Ben en son onu Kadıköy otobüslerine doğru yönlendirdim. Bulmuştur heralde :D
Printable View
Güzel bir buluşma oldu benim için. Zahmet verip bu soğuk günde gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim, ayaklarına sağlık.
Şemsi ile daha önce görüşmüştük zaten ama Görkem, Muhammed, Cihan ve Taylan ile de ilk defa görüşme tanışma fırsatımız oldu. Birbirini ilk defa gören bir grup içerisinde yabancılık çekmemek güzeldi. :)
Tophane'de maç seyrederken maçın seyircisiz olmasından mütevellit tribünlerden yükselen kadın çığlıkları yakamı bir türlü bırakmadı. Zincirlikuyu'dan metrobüse bindiğimde ne göreyim. Maçtan çıkan kadınların yarısı metrobüste. Vızıltı yol boyunca devam etti. :D
Velhasıl bütün arkadaşlarımla tanışmış olmaktan dolayı oldukça keyif aldım. Umarım tekrar buluşup görüşürüz arayı soğutmadan. :)
Buluşma her zamanki gibi çok eğlenceliydi.Çok keyif aldım.Gelen herkesin ayağına sağlık.:)
daha sık yaparız inşallah. çok iyi vakit geçirdik.
22.30'da bende vardım eve.
Çok eglenceli bir bulusmaydı gerçekten. Bir cok kisi birbirini ilk kez görüyor olmasına ragmen hiç kimse yabancılık çekmedi. Eglenceli, güzel bir gündü.
Tophane'de macı izlerken gerilim dolu anlar yaşadık... Emre abi ile Görkem abi arasında gerçeklesen tavla karsılasmasının sonucundan hiç bahsedilmiyor neden acaba ;) :D Ayrıca maç tahminim az daha tutacaktı :(
Çogu fotografta tipler fazlasıyla kayık çıkmış. Dogallıktan ötürü olsa gerek. ;) Ayrıca Emre Abi gizemini korumaya devam ediyor :n:
Son olarak, gelen herkesin ayagına saglık. Herşey çok iyiydi. En kısa zamanda tekrarlarız umarım..
Troll ayağına Mr Barto'yu yine göremedik. Tavlada yenildi herhalde Barto.
Ben söylemeyeyim Emre abi söylesin.
Off hala her yerim nargile kokuyor :D
Sigara içilmez yazısına ragmen nargileden cok, sigara içiliyordu mekanda be Cihan :D
Tavlada Görkem'e 5-0 yenilerek nasıl bir tavla master olduğumu gösterdim. :) Bahane bulmak gibi olmasın ama zarlar beni pek sevmedi.
Duman için ise bir yorum yapmaktan imtina ediyorum. Sigara içilmez yazısının altında bir yandan nargile, bir yandan sigara içenler utansın. :D Bir sonraki buluşmada daha dumansız bir yere gideriz. :p
Dedim yine diyorum, anGaraya gelin :)
İşte o yüzden diyorum zaten yoksa yarın filan tek başıma bir buluşma düzenlerim, sizin gibi önce yemek ardından FIFA filan atarım, resimleri de eklerim :icon_smile:
Bi yaver bulsam buradan basar gelirim de tek başına çekilmez o yol :)
Görkem Abi antremanlı mı gittin tavlaya amcam faktörüyle. :n:
O zaman da sıcak basar :icon_biggrin: Senin gelmen hava şartları ile doğrudan alakalı bizde.
Büyük ihtimalle okul sebebiyle seneye Çin'deyim.Okullar kapanmadan önce buluşsak güzel olur bence.Ne dersiniz? :)
çindemisin nabacan ordaya yeterince kalabalık zaten :D
Sen gelme zaten.:icon_smile:
@Salvio
Okuyom ben yuaa.:icon_biggrin:
Haziran 9-10 civarına filan denk getirin geleyim bende :n:
1 Haziran'da dönem bitiyor , İstanbul'a dönüyorum. O tarihten sonra olursa kesin gelirim . Ayrıca bizim Galatasaray derbisi zamanına gelirse yine gelirim maç için gelicem çünkü .Sanırım 13 Mayıs falan .
Fb-Gs maçında bende istanbulayım. Yani 12-13'ünde.
12-13'ü gibi yapabiliriz o zaman.
Hadi liste oluşturalım o zaman
1- Nedvedmania
2- GeNç KaRTaL
3- futureless
4-
Cumartesi olur ise geçen sefer ki ben de katılabilirim uygun olur ise.
Bence de Cumartesi olsun. Çünkü Pazar günü hem Anneler Günü hem de abimin gelin adayıyla tanışacağım :D
Cumartesi olabilir evet.Yok mu artıran? :)
burada olursam gelirim ben de. sınav sonuçlarına bağlı.