Yok , bulamadım. Bulmacanın çok parçası eksik. Neyse... Baga Tarkan gördüm sende bakıyorusun , ilgin için teşekkür ederim ama bulamayacağız sanırım. Saplık olsun. Hayırlı geceler...
Printable View
Yok , bulamadım. Bulmacanın çok parçası eksik. Neyse... Baga Tarkan gördüm sende bakıyorusun , ilgin için teşekkür ederim ama bulamayacağız sanırım. Saplık olsun. Hayırlı geceler...
Valla Galatasaray ile İlgili Olanı Buldum da Dortmund'u Bulamadım.
Hayatımda ki en önemli olayları bir liste haline getirdim beyler ve varsa bayanlar,sizlerde görün istedim ;
http://i.imgur.com/NX1TKLD.png
:zuhaha
baba hamdi geri dondu diyorlar :0:
Her zaman bir tatlı kız olur abi,eminim şimdi de vardır :n:
Bende o yıllar bitki gibiydim,suyumu veriyorlardı,büyüyordum pek bir işe yaramıyordum,şimdi de pek bir işe yaramıyorum ama en azından işlevsel özelliklerim arttı :D
Nerede bu millet, nerede bu devlet?
Ne millet kaldı,ne de devlet,forum çocukluğun geçtiği futbol sahası kadar boş ve ıssız durumda.
Facebook hesabıma erişemiyorum. Genel bir sorun mu, yoksa sadece benim hesabımda mı bir sorun var acaba?
Selamun aleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam hayırlı günler asker aga :)
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Hayatımda hiç oy kullanmadım,seçimlerde büyük ihtimal sandık görevlisi olacağım :zuhaha
Tabi ilk kez de o gün oyumu kullanacağım.Valla çok heyecanlıyım,her türlü insanla yüz yüze geleceğim,güzel de bir tecrübe olacak.İnşallah güzel de yaparız görevimizi :0:
Ek olarak da sormak isterim CV'mizde yazabiliyor muyuz sandık görevlisi olmayı ? :n:
Sandık görevlileri görevli oldukları sandıkta kullanıyorlar oylarını.
[MENTION=101617]devilshand[/MENTION], [MENTION=215836]E.Cartman[/MENTION];
Daha sonradan düzeldi beyler, tamam. Şu an sorun yok. :)
forumun yeni tarzı hiç kullanışlı değil yahu. ne zamandır söyleyeceğim bugune kısmetmiş :)
daha basit bir arayüze geçmenin bir yolu yok mudur acep ?
Hayırlı cumalar arkadaşlar ..
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
cumertesi şerifleriniz hayırlı olsun
Selamlar... Cucuta Deportivo'yu seviyoruz... Saygılar... :icon_twisted:
Deneme 1-2 (forum saatiyle alakalı).
Tamam, sıkıntı yok. :)
Bugün elektrikler ne kadar uzun süre yoktu ya valla delirdim evde tek başıma 7 saat,şarkılar türküler falan filan,deliriyordum az kalsın :zuhaha
ALES'e girmiş veya girecek olan var mı acaba? Kaynak tavsiyesi alsak fena olmaz :)
Sınava son günlerde kaydoldum, 40 gün kalmış daha sınavda ne sorulduğunu bilmiyorum. Netten yeni yeni araştırmaya başladım ama kaynak konusunda net bilgiler bulamadım. Hangileri iyidir falan karmaşık. Bir de buradan şansımı deneyeyim. Örnek deneme lazım, bir de matematik ve geometriden sanırım sadece 9. sınıfa kadar olan konular çıkıyor(nette bulduğum örnek sınavlarda gördüklerim bunlar). Özellikleri, formülleri kısaca açıklayabilecek bir kitap şart gibi. Özellikle bendeki geometri uçmuş. Sayısalcı olduğum için bir de Sözel-1'i çözeceğim ama Türkçe konusunda denemeler yeterli olur kanaatindeyim.