Kız o kadar yaptığım fedakarlıklara rağmen bana arkadaş gözüyle baktıysa daha da yapacak bir şeyim yok.
Printable View
Kız o kadar yaptığım fedakarlıklara rağmen bana arkadaş gözüyle baktıysa daha da yapacak bir şeyim yok.
O dediğin kız eğer arkadaş grubunda bir kız ise ilişki yaşamadığın iyi olmuş. Kendimden biliyorum. Ayrıldığınız da ya da kötü bir olay yaşadığınız da kızın yakın arkadaşları sana tavır alacak. Erkeklerle bile sıkıntı yaşayabilirsin böyle durumlarda. Hiç gerek yok. Ben mesela anlattığım kıza bir kere bile kanka falan filan hiçbir arkadaşlık belirten şey söylememiştim. O da bana aynı davranmıştı. Hep isimle hitap ettik mesela. Sen de yakın arkadaşlarından değilde başka çevrelerden bulmaya bak. Benden tavsiye :)
heycanlandirdi , nihat kahveci twitime cevap verdi. :D
http://i.imgur.com/tZ9w5PM.jpg
Anladık abi İspanyolca biliyorsun...
Arif, Türkçe'sini buraya yazaydın da bizde anlayaydık :zuhaha
Vurma tamam :((
ben dedim sakin ol adam onemli degil nihat abide birsey degil arkadasim demis gracias(tesekurler) demesi yerine de nada(birsey degil) dedi ilginc. :D
Nasılsınız beyler görüşmeyeli ?
Ooo Endop nerelerdesin la sen ?
Sevgin abi bayağı paragraf falan yazmış bu arada gözlerim yaşardı :n:
Siz niye hepiniz bana laf atiyorsunuz yahu? Hadi Ozgur'u anladik... Aylardir siteye girmeyen Emir bile sasiriyor bana. Evet, Emir, bunlar kendilerine benzettiler beni de...
Bu arada, calismalar nasil gidiyor bakalim?
sen bunlara benzeme abi, sitede 3-5 aklı başında insan varsa biri sensin, diğerleri de aklıma gelmiyor ama ibrahim abi falan var işte seni de kaybetmeyelim :icon_sad:
çalışmaya çok erken başladım ben ama tr derecesi yapan tanıdığım kim varsa 11'deyken 9-10-11 konularından sıkıntım yoktu diyor. yani görülen konular tamam olacak. biraz rehavet oldu havalar sıcaklaşınca. 14 hazirandan sonra 10 günlük bir tatil, 1 ay ygs, metallica konseri için 3-5 gün ara ve ardından ağustosta ygsyi tamamen bitirip ygsden her gün deneme çözerek ilerlemek istiyorum. itü - makine mühendisliğini kestirdim gözüme. Allah utandırmasın artık ne diyeyim.
Ağustos'ta başlasan da sen yaparsın ama tercih senin tabi ki Emir,kolay gelsin sana.
Beyler Emir'den aldığım ilhamla LYS'ye vites arttırarak hazırlanmaya karar verdim,bundan sonra sınav süreci bitene kadar beni inşallah hiç görmezsiniz.Bu konuda kendimden pek emin değilim ama emin olduğum tek şey ise o lanet üniversiteyi kazanmak zorunda olduğumdur.Cidden şu an uykudan uyanıp niye bunları yazdım bilmiyorum,sanırım kendim olabildiğim tek yer burası.
Neyse,hadi sağlıcakla kalın,kendinize iyi bakın,bu arada şampiyon Liverpool !
:n:
Yetişmek için 6.30'da yola çıkmak zorunda olduğum dersin iptal edildiğini öğrenince ben
http://i.imgur.com/FtsG5a0.gif
Çok mutlu oldum lan, yoklama alıyordu bir de bu hoca imza attırmak da mümkün değildi :n::n:
Lan sinir oldum gece gece ya. Android telefonumda Face'e girmiştim. Parmakla sola kaydırınca sohbet bölümü açılıyor. Bi baktım eski sevgilimin adı yazıyor orda. Bende ekle değil bir şey değil nasıl giriyor oraya ? Silemedim bir türlü onu o listeden.
Yaaağğğğ biri bana yardım etsin. Profilini engellememe rağmen hala çıkıyor orda :uzgun:
Ya kusura bakma da kız gibisin Cihan.
Mendilini al, televizyonun karşısına kurul aşk filmi aç ve ağlamaya başla. Özgür, Sevgin ve ben de sana gelip çikolata, dondurma falan getiririz.
Gözükürse gözüksün olum. Salla biraz rahat takılmasını bil çok duygusallık başa bela.
Bak bana ne anne tanıyorum, ne yenge tanıyorum. Açık büfe sistemi üzerinden kafama göre her türlü karşı cinsle yakınlık içerisindeyim. :n:
Her ayrıldığım kızı Facebook sohbetimde gözüküyor diye kafama taksaydım ohoo. Sende takma sana diyeceğim budur. :icon_biggrin:
İyi geceler ahali.
Sabaha doğru iken gelsin kümes selfiesi :D
http://i.imgur.com/DywV5zI.jpg
Cihan bu telefondaki sohbet bölümünde yukarda düzenle gibi bir şey olması lazım. Ordan silebilirsin diye düşünüyorum. Benm İos'ta öyle, androidde de öyledir.