9'da 3 yapmışım :(:(:(
Printable View
9'da 3 yapmışım :(:(:(
Şu hepsine 1 oynayamama kuralı kaldırılmalı
Bu haftaya 3'te 3 ile başladım. Gerisi de iyi gelir umarım.
7'de 6 oldu. Bu sezonun kendi adıma en iyi puanını alacağım sanırım.
7'de 2 woww :n:
7'de 3 ile kötü gidiyorum şu an. Yarın 2'de 2 yapmak lazım; yoksa liderken, bir anda epey gerilere düşeceğim.
7 de 3 yarın 2 de 2 yapar liderliği korurum
7de 5 yapmışım yanlış hesaplamadıysam
6'da 4 yapmışım Fener son dakika da atmayaydı 6'da 5 iyi puan kaldırırdım ama şu son 2 haftadan sonra ilaç oldu bu gidişat yarın ki 2 tahminim de gelirse güzel olacak.
8'de 6 yaptık bugün 2'de 2 yaparak.Eskişehir'i kaçırmasaydım haftanın lideri olabilirdim şuan ne olur bilemem ama kazançlı bir hafta olacak benim için. :)
9/2 cok kotuyuz :D
Şöyle bir baktımda Di Canio 7 tahmin bilmiş 6 tahmin bilen de 1-2 kişi var lider olabilme ihtimalim var BJK ve Antep maçlarından gelecek puan önemli.
9'da 3. Beşiktaş gibi, ben de 4 haftadır toparlayamadım kendimi. İlk 10'da kalırsam iyi bu hafta! :s7: :icon_confused:
Stancu'nun 85. dakikadaki golüyle 5'te 5 yapamadım. 5'te 4 gidiyorum şimdilik..
Şuan için 5'te 4 gidiyoruz. :)Quote:
Fenerbahçe - Gaziantepspor 1,
Sivasspor - Erciyesspor 1
Karabükspor - Antalyaspor 1
Elazığspor - Gençlerbirliği 2
Akhisar Bld. - Beşiktaş 0
Fener ve Sivas'a herkes oynamış yoksa bende oynayacaktım 2'sinden birisi 0 olursa puanı kırarız diye 2'sine de 0 girdim olmadı. :( 5'de 1 ile başladık Akhisar'da yemeseydi iyi olacaktı kalan 4 tahminim gelirse güzel olacak hele Trabzon yenerse bayağı bi puan gelir.
Bu haftaya da bomba gibi girdim. Sanırım 5'te 4. AKhisar Bld. kazansaydı 5'te 5 olacaktı.
Çoğunluk 5/4 yapmış. Ben 5/5 ile girdim. Kesin kalan 4 maç yatar 5/9 ile biter :n:
5'de 2 ile Kötü Başladık Yine :( Aslında Dün 2'de 2 Yaptık Bugün Oynanan 3 Maçta Bizi Ters Köşeye Yatıran Maçlar Oldu :uzgun:
8/8 devam ediyorum. Kasımpaşa'ya kaldık.
9/9 yaptım bu hafta yanılmıyorsam kendim bile şaşırdım :n:
Biraz toparlayabildim nihayet! 9'da 6...
Gapadık dükanı gardaş. furkan58 pörfek yaptı ya la.
Epey yüksek puan var bu hafta.
Durdum durdu oyuna damgayı vurdum heralde :n:
Bu hafta maçlar kolaydı heralde herkes baya bilmiş.
10. haftayı 9'da 6 ile tamamladım. Bugünkü maçlar baya bozdu. Maç başlığında Gençlerbirliği'ne oy atmıştım ancak 0 vermişim tahminde. 1 verdim diye aklımda kalmıştı. Antalya ise evinde Kayseri'ye takıldı. Yinede fena sayılmaz.
Bu Hafta Fena Değildik.
Genel Olarak Değerlendirirsek;
Akhisar - Rize, Beşiktaş - Karabük ve Gençlerbirliği - Eskişehir Maçları Tahminlerimi Yakan Maçlar Oldu
9'da 5 fena değil.
Düne kadar 6'da 5 ile gidiyordum ama dünkü 3 maçta yattı. 9'da 5..
İsteyen katılabiliyor mu?
Bu hafta derbiden tuttum tüm maçlar zorlu sürpriz aramak lazım gibi.
2 haftadır tavan yapıyoruz sessiz sedasız yaklaşıyorum :n:
2 haftalık yükselişim sayesinde, zirveye yeniden ortak olmuşum :)
bi 20 puan alıyoruz bi 5 puan bu gidişle ilk 10u koruyamayacağız
Fener'de kazanırsa 9/6 ile kapatıyorum haftayı.
9/5 yaptım ben de.
Bu hafta BaGa TaRKaN birinci olacak galiba :)
5/9. İdare eder bu hafta da.
8'de 2 nedir yahu?! Kendimi esefle kınıyorum.
5 Büyüklerin Maçlarını Doğru Tahmin Etmemize Rağmen Anadoludaki Diğer Maçlar Sürprizlerle Geçildi
Özellikle Kayseri'nin Bir Türlü Kadro Kalitesini Yansıtamadığı Sezonda Yine Hüsran Yaşadı Akhisar Geçen Sezon Kaldığı Yerden Devam Ediyor.
Gaziantepspor Sergen Yalçın ile Müthiş Hava Yakaladı ve 2 Haftada Altın Değerindeki Puanları Hanesime Yazdırdı.
Antalyaspor, Evinde Kolay Kaybetmeyen Sivasspor'u Deplasmanda Net Skorla Geçti.