evet arkadaslar süper bi genc defans tanınan bi oyuncu gabriel tamas
fizikse teknik ve zihinsel özellikleri süper bir rumen oyuncu
resim asagıda
http://img324.imageshack.us/img324/5030/tmasif0.jpg
Printable View
evet arkadaslar süper bi genc defans tanınan bi oyuncu gabriel tamas
fizikse teknik ve zihinsel özellikleri süper bir rumen oyuncu
resim asagıda
http://img324.imageshack.us/img324/5030/tmasif0.jpg
WAi be Bu Adam Bi Ara GS De oynamı$tı ÖzellikLer full+full qüseL Oyuncu Saolasın Karde$ Denemek LazIm..
eywallah paylasmak için burdayız
Güzel oyuncu kardeş teşekkürler
nengomashe -zimbabwe ülkesi.çok kaliteli bir DM.değeri 500 $ tavsiye ederim.
biz bu adamı niye sattık ki:D özellikler uçmuş yaw geri almalı bunu..
Azar KaradaŞ
necati'yi al bence. Ozgurcan'i da almayi dene super bir gol makinesi oluyor ilerde:D
serkan gedik
abicim giriyosanız yorum yapın iyimi kötümü diye :D
boyle bi liste cooooook goruldu cok
yinemi sen ya kop git be kardeşim senin listen bu bak aşağıya yazıyorum
ronaldinho,lampard,gerrard,drogba,pirlo,kaka,shevc henko bak bunlar senin için hadi yine iyisin kereta :DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
arkadaşım aldırma sen arkadaş FM yi yalamış yutmuş heralde ondan böle yapıyo:D
emeğine ellerine sağlık..
eline saglık kardes baya bi ugras mıssın saol...
efet süper adam
:) Defans=vİncent Kompany,pİeter Collen,zonneweld,iraola Orta Saha=rİcardİnho,zvonİmİr VukİÇ,fernandao,tcho Forvet=zİgİÇ,kerlon,luİzİnho,alex Ambrossİnİ,falcao,pedro Junİor Şİmdİden Yorumlar İÇİn TeŞekkÜr Edİyorum Herkese Bol Fm Lİ GÜnler Umarim Yararim DokunmuŞtur:)
bunları hepsi biliniyor ama yine de teşekkürler
hiç bi yararın dokunmadı kardeş 10 tane oyuncu yazmışsın benim listeme bak 75 kişi var ;) ama yinede düşünmüşsün sağol bide bunların çoğunu herkes biliyor zaten :D
iraola, pieter kollen, fernandao, tcho, luizinho, alex ambrossini ve pedro junior u herkes bilmeyebilir
işe yarar ya oyuna yeni başlayanlar için( ben) güzel bi kadro
benim bilmediğim oyuncu olmadığı için hiç bi listenin yararı dokunmuyo babacanlar kusura bakmayın :D
böyle bi liste görülmedi başlığı altında verilen listeye bakın ve yorum yapın arkadaşlar;);)
böyle bi liste görülmedi başlığı altında yazılan listeye bi bakın ve yorum yapın ;)
bu oyuncuları bende biliyorum ama mesela oyunda ilerlerken hatırlamayabilirim ama kompany, kerlon ve zigic konusunda haklısınQuote:
Originally Posted by piton89
Kardeş yeni başlayanlar için ideal oyuncular.Ellerine sağlık
bundan iyi liste var
arkadasalar örneğin ronaldinho nun gerçekteki gibi çalım atması için ayarlarını nası yapmam lasım önerilerinizi bekliom???
bende başlıgı görünce kimsenin bulmadığı yepyeni keşifler falan zannetmiştim neyse yinede saol kardeş ezberimiz güçlendi :)
yaratıcılık serbesliğini fazla yap.şova başlar
kadro guzelde arkdasım bisi sorcam
benim versiyon 6.0
6.0.3 nasıl deistircem acaba cwp verirseniz sevinirim
kardesim yapiom gene öle sürekli çalım atmıo ok falanmı çıkarıım yoksa hangi mevkide oynatıım roanldinho yu en zewk aldıım şey bu çalımda kardes:))
Arkadaşlar eleştirirken de düzgün eleştirelim lütfen. Hiçbir işe yaramadın gibi acımasız yorumlar yapmayalım :) Güzel paylaşım olmuş bence . Pek bilinmeyen birkaç oyuncu var. Ellerine sağlık...