Ulan sen hadi Negredo'yu çıkaracaksın onun yerine niye forvet almıyorsun be adam.Hadi kaleye kadar gidiyorsun golü kim atacak ? Ben seni İspanya teknik direktörü yapan adamın aklını seveyim.Bir elensinler de ben o zaman göreceğim Del Bosque'yi
Printable View
Ulan sen hadi Negredo'yu çıkaracaksın onun yerine niye forvet almıyorsun be adam.Hadi kaleye kadar gidiyorsun golü kim atacak ? Ben seni İspanya teknik direktörü yapan adamın aklını seveyim.Bir elensinler de ben o zaman göreceğim Del Bosque'yi
ayağına çarptı da tartışmalı pozisyon vallaha.
Varela'yı anca 112de alıyor.Anca itiraz etmesini bilir Bento.60da filan alsa kesin gol atardı Varela.Hatta simdi bile atarsa şaşırmayın.
Son yillarda iyice Ego sahibi olmaya basladi bu teknik adamlar. Forvetsiz takimi olur :)
Göründüğü üzere İspanya'da işe yaramıyor Emir.
Edit: Ayrıca bu milli takım yanı kulüp değil.Forvetsiz oynamak için futbolcuların bazı özelliklere sahip olması gerekir eğer sahip olduğun oyuncularda öyle bir özellik yoksa transfer yaparsın ama milli takım da öyle transfer yapma gibi bir şansın da yok.Elinde ne varsa öyle oynatacaksın.
Forvetsiz takım olurda izleyici ne kadar zevk alır orası meşhul. Bilmiyorum birtek benmiyim ama top İspanya takımı ayağındayken ben zevk alamıyorum izlediğim maçtan. Yunanistan 90 dakika defans yaparkende sinir oluyorum onu da savunmuyorum yanlız forvetsiz 6 orta saha ile maça çıkmak ilginç ya.
Sonuçta işi bitiricek adamlar olmalı sahada. Kaleci mi gidip gol atıcak. Orta sahalarda atar tabi ama bilmiyorum benim hiç hoşuma gitmiyor.
"düdüğüne sağlık" ne demektir ya :)
penaltıları izlemeye bayılıyorum çok iyi oldu :D
oliveira serseri bir kurşun gibi dolasip duruyor yaptigi hicbirsey yok.Bosuna girdi ya.
Penaltilarda ispanya turlar.
hangi takımın penaltıcılarında solak çoksa o takım kaybeder penaltıları
yorumları okuyorum da türkçe katliamı yapılıyo :D
Patriciioooooo
İçime dogdu. :D
aman aman alanso kaçırdı moutinho da kaçırdı inanılmaz :)
Hadi Patricio bir daha
Bu gidişle penaltılarda da gol olmayacak :D
şu ana kadar sağ ayakla vuran olmadı sanırım
Pique kaçırır bence.
Son anda. :D
Ulan Ramos :D
Bruno sert vurur.
Al işte ya.
Hay balına İspanya..
Bu Fabregasin Arsenaldan sonra sansi hep yagver gitti :)
Ronaldo'yu sona bırakmayacaktı.
Ulan Ronaldo'yu koymuş sona adam penaltı atamadan elendiler.Bence yanlış yaptı.Her zaman tercihim en iyilerin ilk atması.Çok koymuştur bu olay Portekizlilere.