride bir gün ayrılmak istediklerinde erkekler bunu tazeleyip kullanacakları için böyle bir kozu vermezler eline..
Benim fikrimi sorarsan ben olsam ne olursa olsun aşkımı kalbime gömer B ile denerdim ki benim şuan ki ilişkim ile aynı aslında bu.
Bende kararı çok zor vermiştim ilk başta, başkasına aşıktım ve gelip bana değer veren birisi ile tanıştım.
Sonra onunla denemeye başladım ve baktım ki çok daha mutluyum..
Sende denemelisin bence ama sen kafadan daha A'ya dönersem falan diyorsan sakın deneme B'yi yıpratma.
Adam gibi ben bu kızla deneyeceğim A'yı da unutacağım diyorsan dene olur olur, olmaz olmaz ama sen kararsız başlarsan zaten olmaz.
Aslında 2'si ile de arkadaşlığını devam ettir sen kendine en çok kimi yakın hissedersen onu tercih et. :(
Benzer durumu ben de yaşadım. Sizin olayı duyurmamış olmanız kızın 11 ay içinde senle soru işaretleri varken gidip 2 kişiyle gezip dolaşması olmaz. Hata 1 kere yapılır. Benim durumumda da duyurmadık kızla kimseye, sevgili de olmadık. Ne oldu kız okul tatile girince gitti arkadaşımla çıktı, sonra ondan ayrıldı başkasına kaçtı.
Neyse, sen B kişisi ile konuş, dediğin gibi söyle ona böyle böyle diye. Anlayışla karşılayıp zaman verirse sana ne ala, yok olmaz derse zaten yapacak bir şey yok. Ama dediğim gibi sen A kişisini bir an önce unutmaya bak. Alfabeye B'den başlamayı öğren, olmazsa C'den başlarsın daha gençsin.
Resimlerden tanıyorsundur işte :)
Aşkını kalbine gömüyorsun ama ben bunu yapabilirmiyim bilmiyorum. İleride bir gün B'yi yarı yolda bırakıp A'ya dönersem ben bunu kaldıramam. Hatta B bana bi beddua ederse iki dünyam birden yanar yani :) İşte bunun olma ihtimali bile beni düşündüyor.
Cihan 2'si ile devam edemeyeceksen şu A'yı bence kenara bırak o seni 2 kere bırakmış sende bırak nolcak. :D Bana kalsa 2'si ile de devam ettirirdim ilişkimi sonra bir karara varırdım zaten zamanla. :D
Niye unutamayacaksın ki ?
O kız 2 kere unutmuş seni ?
Kırıcı da olmak istemem yanlış anlama sakın ama bu işler yaş işler başını taşlara vurma diye söylüyorum.
2 kere giden 3-4-5-6... kere de gider. B ile illa sevgili olmak zorunda mısın başlarda arkadaş gibi takılın baktın olmuyor ilerletmezsin.
aynen a"yi sil at b"yede soyle sana umit vermek istemiyorum ama bir sure arkadas kalalim birbirimizi iyi taniyalim iyi anliyalim de iste hemen birseyler hissedemiyorum ama zamanla vs hissedebilirim de cenkerin dedigi dogru 2 kez giden 3-4-5-6-7 kezde gider
Aynen öyle. Belki de C kişisi çıkacak karşıma. Zaten ben bu yaşıma kadar "Aa şunla çıksam mı, aa bunu nasıl ikna ederim" gibi bi arayışta asla olmadı. A'da B'de kendileri bana geldiler. Yarın öbürgün C de gelir, D de gelir.
A'ya kızıyordum bunca zamandır "Sen ne istediğini bir türlü bilmiyorsun" diye ama şuan ben o pozisyondayım. Aslında ben ne istediğimi biliyorum. A'nın kötüleşen özellikleri vardı (Mesela içki içmeyen birisiydi ve içki içmeye başladı. Benim standartlarım içerisinde içki asla yer almıyor. B içkinin tadını bile bilmiyor mesela.) A bana "Senin için içkiyi bırakırım" dedi. Bunun gibi kötüleşen özelliklerini düzeltip yoluma A ile devam etmek istiyorum. Olur veya olmaz benim niyetimden geçen bu.
Sanırım anlatım bozukluğu felan yaptım. Saatin geçliğine verin :/
Abicim işte kenara bırakabilsem bırakırım zaten :D Buraya yazmak kadar kolay olsa keşke :D
Gidişat öyle gösteriyor gibi.
Bu arada beni 2 kere bırakıp gitmesine rağmen ben hala onunla görüşüyorum. Pişmanmısın diye soracaksanız değilim. Ben ilk olaydan sonra ona 2. şansı verirken aklımdaydı zaten yine aynı şeyi yapabileceği. Bunu göze almıştım. Sonra yaptı. Tekrar affettim. Dediğim gibi içimde pişmanlık yok. Niye yok bilmiyorum ama yok. Belki de geçmişe kötü gözle bakmamak istediğim için kötü kısımları düşünmek istemiyorumdur.