Cafeciye yan bakanın gözünü çıkarırım haaaaaaaaaaa:D
Printable View
Cafeciye yan bakanın gözünü çıkarırım haaaaaaaaaaa:D
yuuuuuuuuuuuuuuh yuuuuaaaaaaa :D yuuuuuuuuuuh defol git nekop neKOP kop git burdan senin yerin burası değil sen rakip takımıın oyuncususun :DQuote:
Originally Posted by nekop
Quote:
AAA bi edit daha:D tamam bi kere yazdın artık normal olarak da yaz:D senin ruh durumunu düzeltelim. Hem burdaki keyfi başka yerde bulamazsın...:D:D
biz hep burdayız.Onlar gider biz Kalırız Biz Buranın Krallarıyız Herkes Rahat Olsun Adamına göre adamız...
Bu gece kanlı geçeceğe benziyo:D
cafeciler-guşlukçular
bi daha buraya 11den sonra mesaj yazarsam son olsun ben kurallara uyarım hatta 1 saat erkenden başlarım
cafe turksportala baksen içinde 2 kişicik var hah haaah hiç güleceğim yokdu
Kafeciyiz Ezelden, Basarız Guşluğu Zevk ilen:D
abi seni kaptanlık rütbemi kullanarak yeni başkan ilan ediyorum lake koçum başkanlıgın geciken maaşlar yüzünden iptal ediliştir yeni başkan
(/8) senderson (/8)
şuan burda 8 kişi var orda 1 kişi hahaha
şşşt ilişmeyin nekopuma :D yaz kardeşim sen bakma bunlara :D :D
eyvallah kaptan nekop.Dağtırım ulean burayı.Ben guşluğu karıştırmaya gidiyorum...
yazamazki nekop. Sözde biz özür dilemeden yazmayacaktı. eee ben de özür dilediği hatırlamıyorum. Ama önceki sayfalarda mesajını gördüm. Bundan sonra yazsa da olur yazmasa da :n: :D:D:D
Cafenin Kralıyım artık ulean!!!
Görkem nedvedmaina senin için şöle böle dedi??Ne diycen:D
Hoşbulduk o kadar özlendiğimi bilmiyordum. :p :)
hemen arkandayım abi bekle geliyom :D
demez ya... nedved doğrumu söylüyo senderson??
ben görkeme bişey demedim ben nekopa bişey dedim karıştırma senderson
ben neyi karıştırdımki sherryy nedvedmania ya şöle böle dedi:D:D:D:D
senderson seni hiç böyle bilmezdim arkadaşları birbirine düşürüyosun küstüm senle konuşma benle PİŞMİŞ KELLE :n::n::n::n::n:
neyse ben gidiyom interneti başkası alıcak
malum kablolu bye bye
1 gitti kaldı 4 gelin bakem:D
aha bu söz olayı bitiren sözdür bu sözün geri dönüşü kötü olucak nekop ...Quote:
LA arada benide götürdün:DQuote:
Originally Posted by senderson
seni ben götürmedim kkanke götürdü:D
CAFE'de şok gelişme
Yeni başkan takıma gelir gelmez inanılmaz bi transfer atagıyla kuşlugun ünlü simalarından Görkem'in transferini bitirdi.Transferde Görkem'in eski takım arkadaşı Kaptan Serhat'ın büyük rolü oldugu söyleniyor.Görkem yaptıgı basın acıklamasında ''Ana gibi yar CAFE gibi diyar olmaz.'' dedi...
Senderson: "Herkes Doğru Yolu Birgün Bulacak.O Zaman Guşluk Diye Biryer Kalmayacak
Onur açıklamasında görkeme takılmasının sadece şovdan ibaret olduğunu belirtip " Hedef şaşırttık listemizde 3 kişi daha var onlarıda alınca işi bitiricez" dedi
Sesiniz Çok Çıkıyor :s: Bakın Keserim Hepinizi (/9) Ses Yapmayın :n:
Tüm Cafe Camiasına Görkem transferi hayırlı olsun...
Serhat Kaptan Bizim kadroyu yazda kim bizden kim değil bilelim....
Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
espiriydi be nedved sakin ol :D
ben dedim kan çıkar diye:)
CAFE'ye CAFE'ye Büyük başkan CAFE'ye :DQuote:
insanın rengi mavi olunca bi farklı oluyo tabe:DQuote:
Originally Posted by AzraiL™
Hemen yağcılığa başladın demi:DQuote:
Hop yağcılığı hiç sevmem + yapanıda sevmem.Ayrıca sessiz olan polisede insanın rozeti olunca bi başka oluyor dedim.Budamı yağcılık?Odabir bakıma polis burda...Quote:
Originally Posted by sherryy
Serhat ne oluyo mesajlar devam ediyor. Bu mu senin verdiğin söz.:D Hem biz burda kimseye kal demiyoruz, isteyen kalır. Biz yok rep vercem yok şuydu buydu uğraşmayız,Guşlukta guşluğu sadece guşluk olduğu için sevenler kalır isteyen istediği yere gidebilir. Kimseye gel git demeyiz bazıları gibi...:n: :D:D
Ben
Fenerbahceli
Lake
Görkem
Bursa_mc
Del_piero ve adını unuttugun niceleri :D
Hemen sinirlenme be:DQuote:
ahah Kavga Ortamı Yarattım :n:
rakıyı sütle karıştırınca nasıl bir tadı olduğunu bilen varmı??
yok ama bence tadını bozma suyla yeterince güzel zaten yanında ne var meze olarak :)?
bunu silin fazla kaçmış...