transfermarkt.com yeni sayfa dizayni mukemmel olmus.
yurt disinda olanlar icin milli imgelerin oldugu dovmeler sikinti yaratabilir. psikopat birine denk gelirsen hayatina bile mal olabilir.
Printable View
transfermarkt.com yeni sayfa dizayni mukemmel olmus.
yurt disinda olanlar icin milli imgelerin oldugu dovmeler sikinti yaratabilir. psikopat birine denk gelirsen hayatina bile mal olabilir.
Bence son derece iğrenç olmuş Transfermarkt.
dizayn guzel de goruntude kalmis is, site isleyisi cok yavas. duzeltilir umarim.
İyi güzel de çok yavaşlamışlar gerek yoktu bence eskisi iyiydi. :D
Yavaşlama sorunu çözmek için çalışıyorlarmış.
TSI haric butun siteler yenilendi nerdeyse :n:
TSİ yeni siteye geçene kadar kıyamet kopar. :zuhaha Böyle iyi ama TSİ alıştık biz. :D
FM-CM serisinin ilkiyle yasittir belki site dizayni, rezalet :n:
1 tane web dizaynir yok mu, hayrina su isi yapacak :D
Depremi hisseden yok mu beyler ? Çok fenaydı beee
Uyuyordum. :p
Bende uyuyordum yalan yok. :D Uyandırdı ama o derece. :( Kaç büyüklüğündeydi acaba.
Ege açıklarında 6.7 diyor Kandilli, başka bir kaynak da Yunanistan, Dedeağaç 7.2 diyor. Valla acayip salladı buraları binanın sağlı sollu gittiğini hissettim ama soğukkanlılığımı koruyup oyuna devam ettim :zuhaha
Deprem 6.7 şiddetinde, Gökçeada açıkları. ve Yunanistan Dedeagac 7.2 deniliyor. Sakaryayı çok feci salladı yalnız. Bi de telefonlar yine kitlendi 5dk arayamadık kimseyi.
Herkese büyük geçmiş olsun,Angara normal.En son bir 4 yıl önce deprem olmuştu onda da ben yere düşmüştüm ondan deprem sanılmıştı.
Umarım kimseye bir zarar gelmemiştir,kimse kendini balkondan atmamıştır umarım.
Geçmiş olsun arkadaşlar!
İzmirden çok ciddi hissettim, geçmiş olsun herkese.
Geçmiş olsun.
Antalya açıklarında da olmuş deniyor ama ben hissetmedim. Kandilli'nin sitesine de giremedim. Bakabileceğim site önerebilecek olan var mı?
Yine oldu hafiften sallandık tekrar.Tekirdağ da çok fena hissedildi 99 depremini yaşamış biri olarak en az 7 olması lazım.
Avcilarda ders calisirken masa önümde esnedi resmen korktum daha içeri girip ders calisacak motivasyon kalmadi :D
Uyurken yatağın titremesini hissettim,deprem mi oluyor acaba dedim,kafayı kaldırdım baktım lambada bir hareket yok,dedim herhalde deprem değildir.İnternete girince gördüm deprem olduğunu.Hepimize geçmiş olsun.İnşallah can kaybı olmamıştır.
Gökçeada belediye başkanı "tam rakam vermek istemiyorum ama yıkılan binalar oldu" dedi. Bunlar da büyük bina değilmiş, 1-2 katlı binalarmış. Can kaybı yokmuş çok şükür.
İyi sallandık. Neyse ki can kaybı, hizmet kaybı, mal kaybı vs. yok. Bizimkiler olmasa dışarı da çıkmazdım. Hoca cumartesiye ders koymuştu şimdi gelecek mi gelmeyecek mi belli değil, boşa okula gideceğiz gelmezse :)
Herkese geçmiş olsun. Haberlerde can kaybı şimdilik yok diyor, inşallah olmaz da. Daha büyük bir deprem olmaz inşallah.
geçmiş olsun bugün deprem üstüne bir de sunucuda sorun yaşadık.
http://i.imgur.com/qPl6DR6.png
Hayrına çözün şunları :(
İlk soruda x yerine 1 koy, denklemin sağındaki 2f( 1 )'i öbür tarafa at 3f( 1 )'i bulmuş olacaksın. 3f( 1 )=12 çıkıyor, böl 3'e cevap 4.
İkincide de ilk önce x yerine 1 koy. 2f( 2 )'yi yine öbür tarafa at. 3f( 2 )yi bulmuş olacaksın. 3'e böl f( 2 ) geliyor. Bunu bir kenara yaz. Sonra x yerine 2 yaz f( 5 )= 20-2f( 2 ) geliyor. f( 2 )'yi bulmuştun zaten. Çıkar 20'den sonuç o.. :)
www.gecmisgazete.com
Müthiş iş, müthiş arşiv beyler tavsiye ederim.
Güzel bir siteye benziyor bos zamanımda inceleyecegim.
Tüm arşiv varsa ilgi çekici bir site, severim bu tarz geçmişe gidişleri.
Günaydın tabi bu arada, cevap verecek birileri varsa.:p