İspanya 2-1 alır. Ronaldo atar, bu gece çok kasacağını düşünüyorum.
Printable View
İspanya 2-1 alır. Ronaldo atar, bu gece çok kasacağını düşünüyorum.
Ronaldo, İngiltere'den daha fazla şut atmış diye okudum bir yerde.
İtalya olarak bu yola baş koyduk beyler ankettede şeklimizi koyduk
FORZA ITALY !
akşamki maçı 2-0 veya 1-0 ispanya alır ve en kritik dakikada maç 1-0 iken ronaldonun topu direkten döner veya cassillas köşeden çıkarır
Hadi be Portekiz
Sağdan soldan kolay kolay orta gelmez bu maçta bence. Almeida'nın forvet oynaması yersiz gibi geldi bana. Koy forvete Ronaldo'yu, Orta sahaya da Almeida yerine +1 orta saha oyuncusu. Böyle daha iyi olurdu sanki. Portekiz'i destekliyorum bu maç.
Umarım finale Portekiz çıkar. İspanya'nın oyun stilini hiç mi hiç beğenmiyorum. Sürekli pas pas pas. Tamam topa hakimsin, oynatmıyosun falan ama uykumuz geliyo be aga.
Ayrıca Çakır'ın işi çok zor bu kadar yüksek kariyerli adamları yönetecek umarım baskı altında kalmaz.
Herkeste bir Portekiz sevdası var arkadaş :D 10 kişiden 9'u Portekiz'i destekliyor :D Bence İspanya rahat eler (:
çünkü ispanya'nın o oyun tarzından o kadar çok nefret eden var ki kaç senede bir yapılan bu turnuvalarda güzel top izlemek istiyoruz :)
İspanya'nın oyun anlayışı gayet güzel aslında. İtalya ve Yunanistan gibi kapanıp sert savunma yapıp oyunu zevksizleştirmiyorlar pas akışıyla güzel ve atak futbol sergiliyorlar :)
sana göre farklı bana göre farklı çoğunluk benim görüşüm göze hoş gelen futbol ne yazık ki bu olmuyor.fransa maçında da izledik artık pas yapmaktan gol fırsatlarını kaçırır olmuşlar ben ekran başında bu kadar sinirleniyorsam bu duruma karşıdaki takımı düşünemiyorum :)
ronaldo ve arkadaşlarına başarılar :)
İtalya'da pas yapıyor ama İspanya gibi sıkıcı değil :D Pası sonuca gitmek için yapıyorlar.
Ronaldo'nun maşallahı var bugün.
Maçtan önce Portekiz diyordum; ama varımı yoğumu İspanya'ya bastım...
Yılların meksika dalgası oldu meksika dönüşü :)
Beklediğimden daha temposuz ve zevksiz geçiyor.Muhtemelen uzatmaya gider bu maç.Hatta penaltılara gider.
ispanya bayagi yoruldu uzatmalara giderse portekiz rahat alir.
ispanyollar messi diye bağırıyor ama takımlarında hiçbir şey yok onu yprumlasinlar Ronaldoyu degil.
Bu portekiz diri orta sahası ve fiik gücüyle bu sene şampiyonluğu hak ediyor. Adamlar herkese kafa tutuyor. Almanya'ya kafa tuttular, İspanya'ya da kafa tuttular. Hak etti bunlar şampiyonluğu.
Portekiz'lilerin Cüneyt Çakır ile alıp veremedikleri neymiş bu kadar böyle ya ? Her pozisyondan sonra futbolcular ayrı itiraz ediyor yedek kulübesi ayrı itiraz ediyor. Anlayamadım bu öfkenin sebebini ?
2008 den beri gördügüm en kötü ispanya..
Aynen Cüneyt çakır gayette iyi bir maç yönetiyor...
Portekiz alır bu maçı.Gerekirse penaltılara gider ama alırız.
Cüneyt Çakır'a gelince Nani'nin pozisyonunda avantaja bıraksa çok tehlikeli pozisyon olabilirdi.Onun dısında bir hatasını görmedim.