Yalnız varya Rotondo'yu alnından öpmek lazım.Son haftaların tümünde de skoru onun sayesinde buluyoruz. Adamda soğukkanlılık nefis demekki. Yani bu kadar stresli maçlarda bu kadar iyi oynamak kolay değil. Vailatti bile söndü son haftalarda.
Printable View
Yalnız varya Rotondo'yu alnından öpmek lazım.Son haftaların tümünde de skoru onun sayesinde buluyoruz. Adamda soğukkanlılık nefis demekki. Yani bu kadar stresli maçlarda bu kadar iyi oynamak kolay değil. Vailatti bile söndü son haftalarda.
Şansa Kalmaz bu sene
Hocam vallahi ellerine saglik rakiplerin puan kaybetmesi ayri iyi olmus :)
Abi yalniz bu adam istikrar abidesi.
yalnız iş play off'a kalırsa yine hüsran yaşarsak yıkılırız :n:
Brescia deplasmanına çıkıyoruz.
Lider değilmiyiz hocam?
Brescia'yi yenmek onemli hocam seninleyiz..
hadi hocam hayırlısı...
son 3 haftaya girdik. hata yapan uçacak.... kötü oldu bu ma. en azından 1 puan alabilseydik...İyice ter bastı yine son haftalarda!
http://img14.resimup.net/di/113001336225.png
artık serie a ya çıkmazsak bir daha hiç çıkamayız diyorum her zaman olduğu gibi :D
Laaaaayyynnnnn!!!! bu hafta içerde Reggiana ile oynayacağız! Yenersek olay biter! Aman allahım! Sezonun en önemli maçı resmen!
Hocam 3te 3 yapalim is bitsin heyecan basti vallahi :D
3 cezalı, 3 sakat , 2 de milli takıma giden oyuncumuz eksik....
Hocam en kötü beraberlik alırsan yine cıkarız diye düşünüyorum :)
milliler döner sanırım hafta sonuna. Vailatti'nin de hafif sakatlıgı var. nasıl etsek? savunsak mı ,saldırsak mı bilemedim. pöffffff... zor maç yahu!
Yahu biz uyuz olana yenilmişiz içerde. Bu asıl Reggina'ymış :n: Tepedeki ile oynayacaz :D
Aynen devam abi bozma taktigi.
Sarı Kartlar Havada Uçsun Maç Catanzaro'ya gelsin!
hocam savunma ağırlıklı kontraya dayalı oyna.
En Son Gerildiğinde Bizde Gerilmiştik Hocam Aman :D
Tersi olur diye umut ediyoruz :D
pöfff.... :( son dakikada gol yenir mi?
Olacak iş Değil. :(
Hayaller Suda :zuhaha :zuhaha :zuhaha Hocam Sevdadan Vazgeçmiyoruz. Ve İstifayı Verip Takımın Saha Temizliği Görevine Atanıyoruz.. :D
Ligin üstü resmen alev alev yanıyor...
http://img12.resimup.net/di/313001346920.png
Arkadaş şimdi içerde Modena ile oynayacağız,Adamlar maçı kaybederse ligden düşüyorlar :n: Nasıl bir son düzlüktür bilemedim....
çok kötü olmuş :( birde 3 dakika uzatma verip +4 e kadar uzatıyorlar.kesin ya yiyorsun ya atıyorsun bir tane.ya çok güzel oluyor ya da çok gıcık ediyor
Modena maçında şike olacak herhalde yawww :n: Bize verilen oran 4,00 :D, modena 1,80
Son Maçı bekliyoruz :)
son 2 maç. modena'yı yeniverirsek son hafta deplasmanda 1 puan yetebilir. hadi bismillah.
son mac ta da cıkamazsan the entire kariier yap hoca :D