reklam kokan hareketler bunlar hamza bunlara gerenk yok :D
Printable View
reklam kokan hareketler bunlar hamza bunlara gerenk yok :D
Vay firari gelmiş. :p
Ne demişler tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı. :)
Hoş gelmiş sefa gelmiş.
Taşkın radyo devam etseydi, Serhat için Orhan Gencebay'dan "beni böyle sev, seveceksen" parçasını isterdik ne yapalım yapı meselesi.. :D
Ne bu nefretin sebebi arkadaşlar?Cafede bizim guşluk da...Cafe de sulh cihanda sulh lütfen..
bakma Serhat yaz yaz:D
Tamam kafe de bizim ama gündüz, gece dedin mi guşluk vaktidir...:D
tüm sebebi bu serkanla hamza beni cekemiyorlar :DQuote:
Originally Posted by physicist87
bende senin için gel gel ****im gel sana aşıgım geli istiyorum :DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
vakit guşluk vaktidir, yoksa bi düşmanlık yok kafeye..
hatta gece guşluğu uçuran guşlar gündüzde kafeyi uçurmaktadır ama bunu bazı arkadaşlar kabul edememektedir nedense..
isim veripte kimseyi rencide etmek istemiyorum.. :n:
bana öyle yıldızlı parçalardan istekte bulunma.. :DQuote:
Originally Posted by nekop
evet arkadaşım alışmışken devam et. gündüz de cafeci oluruz ama Hamza'nın da dediği gibi vakit guşluk vaktidir..:D:D
gece burdayız gökçe ama bizi çekemeyen arkadaşlar var
Biz oılmadıkmı cafeleri boş kalıyo
Hatta cafelerinin 4000. mesajını bi guşlukçu olan ben attım.:D
sahip çıkalım ilgilenelim kafe hastalığına yakalanan arkadaşlarla diyoruz ama onlarda da hiç olumlu bi hareket yokki.. :D
yazık çok yazık.. :D
onları cafe çukurundan çıkarmak için verdiğimiz emeklere yazık
Doğru yola bi türlü gelmiyolar:D
Tamam arkadaşlar o zaman şöyle bi anlaşma yapalım Batı Turksportalla:D:D Gece 12'den sonra cafeye msj atılmasın,guşlukta toplanalım..Cafeye msj atılırsa da gereğini yapalım he ne dersiniz?:n::n:
biz üzerimize düşen görevi layıkıyla yaptık..
ama çalışmalar sonuç vermedi bünye meselesi bi bakıma.. :D
Serhat okuma yaz bişeyler.. :D
evet işte olay budur. gece 12'den sonra kafeye mesaj atılmaz. herşeyin bir kuralı var. 12'den sonra guşluk, sabaha kadar guşluk:D:D
bizde bunu diyoruzda anlatamıyoruz bazı arkadaşlara, yine isim veripte rencide etmek istemiyorum kimseyi.. :DQuote:
Bak hala bakıyor o :D olum bakmala olmaz yaz 2 kelime bişeyler:D:D
Biz zaten bu olay için baya bi dil döktükde bazı cafeciler bir türlü anlaşmaya yanaşmadı Gökçe:D
(2 üye ve 0 misafir) nart_susruko , nekop
seyir defterine dalmış arkadaşımız.. :D
Gelişi süper oldu dahada online.:p
Sevgili nekop,bu msjımı sana yazarken sen kimbilir şimdi hangimizin msjını okuyorsun,elebaşı olarak seni gördüğüm için bu msj sevgili moderatöründen sana geliyor,bırakacakmısın guşluğumuzun yakasını?:n::n:
Hadi bakalım nekop emir büyük yerden:DQuote:
bu kaçıncı davettir ama düzelmez o düzelmez.. :D
Emre abiniz (1502005) GS'li olmuş. Hadi hayırlısı. Takım değiştirenlere ne denir siz daha iyi bilirsiniz de neyyseeee.
kimbilir ne üçkağıt düşünüyodur o yine:n: :D:D
Kim GS'li olmuş. Külliyen iftira. :p
kafeye 341, guşluğa 370 mesajı var Serhat Bey'in..
bu rakamlar herşeyi anlatıyordur herhalde.. :D
Evet Serhat sen ne yaparsan yap guşluğun bir üyesisin, bunu hiç birşey değiştiremz..:n: :D
rakamlar yalan söylemez Serhat efendi, hadi bırak okumayı yaz bişeyler.. :D
Evet Emre abi.Doğru.
bi söz vardır bilirmisiniz sevgili modumQuote:
''Kurallar çignenmek içindir.''
:D :D :D
paşazademiz konuştu en sonunda.. :D
ama yine falsolu konuştu, bırakalım ne hali varsa görsün.. :D
Ya o kadar saattir bunu mu düşünüyordun yaw NEKOP'tum yaw:n::n: Kural ciklet değil bu bir,ikincisi kurallara uyacaksın,uymayanları uyaracaksın aksi taktirde guşluğumuza girme:n::n:
ToZKAN diyorsa inanmayın canım.Karşınızda ki Emre abi..:):)
Sayın modum bakın elebaşı olarak neden beni gördünüz buna bi anlam veremiyorum ki elebaşı olsamda bu benim yüzümden degil yagcı serkan ve hamza yüzündendir çünkü bu ikili bana karşı birlik olup saygı çercevesi dışında hitapta bulunmuşlardır sizi haklının yanına davet ediyorum :D
edit: bu kadar şey yazdım tek kelimesinden bi anlam çıkaramadım artık kismet bidahaki mesaja :D
senin kahvende kimse kalmadı serhat herkes burda:D sen de inat etme geceleri guşluğa yaz bak bu son teklifimdi.:D iyi düşün yoksa tek başına kahvende sabahlarsın..:n: :D
Quote:
Originally Posted by nekop
yahu sen bize niye kızmıştın? haa şu üçkağıt meselesi:D iyi de sen onu hep yapıyon niye kızdın ki:n: :D:D
bizim paşazade iyice açıldı yavv.. :D
bırakın ne yazarsa yazsın, kafenin boşluğundan işlerin kesatlığından o ne yaptını bilmiyor.. :n:
bütün gerçekler guşluk arşivinde.. iftiralara gerek yok.. :D
Biri beni durdursun!!:0:
Selamlar ahali ben geldiiiiim :) İnternetteki sorunumu çözdüm ve yavaş olsada idare ediyorum...
A.s Amigo Orhan.
Orhon sen kimsin. :p