En azından bilet almış yahu...
Printable View
En azından bilet almış yahu...
Yarın saat 15'te söğütlüçeşme metrobüs durağının orada buluşacağız.Takılacağız kendi aramızda,muhabbet vs.Gelmek isteyen olursa katılabilir.
Şemsi abi ben gelirim belki :D
Belkisi yok gelecek olan söylesin. Ona göre plan yapalım.
Anadolu yakasında takılacağız.Geleceksen haber ver Özgür.Ona göre seni bekleriz buluşacağımız yerde.
Ben bütün açıklamaları Başğan a yaptım, o benim basın sözcümdür. :)
Kadıköy'de buluştuk (nerazzuri,Bursaspor,barahir ve GeNç KaRTaL) ve buluşmamızın tamamını resmi yiyecek mekanımız Pizza Hut (sınırsız menü .D)'ta geçirdik.Bir 4-5 saat falan oturduk sanırım.Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin maçlarını seyrettik,yedik içtik,muhabbet ettik.Güzel bir buluşma oldu.Buluşmadan tek kare ise:
http://img41.imageshack.us/img41/9379/img0151tm.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Ben size dedim harçla destekleyelim ama olmadı.
Serkan abi yine biriktirmiş kenarları :n::n:
Artık rutinleştiği için fazla resim çekmiyoruz :) Çok güzel bi gündü benim için.. 2 haftalık sınav stresini çok güzel attım..
Fenerbahçenin galibiyeti ve trabzonun puan kaybı da ayrı bi keyif verdi :)
Valla artık buluşma diye yazma gereği duymuyoruz rutin oldu bizim için, ancak bir mega buluşma yaparsak onda resim vs. koyarız.
Pizza Hut rekorum 17 Dilim. Geçen oldumu buluşmada:)?
Ben geçmiş olabilirim saymayı bıraktım bir süre sonra.
Sayma olayına girsek kesin geçerdik bu gün :) sohbetle ne kadar yediğimin farkında bile değilim...
Hay maşallah :D ben onu yedikten sonra 2 gün yemek yiyemedim
yeni başlığımız hayırlı olsun :n::n:
İşte şimdi sevdiğim dilden konuşuyorsunuz:n:
Havalar yavaş yavaş düzelmeye başlamışken 19 Mayıs da tatil olduğundan bir halı saha maçı düzenlense ne güzel olur. :)
Kimler gelebilir veya gelmek ister.Eğer istek çok olursa ona göre bir maç ayarlayabiliriz.
17'sinde doğum günüm var.19'unda parti düzenlerseniz katılırım.
gelirim ama oynamam :)
Konuyu uplayalım.
Bir halı saha maçı iyi olur gibi. Bende 4 senedir gelemediğim şu buluşmalardan birine gelmiş olurum. :D
Bizim ekipten bir açıklama gelmediğine ve bu konu öksüz kaldığına göre ben açıklama yapayım.
İstanbul'da bildiğiniz gibi bizim bir kemikleşmiş ekibimiz var. Batuhan, Eren, Mehmet, Serhat, Serkan, Yağız ve Ben'den oluşan bir yapı, biz normal zamanlarda da buluştuğumuz için bunları buluşma olarak buraya yazmıyoruz. Mesela Serkan'la Ben neredeyse her hafta buluşuyoruz.
Bundan sonra genel bir buluşma yapar mıyız? Doğrusunu söylemek gerekirse biz eski isteğimizi kaybettiğimiz ve çevresel faktörlerin olaya dâhil olabilme olasılıkları olduğu için biraz soğuk bakıyoruz ama çok geniş katılımlı olmasa bile bir buluşma ayarlayabiliriz.
Hele bir tatile girin de bakarız sonrasına...
Konuyu hortlatalım biraz :D Var mı buluşma yapmak isteyen, uygun olan. Bir PES-FIFA organizasyonu olsa mesela :)
Hiç evden çıkasım yok :D
Aslında canım ne zamandır Pizza'da çekiyor ha.:icon_biggrin: Varsa gelecek olan takılabiliriz.
valla hafta sonu iyi gider bir pizza :D
Pizza Hut sınırsız kampayası devam ediyor mu acaba? :icon_biggrin: Ne zamandır gitmiyorum çünkü.Orada takılıp,sonra Playstation oynamaya gidebiliriz.Veya tam tersi.:)