valla tam adını veremeyeceğim oyunu bırakalı baya oldu 2007 i bekliyorum :D ama haidour hollanda vatandsaşı aramadan türk oyuncuları aratırsanız bulursunuz ama salihodza aramayla filan bulunmuyo bi ra aklıma gelirse tam ismini yazarım size söz :)
Printable View
valla tam adını veremeyeceğim oyunu bırakalı baya oldu 2007 i bekliyorum :D ama haidour hollanda vatandsaşı aramadan türk oyuncuları aratırsanız bulursunuz ama salihodza aramayla filan bulunmuyo bi ra aklıma gelirse tam ismini yazarım size söz :)
Oyuncuyu bende bulamadım. 23 A ve 19 A da oyuncu göremiyorum.
bnde bulamadım
:mad: :mad: yerli kerlon var ve biz bulamıyoz
Bende Bulamadım :(
ya arkadaşlar salihodzada kilitlenip kalmayın söz bi haftaya kalmaz adını vereceğim ama anouur haidor (yanlış olabilir) hollanda vatandaşı ve ikinci vatandaşlığı Türk müthiş bi sağ kanat gepegenç daha arama dan uyruğu Türk yapın yer kısmınıda yurt dışı yapın kolayca bulursunuz hollanda vatandaşı bi çocuk süper hemde :)
Dormushali Saidhodzha 'dan bahsediosun heralde ama ben bi kerlon'luğunu göremedim neyse bulamayan arkadaşlara bilgi adam bulgaristanın Botev(Plovdiv) takımında oynuo Türk / Bulgar vatandaşı Bende Türk Milli takımını tercih edip U19'da oynamış...
Quote:
Originally Posted by atlantis_fb
kerlonl,uğunu görmen için enin fatih terimliğini göstermen lazım daha genç ve tecrübesiz 2 sene verin ve oyuncuya çok dikkat edin ve seyredin ( bu arada ben yerli kerlon yazdım ama kerlondan nefret ederim varsa yoksa Tevez :D)
ahada buldum bulmaz olaydım kerlonun yanından gecemez bu adam kerlondan nefret ettigin belli kime benzettiginden
ben niye bulanıyorum yaww
valla bende bulamadımQuote:
Originally Posted by barcelos
1.bulgar ligini secQuote:
Originally Posted by barcelos
2.Botev(Plovdiv) takimina gir
3.ahada karşinda sana bakıyo
mevki : st
bulgaristan ligi açık olmazsa çıkmazmı bu şimdi???
walla sırf bu adam için seçemem bulgar ligini
ileride ii bi yetenek olabilir ama bundan çok daha ii ve çok daha gelcek vaadeden yerli oyuncular varken neden Yerli Kerlon bu adam olsun ki ???Quote:
Originally Posted by taachinardi
Bu arada Fatih Terim'i sevmem :mad: :D
Valla Bende Bulgar Ligi açık değil Database boyutu Geniş o kadar...Quote:
Originally Posted by ms1907
database huge mu olcak large mı bnde large çıkmıyo???
oyuncunun adı dormushali saidhodza.kerlon'a benzemez.aksine özgürcan'a benzer.bu adamı ben bulup koymuştm.Evren Horozal ile beraber.ama kimbilir nereye taşındı o konu.
Bana türk yetenekli DR lazım
uğur uçar + musluQuote:
Originally Posted by AtayH
abi o kadar araştırdım.Böle bi adam bulamadım
Adam DL soruyor. bende cevap yazıyorum..bide sana başlık mı beğendircez..allamm yaa..:)
arda turan üstüne tanımam 4 maçta 6 assist yaptı antreman programı çok ağır tuttum bir ara ve adam çok iyi...
dede ile rafinha 'yı al bence
salamon kalou,mokena,nuri sahin,esposito,kerlon,ugur yıldırım,freddy adu,vitti
forvet alıcam yabancı çok iyi max 20 milyon dolara kimi alabilirim birde iyi bir dm istiyorum lütfen yardımcı olun
mike zonnedveldi al bu forumda onu hiç duymadım DL ML oynuyo frikik uzmanı ortaları çok iyi zannedersem 25yaşındaQuote:
Originally Posted by ekoow
Adı ----> Fernando Llorente
Clup ----> ATHLETIC
http://www.notasdefutbol.com/llorente.jpg
carlos magno
bana 2 veya 3 tane genc yetenek soyleyın kayserıye alınabılıcek yetenekler olsun tulum_1992@hotmail. bu adrese eposta yoollayın arkadaslar acıl lazım
sergey kisliy,vitti,vucinic,sobis,oktay belli
Vitti,semih,gökhan ünal,serkan gedik,sergei kisliy ..
podolski ve fred
palacio,chevanton
hocam kalecim sakatlandı bana türk kaleci lasım kontenjanım doldu gökhan tokgözü de gençler wermio acil lasım cvp atanlara teşekkürler
bu arada oyuna daha yeni başladım we ligin ilk maçına 7 gün warken kalecim 4 aylık kalça sakatlığı oldu
Özgürcan Özcanı şiddetle öneririm
Pablo vitti derim dostum.
albert luque.. ingiliz liginde iki sezon (sadece ligde kupalar hariç) 73 gol attı
ricardo oliveiraaaaaa
ben cesar delgado ve chiesa diyorum baska bişey demiyorum.ayrıca sergenin ozellikler süper
Alabilirsen Defoe...
agahowa yi alabilisin