Öyle deme olum,meslek lisesi öyle herkesin gidip becerebileceği bir yer değil bence,onun da bir zorluğu var.
Printable View
Şans işi bunlar beyler fazla da kasmanıza gerek yok. Emir bana kalırsa sen gereğinden fazla çalışıyosun. Gördüklerime dayanarak söyliyim 12. sınıfta bu azmi kaybedersin. Performansın düşer bu senin moralini bozar performans daha çok düşer. Bana kalırsa bu sene günde 1-2 saat yeterlidir. Düzgünce tekrar yapıp gerekli yerlere çalışırsan çok sıkıntı çekmezsin zaten. Şimdiden kendini yorma bu kadar.
Hee bu arada Cihan'ın yazdıklarını yeni okudum. Olum pembe dizi gibi lan yeminle severek takip ediyorum :n::n:
Her insan ezber yapabilir,yapamıyorsa bile geliştirebilir ancak elleri hiç iş yapmayan biri misal ben,sittin sene uğraşsa o ellerine çare bulamaz,çünkü Allah vergisidir o yetenek.
Mesela,resim hiç yapamam,şekil çizemem,yazım çok kötüdür,makasla bile düzgünce bir kağıt kesemem.
Bu arada Cihan abiye bende bir tavsiye vereyim;
A=B ise A-B=0 olur.
:n:
Selam millet, ne var ne yok ?
A kişisi 2 farklı kişiyle konuşmuşsa ve ben değişmeyeceğim dediyse yol ver ne bileyim internetten öyle önceki gibi sıkı takip etme fotoğraflarına bakma hatta nefret et en iyi unutma yöntemi budur
Sonra B'ye şans ver belli ki mutlu olabilirsiniz ve ilerde sevebilirsin ama bunu şans vermeden bilemezsin ama önce A'yı düşünme B' ile 1-2 hafta böyle devam et sonra zaten kendiliğinden olacaktır her şey
Siz biri için bir şeyden vazgeçiyorsanız o aynı fedakarlığı yapmıyorsa hep üzülürsünüz ne yazık ki iki insan birbirini eşit sevmesi çok zor bir durum
Bu arada ders çalışma konusunda bir fen liseli olarak önerim çalıştığınız saatler yetersiz en azından bizim okulda günde 11.sınıf olmasına rağmen 400den fazla çözen var ben de ortalama konu çalışmıyorsam baya çözdüğüm oluyor ama bu önemli değil saat olarak önemli olan çalışma tekniğiniz olmalı sonuçta biri 8 saat çalışır diğeri 1 saat çalışır 1>8 olur o konuda da arkadaşlara yardımcı olabilirim
Son olarak hepsine vakit ayırabilirsiniz boş vakitlerinizden kısarak haftada 5 gün okul 3-4 gün etüt 2 gün(6 saatlik)dershane 2 gün basketbol antrenmanı oluyor ama yine de baya boş vaktim oluyor
İkisinden biri deyip niye kendini kısıtlıyorsun ki abi ? Sal gitsin yahu,eğer seçme ihtiyacı duyuyorsan da kesinlikle B kişisini seç,A seni çok süründürür.
Bir yorum daha yapmak gerekirse,o dediğin iki kişiyi de tanımadan bir şey dememiz pek doğru değil ancak olması gereken A'yı silmen gerektiğidir.
Mantiksal açıdan veya obektif olarak bakinca A ile yola devam edilmez zaten :) Ama işte kalbe soz geciremiyorsun.
Zeck, nefret edebilsem zaten ilk kez baskasiyla ciktiginda edebilirdim zaten :) Gerci ettim başta ama 1-2 hafta sonra geciyor etkisi. Bilmiyorum, kin besleyemedim bir turlu.
Cihan kusura bakma da kardeşim bizim burada da var böyle anlatmamıza rağmen anlamayan halen tutulan birisi.
6-7 kere aynı şeyi farklı zamanlar içinde anlattık. En sonunda yaşadı gördü yine anlamadı ya neyse.
