Burası yönetici doldu baya gömlekleri ilikleyin beyler hazır ola geçiyoruz :D
Printable View
Burası yönetici doldu baya gömlekleri ilikleyin beyler hazır ola geçiyoruz :D
ve aleykümselam.
kesin birimizi öteki aleme götürecek azrail yoksa bu vakitte niye gelsinkine :D
şey ben taö çıkı... kem küm,hık mık :D
oha gömlek mi ceket olmasın :D
Ben zararsızım :n: genede rajona ters yapmayın :n: :n:
Bu sıcakta ceket mi giyilir kısa kollu gömleğin düğmelerini iliklicez heralde :DQuote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
Hoşgeldin azrail. Biri kandilimizi kutlamıştı sanırım , teşekkürler ben de herkesin kandilini kutlarım....
evet tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.bununla ilgili sabah bir başlık açacaktım zaten ama şimdiden kutlamak güzel oldu.sonuçta pazar başladı.
bu arada acıkan arkadaşlar konyalı olarak etliekmek+ayran benden.
buyrun afiyet olsun :n:
http://www.investinkonya.org.tr/etliekmekb.gif
Bütün Müslüman aleminin bu önemli gününü kutlarım.
kandiliniz mübarek olsun!!!!!!!!......
Abi ne yaptın yahu gece gece yiyemeyeceğimiz şeyleri gösterme mazallah canımız ister sonu kötü olabilir...:n: :n: :D:D
Kandiliniz Mübarek Olsun !
Patlar felan :( :n: :n: ama ben yemem abi düğün vardı karı komsunun samimiyizde orda yiye yiye gınağa geldi mi ne derler işte ondan :n:Quote:
Originally Posted by sekopej
Ya Ömer abi naaaaptın öyle..Gece gece olur mu hiç böyle..Kafiyeli oldu yahu:n:Nerden bulalım şimdi biz etli ekmek+ayranı,canım nasıl da çekti şimdi,olsaydı da yeseydim,neyse ben hayal edeyim,herkesin kandili mübarek olsun,bu arada bugün ne kandili arkadaşlar??
mirac kandili
peygamber efendimizin mucizevi bir şekilde mescidi aksayı ziyareti ve ardından melekler ve hiçbir peygambere görmenin nasip olmadığı sidretül münteha adı verilen makamda Allahü Teala hazretleri ile görüşmesini temsil eder.
yarın bununla ilgili ayrıntılı bir konu açarım.ilgilenenler okuyabilir.
Ohh afiyet olsun valla biz yine gidip ekmek arasına bişeyler doldurup onu yiyecez galiba...:DQuote:
Originally Posted by AzraiL™
neyse etliekmek üstüne siz soğuk bir su için bari :D
http://sp.ibb.gov.tr/WebPortal/tr-TR...diyebardak.jpg
arkadaşlar hepinize hayırlı geceler,daha sabah erken kalkıp pilava(düğün yemeğine yani :D) gidecem,akşam maça gidecem falan feşmekan,biraz dinleneyim bari :D
tmm kid ii geceler
Güle güle Ömer abi,etli ekmeğin yerini tutmaz ama ben taze fasülyeyi ısıtıyorum:n:
Çok tehlikeli abi gece uyurken gaz sızıntısı olur Allah göstermesin bu mübarek günde başına bişeyler gelir :DQuote:
Originally Posted by physicist87
Valla ben de acıktım yav ekmek arası yoğurt ya***aktım ama ekmek yok sadece yoğurta kaldık napalım :D
İyi geceler abi, araya pilavı da soktun valla iyice canımızı çektirdin:D Ben de mutfağa doğru yolayım bakalım neler bulacaz:n: :n:
ben açım ewde kimse yok dolap boş her yer doğal olarak kapalı :D
Seninki daha zormuş be...:D Ekmektemi yok aç karnına boş ekmek çok tatlı geliyor valla bazen..::DQuote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
yok yok hiç bişi yok akşam yemekte bitirdim 1 ekmeği geceyi düşünmedim 3-4 tane çikolata war onları yesem acaba bişi olurmu :D ?
zora gelirse tatlı olur :n: ama en güzeli kebap yemek yada iskender sık sık yaparım :n: gel senide götürüyüm diycemde hem gece hemde dişim ağrıyor :n:Quote:
Originally Posted by sekopej
Ramazan'da olsak sahura kadar devam ederdi bu muhabbet heralde :D
Neyse kuşlar saatler gösterirken 02:55'i
Dick'in uyku zamanı geldi -ne yazdım be :D-
Yahu biz açız bu saatte yiyemeyeceğimiz yemekleri sözlemeyin diyoruz sen kebab diyorsun yahu:D Ben bi şekilde gidip midemi dolduruyum açlığımı bastırıyım yoksa dayanamıcam burda....:D:D
İyi geceler. Valla benimde yatasım vardı. Hatta yarın 10 da basket maçı var ona kalkmam lazım ama yatamıyorum işte...:DQuote:
Originally Posted by dick
Merhabalar...
ben om maçı oto matikman kacırdım zaten dün 3 de yattım 17:00 de kalktım :n: :n: yaz uykusuna yattım :n:
ii geceler dick!!!...
Aygün sen kafanı yorma önemi var mı bilinmez ama benim gözümde ciddi bir adamsın artık. :)
Büyüdün mü nedir? :p
Yunus sen hala şokta mısın?