Donalım sonra :D
Printable View
Donalım sonra :D
Ben maç organizasyonuna girişmem, okula zor uğruyorum bir de halı saha için mi gideyim oralara.
Maç dışında her şeye tamamım.
naz yapmayın be.
Sen de mi Brütüs etkisi yaratacak Serkan ama maç olayı zor aga.Organize etmesi zor,heleki soğukların başladığı şu sıralar.Geriye bir tek seçenek kalıyor o zaman.:icon_biggrin:
hava soğuk yav maç yapılır mı bu havada :n::n:
biz kiiii karda maç yapmış. gaza gelirseniz.
PES 2011 :icon_cool:
Pes mi ? :icon_eek: Ondan sonra da resmi yemek yeme yerimize gideriz.:icon_smile:
pizza hut turksportal istanbul buluşmasını sunar.
21.yüzyılın İstanbul'unda hala pes oynayalım diyenler var.Pessssssss vallahi.
:icon_biggrin:
bizim maça gidelim :) ordan da yimek yeriz:) ha şemsi, ha oğuz,:D
Buluşmayı sabote edeceğim.
Abi sen gel de sabote olsun yeter :)
saat uygun zamanıma denk gelirse, hava güzel olursa, avrupa yakasında olursa ben de gelebilirim belki.
Ne sizin maçı ya, sizin maça gideceğime başka şehrin buluşmasına giderim daha iyi. Hem niye sizin maç? Gidin buluşun gidecekseniz gidin, beni karıştırmayın, beni karıştıranı çorbaya çeviririm.
Hadi tamam buluşma yapalım madem de, uleyn hava soğuk diyorsunuz, yok maç yapamam diyorsunuz, e ben ne ayarlıyayım size.
ya sen maç ayarla hepsi nazlı bunların.
madem öyle Galatasaray maçına gidelim, bir nevi tarafsızlık olur :n::n:
önemli bir işim olmazsa bende gelirim ama maç falan yapmam ha :) :)
maça gidilecekse de fener maçı olsun daha mantıklı duruyor :)
bi' cacık olmaz artık buradan. :u:
Şu an Sekoylan sinemadayız (Eyvah Eyvah 2) Serhat bizl kendi çağırdığı halde ekti, bir de üstüne üstlük naparsanız yapın dedi, Serkan yataktan kalktı geldi burda paşamız orda keyif çatıyor.
Yazık vallahi yazık...
tabi tabi aynen oğuz'un anlattığı gibi oldu. biletleri aldım. bunları aradım ardından biletleri görevliye ''2 şişko gelecek görmemen imkansız onlara verirsin bunları'' diyerek verdim ve oradan uzaklaştım.
Seninle artık tartışmaya bile girmiyorum.