Ben böyle olunca durum bırak yaşasın diyesim geliyor ya :0:
Ya beyler bu işlerden anlayan birileri çözümüme yardım edebilir mi ?
Okullar açılmadan önce Samsun'a gitmiştim oradan Gold Master - HP 31 marka kulaklık aldım kulaklık iyi güzel ama videoda çok az sesi çıkıyordu bende gidip ayrıyetten yaka mikrofonu aldım bunların ses karışıtırıcısın'dan db (desibel) artırması yapınca ses çok iyi gidiyor ama arkada cızırtı oluyor,db'yide tamamen kapatınca duyulmaacak derecede ses çıkıyor bi çıkamadım bu işin içinnden biri yardım etsin.
Bana da öyle olacak gibi :D Ben zaten çevremden sürekli akıl alıyorum ama yine de içimden nasıl geliyorsa öyle yapıyorum. Muhtemelen yine öyle yapacağım. Yani bu benlik veya sizlik birşey değil aslında :) Bende başkasına akıl versem o da kendi bildiğini yapar. Klasik insan modeliyiz :)
He burda konuşmamın, fikir danışmamın ne faydası oldu ? Hem içimi döküp rahatlamış oldum. Hem de tavsiyeler üzerine ikisini de ağır çekime aldım. Şimdilik söz dinleme aşamasındayım yani. Nadir anlarımdan biri :D
Beyler yeni konu açmak gereksiz geldi de;
Kulaklık alacağım,fiyat limitim 70 lira,biraz yardımcı olur musunuz,hiç anlamam bu kulaklıklardan.Şu süngerli olanlardan diyorum :D
Senheiser bazı modelleri harika ama pahalı.
Ucuz modellerinde ya ses kalitesi iyi olmuyor ya da tasarımı (kulaktan düşme falan)
O yuzden o fiyatlarda en güzeller Philips ve Creative.
Model olarak sorarsan aralarında en pahalısını al derim. Gercekten fiyat kalite olayı bu kulaklıklarda dogru orantılı.
Bir de süngerli naapcan o devir kapandı artık. Kulak içiler var ya küçük onlardan al adamlar oraya yatırım yapıyor artık.
Süngerli derken öyle değirmen taşı kadar büyüklükte değil abi,kutu kola var ya,en fazla o çapta bir kulaklık arıyorum.GS Store'da buldum o tarz bir kulaklık ancak denemeden almak istemiyorum.
http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=21018
Bir de şöyle bir şey var;
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Colo...=0000000397315
Sungerli al Kis mevsiminde kulaklarin usemesin. :D
Senheiser tavsiye ederim
hepsiburada ya gir orada 80tl civarında iki tane senheiser olacaktı onlar gayet güzeldir. Modelleri google a kopyala yapıştır yapıp yorumlara da bakabilirsin. Yine aynı sitede 75kusur liralık bir de creative olacaktı onu da incele istersen
Ne istiyorsun bilmiyorum, kulaklık adını duydum da yazdım :n:
http://m.philips.com.tr/c/kulaklikla...5605bk_10/prd/
Bende bu var, bir bak istersen. Kulaklarımı acıtmıyor ses falan da süper..
Sennheiser CX300-II Precision kullanıyorum, herkese tavsiye ederim. 4 senedir kullanıyorum, ses kalitesi harikadır.
Limitini biraz daha artırabilirsen Sennheiser CX200 Street II en uygun seçim olur bence senin için.
Hatta artırmana gerek bile yokmuş;
http://www.vatanbilgisayar.com/Kulak...spx?I_ID=50430
Ben de fen liseliyim. Abartmıyorum benim 2 katım çalışan, tenefüs aralarında soru bankaları bitiren elemanlar var. Ben onların arasında orta halli duruyorum, buraya yazınca abes kaçtı :D
@Nedvedmania
2'sini de bırak, içlerinden biri dönerse senindir, dönmezse hiçbiri senin olmamıştır :icon_cool: