mrb arkadaşlar maliyeti 5 milyon doları gecmicek olan wbl önerileriniz nelerdir?
2006-2007 sezonu bitiyor uefada final oynadım türkiye kupasını aldım şampiyonluk icin 2 macım kaldı o bölgede can arat orhan ak ile idare ediyorum teşekkürler.
Printable View
mrb arkadaşlar maliyeti 5 milyon doları gecmicek olan wbl önerileriniz nelerdir?
2006-2007 sezonu bitiyor uefada final oynadım türkiye kupasını aldım şampiyonluk icin 2 macım kaldı o bölgede can arat orhan ak ile idare ediyorum teşekkürler.
Malik fathi ama 5M$ gelirmi emin değilim belki biraz daha fazla ister bi de mehmet sedef-beşiktaş
Marceloyu al.Mükemmel bir adam genç yetenekli.Sana fotosunu da atıyım.
http://img241.imageshack.us/img241/5...celotd4.th.jpg
Ben 4.8 milyona aldım serbest kalma maddesi vardı.
forvete vucinic yeni aldım kaliteli amr aml lazım beşiktaşda ikinci seem 19 milyon$ bütçem var
Sola babeli al sağa uğur yıldırımı toplasan 7 milyona patlar sana.
Kardeş bence sola montolivo sağa da rafinha.....
Kardeş olmazsa d lc var.Al onu wb/l antrenmanı yaptır....
Olivier Deschacht
kardeş benim bildiğim mehmet sedef var
uğur yıldırım sağa
bonanni sola
saga Lawrance sola Barrientos
sağa rafinha aldım ancak adam 6 ay sonra gelecek sola iyi bir transfer gerek birde yıldırayın kulubü ile anlaşıyorum adam gelmek istemiyor ne yapabilirim
sola hakan yakinı al cooook güzel oynuyo.hemde ucuz
sağa carlos magno sola sezer öztürk
sağa münihden ayrılan ali karimi aldım iyi çıkar mı acaba??
arkadaslar ben kızıl yıldızı aldım.zigic sezonu kapattı pablo vitti nin yanına cabuk be hava topuna hakim bi adam biliyorsanız söyleyin ben vagner love yada andrey arshavin i düşünüyorum
aml için sana porto da oynayan anderson u öneririm.Bu adam mükemmel al pişman olmazsın.Ayrıca ileride brezilya milli takımdada oynuyor.
Sağ bek olarak Carlos Mango, Mehmet Yozgatli, Serhat Akin ve Deniz Baykaray'ı öneriyim.
Sol bek olarak Farfan, Kemal Aslan, Sezer Öztürk, Tuncay Şanlı, Özgür Erman'ı öneririm.
rafael sobis i al fayda bi oyuncu olduna inanıyorum.
sobisi liverpool transfer etmiş pahalı 18mn bnm bütcem 10mn
vucinic,kerlon
yıl kaç?
özgürcan ya da caner erkin e de bak
postiga olabilir belki
kerlonu kaçırma
Hava toplarında en iyi 2 isim llorente ve samaras.
Samaras biraz daha ucuz ama mükemmel bir oyuncu llorente'yi hiç almadım ama özellikleri çok iyi öveni de çok.
Bu oyuncuyu biliyorum sitedeki çoğu kişi söylüyor yabancı kontenjanım boşaldığında transfer edeceğim inşallah o zamana kadar kötüleşmez.Teşekkürler ;)Quote:
Originally Posted by draculord
suan trabzonspor un basındayım..ligede aslında bjk yi 4-0 yenerek iyi bir baslangıc yaptım fakat takımımın sol açık tarafı bir hayli kötü..bana acilen bir sol açık söylerseniz(yabancı)cok sevinirim...tabi trabzonspora gelebilecek bir tane...:)
başlık yanlış kurallara aykırı
konunun yeri yanlış
bu sebeplerden dolayı yazamam bunları düzeltirsen yazarım konunun yeri oyuncu platformu
palermo diye bir konu var orda bir sürü sol açık var fm olaylar bölümünde
Evet llorente süper.Ama samaras hava için daha etkili....
Az önce bana gol attı.:mad:
elvir baliç seni 1sene idare eder hem türk statüsünde al.
fabio grosso süper ama gelirmi bilmem ?
kemali al fbden getirebilirsen yabancı diyosan illaki brezilyanın u 19de çok iyi oyuncuları var
mark gonzalezi öneririm
cesar peixotoyu al hem trabzona gelir hem ucuz hem de orayı doldurur.
Quote:
Originally Posted by Zizou
o adam ilk seneyse hayatta gelmez.
yasin karaca-sezer öztürk
sol sezer öztürk sağ serhat akın
sezer ötürk........
kesinlikle sezer öztürk......
Elinizdeki alternatiflerin bittiqine emin olmadan transfer yapmayın derim ve unutmayın alternatifler asla bitmez iste örnekler...
http://img125.imageshack.us/my.php?i...05m3051lp1.jpg
http://img335.imageshack.us/my.php?i...05m3052vb3.jpg
Benim de sol kanada ihtiyacım vardı ama transfer bütçem yoktu.Bekçi Volkan'la idare etmeye karar verdim ve pişman olmadım.Sonraki sene Ze Roberto'nun serbest kalacagını öqrendim ve imza attırdım çünkü yine transfer bütçem yoktu bunu da bedavaya kapatmıs oldum.Sonraki sezon transfer bütcem olunca Grosso'yu aldım ve Avrupa'da yılın 11'ine qirdi.Paran varsa tavsiyem ama Volkan Bekçi uzun süre idare eder...
kardeş mauro espositoyu al süper hemde gelir
sol sezer öztürk sağ mario santana deniz baykara
matias emilio DELGADO al o adamı bu arada gökdeniz n'oldu???