Yeni güncellemeden sonra çevrimiçi kariyerde yavaşlama oldu. Güncellemeden bir gün önce yoktu ama güncellemeden sonraki ilk denememde kağnı gibi yavaşladı oyun çevrimiçi kariyerde. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Printable View
Yeni güncellemeden sonra çevrimiçi kariyerde yavaşlama oldu. Güncellemeden bir gün önce yoktu ama güncellemeden sonraki ilk denememde kağnı gibi yavaşladı oyun çevrimiçi kariyerde. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Var hocam aynı sorun bende'de var
Arkadaslar pozisyonların ve oyuncu profillerin eskiden alıstıgımız gibi olması için ne yapmalıyım ?
Birkaç dosyası değiştiriyorduk galiba, yardımcı olucak birileri var mı ?
Bahsettiğin isimlerinin eskisi gibi olmasıysa ;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110925
güncellemeden sonra oyunu bir kere oynama fırsatım oldu ..
2 maç yaptım.
2 maçta toplam 3 kırmızı kart gördüm.
5 oyuncum en az 4-5 hafta olmak üzere sakatlandı.
karşılaşanlar var mı benden başka ?
yoksa bu bir tesadüf mü ?
Ben Şanlıurfaspor ile sezonu bitirmek üzereyim ve sezon boyunca pek çok oyuncum en azı 3 hafta olmak üzere sakatlandı ve gene nereden baksan her üç maçta bir kesin bir oyuncum kırmızı kart görüyor. Ligin genelini kontrol etmedim ama büyük olasılıkla en çok kırmızı kart gören ekip benim takım.
Dünyadaki tum youth intake olaylarina nerden bakiyorduk :(
Hangi taktikle oynuyorsunuz. 4-3-3 oynuyorum ama en kötü takımdan bile 5 gol yiyorum
Oyun ust menusundeki "Buyutec" ile "FM" arasindaki oka basiyoruz; Transferler - Dunya dedikten sonra gelen sayfanin sol yukarisindan "youth intake" diyoruz.
Ben regen tarihlerine gore kendime not olusturdum, her sene de hatirlatma koydum, regenler ciktigi zaman mesaj geliyor, "x tarihinde, y ulkesinden regenler cikti" diye. Tavsiye ederim. ;)
Su sekilde;
http://n1311.hizliresim.com/1h/x/v05gd.png
kac senedir bu oyunu oynarim , bu kadar zor (abartili ve gereksiz) bir mac motoru gormedim , fiorentina yi napoli ile deplasmanda 5-1 yeniyorum geliyorum evimde cagliariye domine ettigim macda 1-0 yeniliyorum , deplasmanda City i 3-1 yeniyorum evimde veronadan 1 korner 1 kontradan yiyip 2-0 yeniliyorum , evimde Roma yi 4-0 yeniyorum deplasmanda udineseden 2 yiyorum , hic bisey anlamadim bu motordan , hic bir sekilde taktik oturtamiyorum , Allah hayir etsin ne diyiyim artik
Maç motoru son update ile birlikte ciddi şekilde düzeldi. Hala daha çok fazla direkten dönen top var. "Clear Cut Chances"'ın gole dönüşme olasılıkları düşük. Bir başka sorun ise sakatlıkların çoğalması. Bunların dışında herhangi bir eksiklik göremiyorum an itibariyle.
sakatlıklarla ilgili teknik ekipten gelen açıklama ortalamanın altında olduğu yönünde. sanırım burada parma örneğini paylaşan arkadaş bug forumunda durumu bildirmiş. gelen cevap ise gerçek hayatta bir ligde rastgele bi anda ortalama 80 futbolcunun sakat olduğu fakat bunun oyunda 65 civarında kaldığı yönünde..
tabi bence tek kriter bu değil. maç esnası- antrenman sakatlığı dağılımı, sakatlıkların biçimi ve süresi vs. de önemli...
pace'i 12 olan adam bile derin defans uygulamama rağmen savunmanın arkasına kaçıyor
normal tempo kısa pas
demek ki favori olduğunuz maçlarla ilgili bi sıkıntı var... muhtemelen defansınız fazla önde veya orta saha ile defans arasında çok mesafe var. rakip hızlı atağa kalktığında önlem alamıyorsunuz...
her maça aynı taktikle çıkmak bu seride pek sökmüyor gibi geldi bana...
Yeni sezonda 17 resmi maç yaptım. 24 tane direkten dönen topum var. Hayırlısı bakalım. :D
Sakatlıklar biraz abartılı derecede geldi bana, onun dışında bir önceki versiyona göre oldukça iyi duruyor oyun.
soyle bir liste var, o listeye gore not olusturdum. FM13 diyor ama 14 icin de ayni tarihler gecerli. Her tarih icin bir not olusturup, hatirlatacagi tarihi ve hatirlatma sikligini ayarladim.
Mesela 8 mart tarihi icin, "Croatia, France, Germany, Greece, Hungary, Israel, N. Ireland, Russia, Scotland, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales" yazdim. O tarih gelince her sene, bu ulkeleri hatirlatiyor.
Yeni karıyer açmama gerek yok değil mi ?
iyi 2020 ye kadar gelmiştim gitmeyecek yanı oyun :)
http://www.footballmanagerstory.com/...ayer-movement/
Konuyla alakası yok ama bu linkteki taktik rehberini çevirebilecek biri var mı. Güzel bir şeye benziyor.
takip listemdeki oyuncuların potansiyelleri bir yıldız artmış bende. değişmeyenler de var ama çoğu öyle.
Belki benim taktiğimde sıkıntı vardır ancak 3-4 senedir Atalanta ile ligi domine etmiş,CL'de çeyrek/yarı finallere ulaşabildiğim bir kariyerim var.
Kale ağzında hâla olur olmadık goller kaçıyor,vurmak yerine geriye falan çıkartıyor oyuncular.Beklere önem vermeleri iyi olmuş,ama kanat oyuncuları aptallaşmış bu sefer de.Orta açmak yerine kaleye dribbling yapmaları,topu tutup geriden gelen rakibi beklemeleri ve olur olmadık yerde topu kaybetmeleri gözüme çok çarptı.
Bunların dışında gözlemleyebildiğim kadarıyla oyuncular pas tercihlerinde çok sık hata yapıyorlar ve direkten dönen toplar malesef düzeltilememiş.Eski sürüme göre daha iyi ama hâla eksiklikler var,sahada gördüğüm oyunun seyir zevki sıfır oluyor.Goller anca duran top veya arka direğe gönderilen toplarla geliyor.Güzel ve şık goller,organize ataklar çok nadir görüyorum.Son update ile anca adam olur gibi geldi bana.